Sorarım size ben asosyal miyim? 🤓 Geçen 6-7 gereksizi daha sildim missss... 👌
Sizin kaç takipçiniz var?
Sorarım size ben asosyal miyim? 🤓 Geçen 6-7 gereksizi daha sildim missss... 👌
Sizin kaç takipçiniz var?
Instagram takipçisi sosyal ya da asosyal olduğunu göstermez. 20-30 takipçisi olup aşırı sosyal arkadaşlarım var. Bunlardan birisi de eski sevgilim olur.
Ayrıca 500-600-1000 takipçisi olanlar sanki her takipçisini tanıyor da sosyal bireyler diyoruz. 60 kişi takip ediyordur ve hepsini tanıyorsundur. 10 tanesiyle reelde görüşüyorsundur. Al sana sosyal hayat.
Takipçi sayısına göre asosyallik belirlemek saçma geliyor. Fazla takipçisi olan kişilerin bütün takipçilerini tanıdıklarını da düşünmüyorum. Sizinki durumunuz daha çok, az ama öz olmuş gibi. Böylesi çok daha iyi aslında. Fazla insan tanımak da insanı hayattan soğutuyor.
Sosyal ya da asosyal olmak sosyal medyada takipçi ile belli olmaz. Ben sosyal medya kullanmayı sevmiyorum. Çok şükür insanlarla iletişimim kuvvetli ve bulunduğum yerde tanınıyorum seviliyorum ama bu benden kaynaklı bir durum. Sence ben asosyal miyim
Sosyal medya hesaplarına bakıp birine sosyal veya asosyal diyemeyiz, bu çok saçma olur. Zaten doğru düzgün insan sayısı giderek azaldığı için, herkesin yalnızlığı tercih etmesi de gayet normal.
Cevap
6Cevap
Hayır değil benimde 700 takipçim var ama tanımıyorum hiç birini :D
Benim de 66 ama hiçbiri reel arkadaş değil, bir kaçı da akraba. Evet asosyaliz, arkadaş olacak insan bulsak biz de arkadaş oluruz.
Hıhım bence de, değerim bilinmiyor. 😏
Ben yazmam değerimi herkes kendi belirliyor ama yanlış belirliyor. 😏
Benden daha asosyal olamazsın 😏
Bazen yanlış anlamlar çıkarabiliyor insan demek ki 😏
Öyle yapıyorum zaten, bazen yanlış anlamlar çıkarabiliyormuşum demek ki ben de.
😏
Hiç alakası yok benim 130 takipçim var hiç de asosyal biri değilim
sosyal medyada kaç bin takipçisi olan insanlar var görüştükleri kişi sayısı 1 ya da 2
Olabilirde olmayabilirde... benim gibi çevrende gerzksiz insanlara tahammül edemiyorsan asooossyalsin bay mistic😅
Eee bana ne denmeli 😂 ama gercegi eski hesabimda coktu hahaha
Benzer degildi benimkisi
ayse_c1 di yanlis degilse hahaha 4 ay gecti unuttum bile 😄😅
İnsta da aktif olsam, orada takipçim olurdu.
Pek ilgimi çekmiyor. Sadece dm, akış için oradayım. Sen de asosyal değilsin.
Bayag vardı bnmde bnde dün sahte hesap oldgnu fusundgm bı kaç kişiyi sildm smdilik 207 kişi var takipçi
İnstagram takipçi sayısı mı sosyalliğini belirliyor?
Benim de aynı 50-60 civarı var 😂 memnunum bu durumdan
😂😂😂 Dünya
😏
Bence takipçilere bakip sosyalmiyim asosyalmiyim denilmemeli
9 tane takipçim var herkesi ekleyemedim
benim 5 falan herhalde oda bazen sıkan gerçekten tanıdığım arkadaş akraba falan gerisi az insan çok huzur bence
Benim şu an 3270 takipçim mevcut
Benim 500 civarı normal bence 🤔
Instagramim yok. Profesyonel asosyalim.
Benimkiler de 1000in üstünde ama asosyalim ben 😂
Simdilik bu kadar :) Hatta içlerinde ayıp olmasın diye geri takip ettiğim konu komşu akraba hoca falan da var. 😂
Bu daha iyiymiş ya 😂 Akrabaları falan takipten çıksak, üniversiteye gitmis diye, 2 yıl tekrar okuyacak diye havaya girmiş derler. Satsan satılmaz atsan atılmaz gibi bir şey olmus benimki 😂
5 tane takipçim var oda yakın tanıdıklarım
Fazlasiyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?