Bu resmin güzel oldugunu mu gösteriyor
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- u+1 yıl
Benimde 430 takipçim var ortalama 100 beğeni geliyor bazen daha fazla. Sadece beğeni fotoğrafın iyi olduğunu göstermez bu insanların neyi beğendikleriyle alakalı bir durumdur. mükemmel bir doğa fotoğrafı çekersin ama insanlar beğenmeyebilir bazen de sıradan bir fotoğrafını paylaşırsın çoğu kişi beğenebilir takipçilerin gerçekse onlara hitap eden fotoğrafları paylaştığında beğeni gelebilir. ya da gerçekten güzel bir fotoğraf paylaştığında
00 Yorumla
- +1 yıl
Hayır bence bak kaç nedeni var;
1. Güzeldir diye beğenirler.
2. Tekrar karşısına çıkmasın diye beğenirler.
3. Sen de onun fotosunu beğen diye beğenirler.
4. Eli değmiştir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
29Cevap
- +1 yıl
İnstagramda beğeni sayısına göre moral düzeltip bozan insanlar olmayı toplumca bırakamadık... beğeni sayısı neyin kıstası? mesela resim hiç güzel olmamasına rağmen sırf arkadaşım diye milyon tane kişiye beğeni atıyorum şimdi o fotolar güzel mi oluyor? :D
20 Yorumla yani evet güzel olduğu için beğenmiş olabilirler şahsen benimde doğa çekimlerim oluyor doğyayı çok seviyorum 1400takipçiten 600 700 beğeni geliyor öyle fotoğraflara bence normal
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Kendi resmimdii iyi o zaman ya sevindim 🌼tereddütle atmıştım ilk defa paylaştığım için 4 saat oldu 60 beğeni gelmiş
- +1 yıl
Benim gibi hiç kimsenin fotosunu beğenmeyenler de var güzellikle alakası yok takılma ama iyi oran xmdkdjd
00 Yorumla hesaplara bak ya:P benim instagramda 80 k takipçim var :) bilmem kaç k beğeni geliyor çektiğim resimlere bunlar gelip geçer takılma bu şeylere:P
00 Yorumla- +1 yıl
Senin ki gene iyi benimkiler Aaa tanıdık ayıp olması beğen geç
10 Yorumla 8 yıldır aynı hesabı kullanıyorum 200 takipçim var. Bana soeucak olursan normal
00 YorumlaHesabını verde bakalım görmeden ypruk yapma saçma sadece takipçilerin iyi takipçiler like çı tayfa
00 Yorumla- +1 yıl
Kız olduğun için ve de fiziğini belli exen bir resim olduğu için olabilir ve eminim ki takip eden ve begenenlerin yüzde 95 erkek
00 Yorumla - +1 yıl
hocam 100 takipçin varsa 99 beğeni alman gerekir, yani 60 beğeni almanız sevilmediğinizi gösterir.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya haykırıyorum dalga geçme be reis
soru: 10 begeni alsa ne olur 100 alsa ne olur 250 alsa ne olur? neye yariyor... faydasi ne yani
00 Yorumla- +1 yıl
Böyle şeyleri takma.. cenazen kalabalık olsun hesabın degil
00 Yorumla Millet kardeşim görüyor beğenmiyor, bakma sen onlara.
00 YorumlaGüzelliğin beğeni sayısına göre olmaz
20 Yorumla- +1 yıl
beğeniyle ilgisi yok bence
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hım peki 60 beğeni nasıl çok mu az iyi yeterli mi takipçi sayıma göre
- +1 yıl
Hicbir seyi göstermez ben beğenirsen bakmiyom
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Himm öyle diyorsun
- +1 yıl
Ya harbiden tek derdiniz bu mu😂
11 Yorumla Türkiye de bayan olduğunu gösterir 😁
00 YorumlaBence iyidiri ortalama güzel
00 Yorumla- +1 yıl
Yüzde 60 iyi bi oran bence
00 Yorumla - +1 yıl
Iyi bende 400 var en fazla 10 tane begeni aliyorum
00 Yorumla - +1 yıl
cok kotu yaa uzuldum senin icin
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Üzülme be reis
Normal
02 Yorumla- Soran+1 yıl
şu an baktım 63 olmuş sjskdj kötü değil yani dimi
- Soran+1 yıl
Zaten takipçim az
- +1 yıl
101 olsun istemez misin takipçin
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ahahahha bu iyiydi
- +1 yıl
Evet sayılıyor bu cevap sanırım😂
Ahhhh ahhhhhhh
11 Yorumlaaşırı yüksek bir rakam.
00 YorumlaCok iyi k. adi verde bende takip ediyim
00 Yorumla- +1 yıl
Evet
00 Yorumla - +1 yıl
Her an kullandığında keşfete bile düşersin
00 Yorumla - +1 yıl
Kibarlık olmasın
00 Yorumla - +1 yıl
iyisin
00 Yorumla - +1 yıl
İyi kanka devam 😂
00 Yorumla Iyi bence
00 YorumlaEvet
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
o dekolteyi biraz daha aç sonra izle
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Kesinlikle katılıyorum djdjd
İnternet & Teknoloji konusunda 603 cevap paylaştı. İyi bence
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Sağolll
Iyi bence
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Bence guzel
00 YorumlaÇok komik bir soru
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Ahahahah süper soru seçilmiş djdjdk
- +1 yıl
Gayet iyu
00 Yorumla Evettt
00 Yorumla- +1 yıl
evet tabii
00 Yorumla Güzel
00 YorumlaBaya iyiii
00 Yorumla- +1 yıl
İyi bence
00 Yorumla - +1 yıl
Normal
00 Yorumla - +1 yıl
Aynen kank
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Instagram'da 100 takipçim var, ilk kez gönderi paylaştım ve 60 beğeni almış. Oran sizce iyi mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Değerli üyemiz merhaba.
Öncelikle 100 takipçinin 60 beğeni almasına iyi ya da kötü demek doğru değildir. Zira bunu tek bir fotoğraf değil, zaman gösterecektir.
İçeriğimiz ne kadar iyi olursa olsun, fotoğrafçılık, düzenleme ve yazma becerilerimiz ne kadar harika olursa olsun, Instagram başarısına ulaşamayız. Ne kadar bakımlı, bronzlaşmış ve modaya uygun görünsek de, içeriğimiz tek başına bizi Instagram influencerlarının silüetine götürmeyecek.
Sosyal medyada başarı asla tesadüf değildir. Çoğunlukla yaptığımız bir seçimin sonucudur. Çevremizdeki insanlar tarafından sevilmek ve takdir edilmek istiyoruz. Bu son derece doğal.
Ayrıca unutmamak gerekir ki Instagram, zihinsel sağlık konusundaki tartışmalarla giderek daha fazla gündeme geliyor ve bu konu son derece mühim. Örnek vermek gerekirse, Kanada'da son zamanlarda bir fotoğrafın rekabet, sayma ve tekrarlama döngüsünü yenmek için aldığı beğeni miktarının gizlenmesi deneniyor.
Bir de size birkaç tüyo vermek isterim. Instagram hashtagleri inanılmaz derecede kullanışlıdır çünkü insanların (mevcut takipçilerinizin dışında) gönderilerinizi keşfetmesine izin verir, ancak doğru kişileri bulmak için doğru hashtaglere ihtiyacınız vardır.
Popüler olan ancak çok popüler olmayan hashtag'leri seçtiğinizden emin olun , böylece karışıklık içinde kaybolmazsınız. Hangi hashtag'lerin otomatik olarak oluşturduğunu görmek için Instagram arama çubuğuna birkaç kelime yazarak hashtag araştırması yapın...
Instagram'da araştırma yapmanın bir başka harika yolu da rakiplerinizin veya ortaklarınızın hangi hashtag'leri kullandığını görmektir. Ayrıca hashtag araştırması için başka araçlar kullanmaktan da korkmayın. Websta, Archie. co, Hashtagify ve Hashtags. org gibi siteleri de kullanabilirsiniz.
Başarılar dilerim.