Unlost çok güzel açıklamış. Peki sizce bir insan neden oyun oynar?
https://youtu.be/ZmTOacFZcMw
https://youtu.be/ZmTOacFZcMw
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir insan oyunu, intihar etmek için oynar. bunu asla kabul etmez. zeka için oynarım der, strateji der, çok oynamıyorum ki der, fark etmez. bu onun kendine söylediği yalanlardır. 7 yaşından beri bilgisayar oynarım. bağımlısıyım diyebilirim. bu süre zarında güzel liselere ve iyi bir bölüm kazandım. tipim de seviyorum. peki onun benden aldığı saatleri geri verseler nerede olurdum? evet, gerçek hayatın mutsuzluğundan kaçıp oynuyoruz. kendimizi gerçek hayattan koparıp acılarımızı unutmak için oynuyoruz. kimi zaman sahip olamadığımız şeylere orada sahip olmak için, kimi zaman da eğlenmek için. eğlenmek için 12 saat, 16 saat oyun oynanmaz. evet, bizler intiharın en güzel ruhsal tezahürüyüz. acı verici. şu an sahip olduklarıma baktıkça utanıyorum çünkü eğer bağımlısı olmasaydım çok daha fazlasına sahip olabilirdim
Doğru demiş ama gelde bunu show tv anlat video oyunları ölüm saçıyor ölüm diye başlık atıyorlar sigara içmiyorum alkol içmiyorum oyun oynuyorum ve bana destek çıkıyor mesela yanlız bir insanım ve beni eğlendiriyor
Cevap
3Cevap
Oyun oynamak bir eğlence kaynağıdır. Doğru kullanılmazsa sinir kaynağıdır. Bence bu yüzden insanlar mutlu olmak için oyun oynuyor
Boş vakti olan insan oyun oynar vakit doldurmak maksat
Uzun zamandır müptelası olduğu bir oyun vardır ve boş vakti varsa sevdiği oyunla değerlendirmek ister
Mutsuzluktan
canı sıkıldığıiçin benimde sıkılıyo
Zaman geçirmek için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?