beni instadan rahatsız eden birisi var hesabim gizli olmasina ragmen takipcilerime ulasip rahatsiz etmis bende play storeden postegro isimli uygulamayi indirdim bu sahsin profiline girip baktim daha sonra baktigimi ogrenmis bana ayni uygulamayi kullandigini gosteren bir ss atti ben sikayetci olmak istesem o uygulamayi bende kullandigim icin siber suclardan ceza alir miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
ben onun kisi listesine yazmadim rahatsiz etmedim ama o benim kisi listemdekileri rahatsiz etti sikayet etsem o ceza alirmi peki?
Arkadaşlar postegro hakkında bilgi almaj istiyorum yardım?
Et ama elinde gozle girulur bi kanit olsun senj rahatsiz ettiine dair ayrica uygulamayi kullandin diye bisey olmaz cunku yasak olsa pleystorede olmazdi bende kullaniyom ordan biliyom
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Et ama elinde gozle girulur bi kanit olsun senj rahatsiz ettiine dair ayrica uygulamayi kullandin diye bisey olmaz cunku yasak olsa pleystorede olmazdi bende kullaniyom ordan biliyom
yani ekran ss i gibi birseymi
Evet oyle birsey ss al sonrada savcılığa ya da polise her nere gidersen git
Saçmalama almaz kimse uygulama bunun icin var zaten.
Uygulama olduguna gore bunda suc olmaz, sanki koskoca play store/app store boyle bi delilik yapip yasadisi seyler yapip kendilerini mi yaksinlar...
Almazsın
yasalmi yani bu uygulama
Evet