İnternet & Teknoloji Xiaomi Redmi Note 10 Pro mu yoksa 10S mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arayanlar telefonu değisicem öneriniz nedir redmi note 10 pro düşünüyorum kullanan var mı 10s ya da Farklı telefonları da söyleyebilir siniz Güncellemeler+1 yıl Model ile birlikte lütfen Xiaomi Redmi Note 10 Pro mu yoksa 10S mi? Cevapla Telefon Soruları Nedir Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Redmi Note 10 Pro kullanıyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bazı kötü yorumlar okudum biraz bahseder misin nasil Yorumla hulkunpantolonu +1 yıl Aynen bende almayi düşünüyorum memnun musun? 8gb ram mi alayim 6 da yeter mi sence Yorumla uncas71 +1 yıl Telefon gaayet iyi ben daha bir seyini gormedim ama genel olarak xiaomi telefonlarinda sorun cikabiliyor ben almadan bir kac ay önce xiaomi telefonlar icin sistem güncellemesi yapmayın demislerdi kullanocılara sonra ne oldu bilmiyorum Yorumla uncas71 +1 yıl Ama xiaomi genel olarak güzel bir telefon Yorumla uncas71 +1 yıl @hulkunpantolonu almışken 8 al rahat et uzun süre götürsün 128gb olsun Yorumla uncas71 +1 yıl Çok mmemnunum alinabilecek guzel telefon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Redmi Note 10 Pro kullanıyorum
Bazı kötü yorumlar okudum biraz bahseder misin nasil
Aynen bende almayi düşünüyorum memnun musun? 8gb ram mi alayim 6 da yeter mi sence
Telefon gaayet iyi ben daha bir seyini gormedim ama genel olarak xiaomi telefonlarinda sorun cikabiliyor ben almadan bir kac ay önce xiaomi telefonlar icin sistem güncellemesi yapmayın demislerdi kullanocılara sonra ne oldu bilmiyorum
Ama xiaomi genel olarak güzel bir telefon
@hulkunpantolonu almışken 8 al rahat et uzun süre götürsün 128gb olsun
Çok mmemnunum alinabilecek guzel telefon
İphpne al
bütçen önmli
6 bin civari