İnternet & Teknoloji Xiaomi note 8 pro nasıl telefon sizce? Armen115 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yurt dışından sipariş ettim de yarın elime geçecek 😊8 GB ram 128 GB hafıza64 mp kamera Güncellemeler+1 yıl Telefon harbiden zehir gibiymiş be 😊 Xiaomi note 8 pro nasıl telefon sizce? Cevapla Telefon Soruları Sipariş Soruları Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl 1.5 yıldır kullanıyorum, aldığım fiyata göre efsaneydi hala efsane. 1 4 Yorumla Armen115 +1 yıl Ben 2100 TL ye aldım.Pugb de performansı nasıl? Yorumla PetroSexual +1 yıl Başarılı, üzmez yani.Dahili sıvı soğutma sistemi var bir de. Yorumla Armen115 +1 yıl Düz 8 kullandım çok ısınıyor inşallah bunda aynı sorunu yaşamam.8 GB ram olması beni iştahlandırdı ama Yorumla PetroSexual +1 yıl Etki eder tabi, oyun oynayan biri değilim o yüzden bilmiyorum ama PUBG denedim, iyiydi. Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kardeşim kullanıyor güzel telefon tek sorun yurt dışından almış olması 1 0 Yorumla
_dream_53 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ben iphone dışında telefon kullanmam, çok alıştım yıllardır 3 0 Yorumla
bayanananas Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl hoşlandığım ksının line id bulmada bana ücretsiz yardım eder mısınız hacker arkadasınız falan varsada olur yardım edıcekler yazarmı acil 0 0 Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl F/p telefonu 1 1 Yorumla Armen115 +1 yıl Nasıl? Yorumla
yaneyyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hic bilmiyorum umarim memnun kalirsin 🌸 0 0 Yorumla
kagan__altınışık Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Kötü 0 2 Yorumla Armen115 +1 yıl Niye Yorumla kagan__altınışık +1 yıl iPhone varken alınmaz o telefon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1.5 yıldır kullanıyorum, aldığım fiyata göre efsaneydi hala efsane.
Ben 2100 TL ye aldım.
Pugb de performansı nasıl?
Başarılı, üzmez yani.
Dahili sıvı soğutma sistemi var bir de.
Düz 8 kullandım çok ısınıyor inşallah bunda aynı sorunu yaşamam.
8 GB ram olması beni iştahlandırdı ama
Etki eder tabi, oyun oynayan biri değilim o yüzden bilmiyorum ama PUBG denedim, iyiydi.
Kardeşim kullanıyor güzel telefon tek sorun yurt dışından almış olması
Ben iphone dışında telefon kullanmam, çok alıştım yıllardır
hoşlandığım ksının line id bulmada bana ücretsiz yardım eder mısınız hacker arkadasınız falan varsada olur yardım edıcekler yazarmı acil
F/p telefonu
Nasıl?
Bana ver😂
Olur
Hic bilmiyorum umarim memnun kalirsin 🌸
Kötü
Niye
iPhone varken alınmaz o telefon