İnternet & Teknoloji Xiaomi 11 lite mı? Xiaomi redmi note 10 pro mu? Esinnn56777 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi? Neden? Güncellemeler+1 yıl Hangisinin özellikleri daha iyi Xiaomi 11 lite mı? Xiaomi redmi note 10 pro mu? Cevapla Xiaomi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 893 cevap paylaştı. 11 lite 5G 8GB ramli telefon almalısın. Bende daha dün aldım. Notelara göre çok daha hafif ve eli yormuyor. Kamera kalitesini de 11 litelara göre çok iyi yakalamışlar. 0 0 Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Mi 11 lite 5g alman daha iyi, note 10 pro orta segmenttir alınmaz 0 1 Yorumla Esinnn56777 +1 yıl Benim aklımdaki redmiydi iyi degil mi Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Neredeyse birbirinin aynısı cihazlar. Büyük ekran ve Kulaklık girişi istiyorsan Note 10 ProÇok az parlak ekran istiyorsan 11 LiteAma önerim Note 10 Pro 0 2 Yorumla Esinnn56777 +1 yıl Benimde aklimda redmi var Yorumla Nükleerteori +1 yıl Aynı işlemci aynı özellikler. Sadece bence kulaklık girişi olanı tercih etmek iyi Yorumla
DOGUŞTANBARON Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl sana mesaj atamıyorumkı :D dsaadsdasdas 0 1 Yorumla Esinnn56777 +1 yıl Ben attim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
11 lite 5G 8GB ramli telefon almalısın. Bende daha dün aldım. Notelara göre çok daha hafif ve eli yormuyor. Kamera kalitesini de 11 litelara göre çok iyi yakalamışlar.
Mi 11 lite 5g alman daha iyi, note 10 pro orta segmenttir alınmaz
Benim aklımdaki redmiydi iyi degil mi
Neredeyse birbirinin aynısı cihazlar.
Büyük ekran ve Kulaklık girişi istiyorsan Note 10 Pro
Çok az parlak ekran istiyorsan 11 Lite
Ama önerim Note 10 Pro
Benimde aklimda redmi var
Aynı işlemci aynı özellikler. Sadece bence kulaklık girişi olanı tercih etmek iyi
Her markanın note serisi.
Memnunum
iphone 13 al bence promax
sana mesaj atamıyorumkı :D dsaadsdasdas
Ben attim
11 lite bence
note 10 pro
11 lite dahai yi
10 pro