Ben de öyle ama ınternetten karşılaştırma yaptığımda xiaomi daha iyi çıkıyor. Örneğin kamera megapikseli olarak ama benım 6 ile canlı karşılaştırdım , kapışıyolar. Apple kalitesi galıba. Kafam çok karıştı...
Ben de apple kullanıyorum valla 3-4 yıldır elimde 6 var çiziği bile yok aşırı iyi şarj hariç tabıkı😂 kafam şundan dolayı karışıyor internette karşılaştırma yapınca xiaomi daha iyi gözüküyor her açıdan ama mesela kamerasını komşumdakı xiomiyle karşıkaştırdığımda benımkiyle anca kapışıyor daha yüksek megapiksel olmasına rağmen. Yanı bi tuhaflık var bu işte
Aynen ölee bende de 6 vardı verdim 7 var su an onu satıp 8 plus alcam. iPhone de en durak telefon yaa ve pili de ıyı onların arkadaşta var çok memnun oyuzden kesınlılle iPhone
Ya bence pili kötü ama yine de apple istiyor gönlüm😂 daha bilindik daha sağlam mesela apple whıte chocalate mocha ise diğerleri bana portakallı oralet gibi geliyor😂😂 fakirliğin gözü kör olsun djdjfj
@Sanal888 ya zaten gönlüm appledan yana. 11 konuştuk senle ama 11 çok pahalı geldi bana sonra. 8 plus beğeniyorum büyük ihtimal apple alcam yine de ya. 6 yı bile 4 yıldır kullanıyorum hiç donma kasma yapmadı
Not 10 değil xiaomi mi10 al kacak olarak 100tlye imei atıyorlar hiç bi sorun olmuyor mi10 al rahatına bak istediğini oyna istediğini yap o saatten sonra
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Selam, ikisi arasından dersen 8 plus tabiki. Android genel olarak sevmiyorum ve fiyatını hakettiğini düşünmüyorum.
Ben de öyle ama ınternetten karşılaştırma yaptığımda xiaomi daha iyi çıkıyor. Örneğin kamera megapikseli olarak ama benım 6 ile canlı karşılaştırdım , kapışıyolar. Apple kalitesi galıba. Kafam çok karıştı...
Xioami al iphone 8 plus 2018 in telefonu yani güncel telefon alman daha iyi. Ama illa iphone alcam diyorsan iphone se 2020 öneririm
iPhone vazgeçilmez bende 8 plus alcam Amaa ben iPhoncu olarak kesınlıkle 8 plus al derimm
Ben de apple kullanıyorum valla 3-4 yıldır elimde 6 var çiziği bile yok aşırı iyi şarj hariç tabıkı😂 kafam şundan dolayı karışıyor internette karşılaştırma yapınca xiaomi daha iyi gözüküyor her açıdan ama mesela kamerasını komşumdakı xiomiyle karşıkaştırdığımda benımkiyle anca kapışıyor daha yüksek megapiksel olmasına rağmen. Yanı bi tuhaflık var bu işte
Aynen ölee bende de 6 vardı verdim 7 var su an onu satıp 8 plus alcam. iPhone de en durak telefon yaa ve pili de ıyı onların arkadaşta var çok memnun oyuzden kesınlılle iPhone
Ya bence pili kötü ama yine de apple istiyor gönlüm😂 daha bilindik daha sağlam mesela apple whıte chocalate mocha ise diğerleri bana portakallı oralet gibi geliyor😂😂 fakirliğin gözü kör olsun djdjfj
😂😂😂😂 ahaha harikasın yaaa
Kesınlıkle öyle ama 7 plus şarj konusunda baya ıyı araştır yanı ben bakıyorum su an
Kardeşimle konuşuyordukta o da 7 plus istiyor 😂 neyse zaten boşum akşama kadar araştırıp durayım 😂😂 ne de olsa şu an para yok araştırmak bedava djdj
Teşekkürler fikirlerin için 💃🏻💃🏻💃🏻
Rica ederımmm ☺️☺️
Alırsan banadA haber kalıtesını anlat 😂😂
Ya şimdi biri diyokı 11 e gelen güncellemelerden sonra 8 kasar felan ağliyiciyimmm djdjdj
Yaaa. Ne kasması yaa iPhone sen bahsedıyoruz 11 çok pahalı düzünü alcam ozaman oyuzden ben plusu tercıh ederım
Aynen tamamdır😂😂
Kesinlikle iPhone 8 plus, artık öyle bir telefon çıkmayacak zamanla bulunmayacak bile
Güncelleme istiyormuş süreklı bir de 12 bile çıktı kötü mü kldı 8 plus sence
Hayır 8 plus un kasası ve tasarı güzel ekran büyük öyle telefon çıkmayacak başka zaten 11 fiyatına satılıyor neredeyse
Güncelleme istemiyorlar deme bana apple istiyor
ben iphone 8 i anlatmaya calıstımda anlamadı hala soruyor.. bırak xioami alsında pişman olsun
Güncelleme ile ne işin var zaten telefona gerekli güncelleme var sürekli yapmak yorar telefonu
@Sanal888 amacın ne araştırmaz mıyım parasını sen mi vercen
Hayır ı phone kullanıyorum ve süreklı güncelleme istiyor vw telefon kaldırmıyor o yüzden üst model almak zorunda kaldırıyor insanı bundan bahsettim
Bende 6s kullanıyorum 7-8 aydır güncelleme yapmıyorum ama hala aktif telefon
@gulumsecekiyorum34 arastır tabi.. zaten ben sana arastır demiştim.. istersen veririm parasını sorun değil
@Sanal888 ya zaten gönlüm appledan yana. 11 konuştuk senle ama 11 çok pahalı geldi bana sonra. 8 plus beğeniyorum büyük ihtimal apple alcam yine de ya. 6 yı bile 4 yıldır kullanıyorum hiç donma kasma yapmadı
@gulumsecekiyorum34 iphone 12 cıktı 8 eskimi kalır diye bişey dusunme.. o kasanın son telefonu o ve gayet basarılı
@Sanal888 son karar ı phone😂
@gulumsecekiyorum34 yok yok xioami al sen guzel telefon ahahahahah
@Sanal888 çok komiksin
Bence dalga geçilcek bir konu değil
dalga gecmiyorum.. sende hemen ciddiye alıyosun
@Sanal888 gayet dalga geçiyorsun
alınganlıgın ustunde
Apple varken baska telefon kiyaslamam bile.. iphone 8 plusi kiyaslicagim tek android telefon samsung s serisi olur
Hiç biri sana dedigimi al
Not 10 değil xiaomi mi10 al kacak olarak 100tlye imei atıyorlar hiç bi sorun olmuyor mi10 al rahatına bak istediğini oyna istediğini yap o saatten sonra
Not10 o vereceğin paraya ve iphone8 degmez
nokia 3310. kavgaya bile girersin o telefonla
xiaomi tabiki
Xiaomi severim
OnePlus 8T, stabilsin tıpkı diğer insanlar gibi