İnternet & Teknoloji Postegro hakkında bilgisi olan yardım edecek? cicime Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şimdi bu hesap şuanda 469 takipçili 470 takip edilmeli bir hesap ama burda 508 olarak gözüküyor çok eski bir bilgi ayrıca giremiyorum hesaba önceden girebiliyordum neler yapabilirim tavsiyeniz var mı acil bakmam lazım Postegro hakkında bilgisi olan yardım edecek? Cevapla Postegro Soruları Tavsiye Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
XxBloomxX Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hangi uygulamaydı? Yani tam adı neydi bunun? Bende de olmuştu da bi yolu yok 0 1 Yorumla cicime +1 yıl Postegro ayrıca eski bilgiyi gösteriyor önceden gayet güzel giriyordum hesaba Yorumla
belkirap Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Bu konu hakkında bilgim yok ama bende size birşey sorabilirmiyim 0 7 Yorumla cicime +1 yıl Tabi Yorumla belkirap +1 yıl Bu Lili postegro üyelik fiyatları nasıl oluyor aldın mı hiç Yorumla cicime +1 yıl Benim arkadaşım almıştı çok memnundu ama eski sürümle almıştı memnundu çok Yorumla belkirap +1 yıl Fiyatları dolar üzerinden mi peki biliyomusun bı de her ay yenileniyor mu yoksa aylık mı alınıyor Yorumla cicime +1 yıl Bilmiyorum bi araştır bak istersen Yorumla cicime +1 yıl Aylık yıllık olarak ikiye ayrılıyor zaten Yorumla belkirap +1 yıl Araştırdım da doğru dürüst bulamadım bı yazı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hangi uygulamaydı? Yani tam adı neydi bunun? Bende de olmuştu da bi yolu yok
Postegro ayrıca eski bilgiyi gösteriyor önceden gayet güzel giriyordum hesaba
Bu konu hakkında bilgim yok ama bende size birşey sorabilirmiyim
Tabi
Bu Lili postegro üyelik fiyatları nasıl oluyor aldın mı hiç
Benim arkadaşım almıştı çok memnundu ama eski sürümle almıştı memnundu çok
Fiyatları dolar üzerinden mi peki biliyomusun bı de her ay yenileniyor mu yoksa aylık mı alınıyor
Bilmiyorum bi araştır bak istersen
Aylık yıllık olarak ikiye ayrılıyor zaten
Araştırdım da doğru dürüst bulamadım bı yazı