Gün geçmesin ki, Tiktok sayesinde hayatımıza saçma sapan akımlar girmesin.. 2 gündür İnstagram'da trafikte twerk yapanları görmekten bıktım, USANDIM! Sırf izlenme için böyle şeylerden nefret ediyorum.. İşin komik tarafı kimse de ayıplamıyor, devamını getiriyor. Resmen sayfam bunlarla doldu..
Tamam kardeşim, eğlendiğini yap ama trafikte böyle şeyler yapılır mı ya?
Değerli @Jallet öncelikle ilginç bir konuyu gündeme getirmişsiniz. Gün geçmiyor ki sosyal medyanın etkisiyle yeni akımlar ortaya çıkmasın. Son dönemlerde Twerk akımının TikTok aracılığıyla yaygınlaştığı görülmektedir. Tabii bu akımın Şarkıcı Miley Cyrus tarafından popüler hale getirilen bir dans hareketi olduğunu hatırlatmam yerinde olacaktır. "Twerk" kelimesi, Oxford İngilizce Sözlüğü'ne göre aslında 1820 yılına dayanıyor.
Araştırmacılar, 500 yeni sözlük girişinden biri olan sözcüğün ilk kez 1820'de kullanıldığını ve bir bükülme ya da sarsılma hareketine ya da seğirmeye atıfta bulunmak için twirk olarak yazıldığını buldular.
Yani tabii farklı akımların çıkmasına diyecek sözüm yok. İnsanlar sosyal medyada eğlenmek ve hoşça vakit geçirebilmek adına birbirinden farklı akımlara dahil oluyorlar. Falling Stars, Kiki Dansı ve 10 Years Challenge gibi akımlar sosyal medyanın etkisiyle birlikte bir virüs gibi yayıldı.
Şimdi de sizin bu paylaştığınız videoda Twerk akımının yaygınlaştığına şahit olduk. Tabii insanlar istedikleri videoları çekebilme özgürlüğüne sahip. Ancak dikkat çekme adına duran trafikte Twerk dansının yapılmasını anlayabilmiş değilim. Sosyal medyanın hedonizm ve narsisizm üzerine kurulu olması ve insanların dikkat çekme arzuları bu tip manzaralarla gelecekte de sıkça karşılaşacağımızı bizlere hatırlatıyor. Çok haklısınız ama maalesef sosyal ağlarda herkesin kendine göre bir özgürlüğü söz konusu.
Akımlara kapılma akımsız da kalma derler ama bu akımı duran bir trafik esnasında yapmak da büyük bir cesaret örneği olsa gerek :)
Türkiye’de insanlar neden bu kadar mal? Şu yapılan olaya özgürlük diyen beyin özürlüleri var.
Özgürlük, akla o anda gelen her şeyi, her şeye rağmen yapmak demek değildir. Çok basit bir tanımı var bu işin “SENİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜN BİTTİĞİ YERDE BAŞKASININ ÖZGÜRLÜĞÜ BAŞLAR.” ya da “ÖZGÜRLÜK SADECE KENDİ SINIRIMIZDADIR. YAPACAĞIN ŞEYLER BAŞKASININ SINIRINA GİRİYPRSA O ÖZGÜRLÜK DEĞİLDİR HAK GASPIDIR.” Çok üzülüyorum ben insanlara inanılmaz mal bir nesil geliyor. Ve bu nesil yaşa da bakmıyor. 18 yaşında olmasından dolayı demiyorum. Benzer olaylarda benzer yorumları 25+ üstündekiler de yapıyor. Şimdi eğer bu olay özgürlükse, bunun bir özgürlük olduğunu savunuyorsanız o zaman otobüs yolculuğunda birisi geldi karşınızda bacaklarını yaya yaya oturdu ve size de oturacak yer bırakmadı. Bu durumda o kişiyi uyarmayacak mısınız? Ya da aynı şey şahsi olarak otobüste başınıza geldi. Siz oturarak yolculuk ediyorsunuz. Tiktok çekecek olan malımız da ayakta ve sizin önünüzde yolculuk ediyor. Videoya çekmek, takipçi kasmak için koca göttünü almış ossura ossura sallıyor size twerk yapıyor. Özgürlük canım bu deyip gel ağzıma sıch mı diyeceksiniz yoksa tepki mi göstereceksiniz?
https://hizliresim.com/qot2eW Bu arada beni bazı götolog kadınlar feminist olmamakla itham ediyor fakat feminizm emektar kadınların haklarını savunur. Yani tekstil işçisi, temizlik işçisi olan, öğretmen, doktor, mühendis olan ama iş yerinde meslektaşlarından patronunda kadın olduğu için mobinge maruz kalan, okumak isteyip de okuma hakkı elinden alınan 15 yaşında zorla evlendirilen, tecavüz, taciz edilip de üstü örtülmeye çalışılan kadınların hakkını savunur. Ama götttünü istediği yerde sallamak isteyip de sallanmasına izin verilmeyen kadının hakkını savunmaz. İşte bu kadınlar da videodaki kadın gibi ileride böyle bir şey yapmaya kalkarlarsa bu şekilde kendilerine tepki gösteren birileri çıkarsa ya da kimse onu savunmazsa diye benim gibi düşünen kadınlara “KADIN DÜŞMANI, ANTİ FEMİNİST” diyor. Beni empati yapmamakla suçluyor. Ben empati yapmam şekerim çünkü ben ayık kafayla o vaziyette olmam. Ya uyuşturucu etkisinde olurum ya aşırı sarhoş olurum ya da başıma silah dayarlar anca öyle. Ama zaten alkol ve uyuşturucu kullanmadığımdan birinin kaçırıp bağlayıp bana onları enjekte etmesi gerekir. Yani kendi açık rızamla kendimi öyle rezil etmem. Kendisini bile isteye rezil eden biriyle de empati kurmak, onun haklarını sırf bendeki gibi bir vajinaya sahip diye savunamam. https://hizliresim.com/FQoAXg
Ama erkekler de haklı beni eksilemekte adamların ekmeğine mani oluyorum. Onlar istiyorlar ki yollarda trafikte sallanan göttt görelim. Arabamızın üstüne çıkıp sütyensiz şekilde ya da bikinili şekilde iri memeleriyle arabamızın camlarını silsinler yıkasınlar. Bu arada hiçbir erkek gerçekten feminist olamaz. Erkeğin feminizmi sizi becerene kadardır. O eksileyen Meriçlere diyorum bunu. 😉😂😂
Evet sevgili kadınlar kadınlık göttt sergilemekten öte bir şey değildir. Göttünü sergileyenler silkilmek için dişi köpek gibi göttt sallayanlar gerçek birer kadın olabilirler. 😂😂 modern kadın da ancak ve ancak göttt sallayanlardır. Bir kadın nasıl kendisini ucuzlaştırabilir gelin okuyun. https://hizliresim.com/uibSQH
Bu akımı sen bu soruyu sormayana dek bilmiyorum görmemiştim Hayır arkadaş bu tür şeylerden rahatsız oluyorsanız nasıl denk geliyor size anlamıyorum hayır bende rahatsız oluyorum ve bana buyur tıktok vb kaynaklı saçmalıklar karşıma çıkmıyor hayır aynı sosyal mecralardayız bir de siz de bi kere denk gekdi izlediniz ve saçma mi geldi engelleyin şikayet edin intagtam parametlerinde sizi yanlış tanıyıp sevmediğimiz şeyler çıkarmasın size
Kıyamet gününe ne kadar yaklaştığımızı belirten küçük bir video. Batılılar çukura girseler de onların izini takip ediyoruz. Yani bu videodaki kız o kadar cesur ki yapmayacağı kalmadı. Ar ve haya perdesi yırtıldı resmen ne üzücü!!!😔 Bunu eğlence için yapmak istediysen, kendini kalabalık ortasında reklam etmeyecektin. Ücra bir yere git. Işıkları öpsen de kimse karışmaz 🤨
İnsanlar bomboş oldu. Bir de ne olsa BİZE NE SİZE NE diye rol kesen tayfa var. Toplum içinde yapılan hıcbır davranısa bıze ne sıze ne dıyemezsınız. Gelmıssınız 20-30 küsür yaslara hala toplumdaki bazı davranısların herkesı etkıledıgını ogrenemedıysenız, özgürlüğün baskasını rahatsız etmeden yasanabılecegını ogrenemedıysenız kımse sıze bır sey ogretemez. Bır erkek orada kıcını acsa kıyametı koparacaklar, konu kadın olunca nolcak ya dıyo. Bence herkes artık bi silkelenmeli, kendine gelmeli. Sosyal medyayla birlikte insanlar ne yaptıgını bilmez oldu. Sacmalık.
Görüntüyü zlemedim ancak tahmin edebiliyorum içeriğini. Özgürlük bu değil. Bir toplumu bozmak istiyorsanız kadınların iffetini alın ellerinden böyle daha değerlisin diye kandırın, böyle olmadan begenilmezsin deyin , estetik ameliyatlara , kansorejen makyaj malzemelerine mahkum edin , kadının adını da sanını da hep birlikte kirlettiniz sonra da gelmiş güzelleme yapıyorsunuz. Kadının onurunu alasagi eden özgürlük, cagdaslik adi altinda söylenen cevher olan hasletlerini çalan her türlü sistemi ve söylemi reddediyorum.
Ünlü olmak için götünü açmasını gerektiğini bilen bilinçli bir vatandaş. Bunlara prim veren insanları suçlamakla başlayabiliriz. Özgürlük tamam özgürlükte ben bu iğrenç şeyleri sosyal medyada görmek zorunda değilim. Bu tarz eylemlere yetkili merciilerin dur demesi gerekiyor artık. İnsanlık asalaklaşma yolunda git gide yükseliyor ve bu tür kadınlar bir gün sonra sosyal medyada kadınlara cinsel obje olarak bakamazsınız gibi eylemlere de girer. Hem gösteriyor, hem reziiliğini yapıyor, hem de baktılar diye bundan prim yapacak. Komiksin Türkiyem.
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Bu ne ya arkadaki şarkı olmuşmu hiç buna! Yazıklar olsun bu ne olduğu belirsiz akıl yoksunu insanlara şu hareketlere bak bi araba çarpsa yanlışlıkla ne olur acaba, iyice olayın cilkini cikartilar boyle özgürlükçü olunmaz igrenclesiyor acizlesiyorsun insanoğlu.!
Hemcinslerim hakkında kötü konuşmak istemem ama tiktok gerçekten bazı kadınların "eğlenceli video çekiyorum" adı altında kendini pazarladığı bir platforma dönüşmüş. Kamerayı karşısına koyup yarı çıplak şekilde dans etmek neyin kafası hiçbir zaman anlayamayacağım. Allah akıl fikir versin. Bunları izleyip prim verenlere de pes...
Bence savcıların bu konuda harekete geçmesi lazım. Evinde yap istediğini ama toplu mekanlarda bu tür şeylere izin verilmemeli. Çoluk var çocuğu var milletin. Hatırlarsanız bir sünnet düğününde kızın biri ortaya çıkıp twerk yapmıştı sonra ahkkında soruşturma açıldı cezalar yağdı. Bu kişileri de emniyet birimleri alıp sorgulamalı. Toplum düzenini kimsenin bozmaya hakkı yok.
Araçlar kornayla eşlik edebilir veya şoförler alnına para yabıştırabilir XD Twerk yapmak yasaktır tabelası da yaparlar mı acaba, bak merak ettim şimdi... Gereksiz bir eylemdir, milletin k. çını sallaması eleştirmek de gereksizdir. Gereksizler topluluğu olarak yaşıyoruz işte...
Allah sonumuz hayırlı etsin.. özenti, mal mal haraketler bir kaç beğeni için.. gerçekten de bu hallere geldiğine üzülüyorum herşeyin.. ucuzluğun bu kadarı! Pes doğrusu
Bu rezil uygulamayı hiç kullanmadim o topluluktanda iğreniyorum bence artık yasaklanmalı.. çünkü eğlencenin dozu kaçtı millet azitti.. mavi balina oyunu gibi insan tiktoka göre yaşar hale geldi.. utanç verici
Türk kızları işte olmayınca olmuyor iyi ki bi göğüsleri vajinaları var vücutları var o olmasa hic bir şey yapamıyacaklar beyin de yok zaten kullanamıyorlar lafa gelince kadınlar cinsel obje değildir derler ama yaptıkları lafta soyledikleriyle çelişir
Bolca küfür yiyorlar. Ben her tiktoğu ya da instegrami açtığımda " hay sizin akımınıza sokayım" diyip kapatiyorum. Hele birde o canlı yayınlarda kıçlarını yırtıyor ya o ahlak yoksunu insanlar. 2 kuruş para için vallahi yazik.
Merak ediyorum arabanın içindekiler nasıl tepki veriyor. Ben olsam o işi yapıyor işe çıktı heralde diye düşünürdüm. Fenomen olmak için doğru yoldalar devam böyle 😂😂
Twerk son derece itici küçük düşürücü bir hareket normalde twrk videolarından iğrenirim bide trafikte saçma sapan hevesler yapanı daha rezil yapar gözümde
Ya abi bu kadar mı hayattan keyif alıyo bu insanlar ben 18 yaşındayım geleceğimi düşünmekten ne yaparım hayatta diye düşünmekten yüzüm gülmüyo şunların hallerine bak rezil insanlar hiç mi derdiniz yok abi yaaaa gerçekten yazık milletimize yaaa
Bu kızlarında hayatlarını kazanma yöntemi bu şekilde. Amaçları çektikleri videolarla zengin erkekleri etkileyip duruma göre sevgili olmak veya evlenmek. Veya en kötü günübirlik ilişki yaşayıp barda veya kafede birşeyler içip bunun masrafını karşısındaki erkeğe yüklemek. Zengin erkeklerle sevgili olduklarında veya evlendiklerinde hiç emek sarf etmeden hazır paraya konmuş oluyorlar. Bu videolarla kendilerini tanıtıyorlar.
O kadar mide bulandırıcı bir durum ki izlerken ben utanıyorum yüzleride hiç kızarmıyo bizim bu erkeklerinde ağızlarından salyalar akıyo böyle kızlar için edepsiz hayasız aile ortamı görmemiş bi kızla nasıl evlenmek isterler ki yazık cidden Allah Hidayet etsin
Bu tarz insanların kendileri ahlaksız olduğu için herkesi kendileri gibi ahlaksız gördüklerini ve gerçekten bu şekilde düşünüp yaptıkları içinde tam bir mal olduklarını düşünüyorum. Keşke bu kadar ahlak ve bunu yapabilecek kadar IQ yoksunu olmasanız. Gerçekten acı sizin gibi insanlarla aynı dünyada yaşamak...
Bundan 10*15 yıl sonra bakıp utanacaklar yaptıklarında ama iş işten çoktan geçmiş olacak hayal içinde yaşarken bir ses kulağına çalınacak müşteri geldi kızım kalksana :)
Azap geldiği zamanda böyle şeyler yapabilceklermi ! Edebsizlik , terbiyesizlik , ahlaksızlık sonrada neden taciz, tecavüz ! özürlü olan insanlar böyle davranıyor
eskort bunlar ya. anasi babasi evden kovmus ise yaramaz kimsenin evlenmek istemedigi teshirci tipler. orda burda namusunu 50 liraya satar etraftada bunlari hakli bulan destek veren gerzkalilar var iste
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Buna ceza kesilmeli. Bir erkek yapsa teşhircilikten vsden ceza keserlerdi. Ama boyle bi fa-hişe olunca kimse ses cikarmiyor. Banane kardesim? Ben bunun hastalikli poposunu gormek zorundamiyim? Ceza almali
Abla da küçük dünyaları ben yarattım edası var. hele o popo hareketine bütün abazalar like atmıştır kesin 😀 Allah akıl fikir versin ne diyeyim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ne kadar akpli varsa toplanmış sanata da dansa modernliğe çağdaşlaşmaya her şeye karşısınız sadece siz biliyorsunuz demi her şeyi. Ülke sizin gibi düşünenler yüzünden kalkınamıyor. Sonra geçinemiyoruz maaş az diyorsunız hak ediyorsunuz siz bunları!!!
Ülkemizin gelişmemesini örnekliyorsun. Avrupa Amerika neden bizden ileride sanata dansa çağdaşlaşmaya modernliğe önem verdikleri için! Siz anca fantaları döküp kahrol Amerika diyerek kendinizi avutun
Tamam sen de tiktokta oranı buranı sallayarak ülkeye modernlik kattığını düşün hahahhah. Sen bu zekanla açılmayı medeniyet sanmaya devam et ülkesine zerre faydası olmayan birey
Sanattan anlamayanlar söylenmeye başlamış bile. Atatürk hakkında kötü konuşamazsın o olmasaydı şu an Yunanlıların kölesiydik. Modern bir dansı çekemediğinizden böyle diyorsunuz.
Bu devirde neden evlenilmez sebep no:73856384 Bunlardan biriyle evlenip çocuk yapacaksın spnra yollar sonra bu videosu çıkacak... Sen katil olacaksın evladın anasız kalacak...
@eslut önce git twerk dansin anlamına bak sonra gel yargila. Profil foton bile oyleyim diye bağırıyor. Sapik diyebilirsin ama kendi düşünceni yargıla önce.
Değerli @Jallet öncelikle ilginç bir konuyu gündeme getirmişsiniz. Gün geçmiyor ki sosyal medyanın etkisiyle yeni akımlar ortaya çıkmasın. Son dönemlerde Twerk akımının TikTok aracılığıyla yaygınlaştığı görülmektedir. Tabii bu akımın Şarkıcı Miley Cyrus tarafından popüler hale getirilen bir dans hareketi olduğunu hatırlatmam yerinde olacaktır. "Twerk" kelimesi, Oxford İngilizce Sözlüğü'ne göre aslında 1820 yılına dayanıyor.
Araştırmacılar, 500 yeni sözlük girişinden biri olan sözcüğün ilk kez 1820'de kullanıldığını ve bir bükülme ya da sarsılma hareketine ya da seğirmeye atıfta bulunmak için twirk olarak yazıldığını buldular.
Yani tabii farklı akımların çıkmasına diyecek sözüm yok. İnsanlar sosyal medyada eğlenmek ve hoşça vakit geçirebilmek adına birbirinden farklı akımlara dahil oluyorlar. Falling Stars, Kiki Dansı ve 10 Years Challenge gibi akımlar sosyal medyanın etkisiyle birlikte bir virüs gibi yayıldı.
Şimdi de sizin bu paylaştığınız videoda Twerk akımının yaygınlaştığına şahit olduk. Tabii insanlar istedikleri videoları çekebilme özgürlüğüne sahip. Ancak dikkat çekme adına duran trafikte Twerk dansının yapılmasını anlayabilmiş değilim. Sosyal medyanın hedonizm ve narsisizm üzerine kurulu olması ve insanların dikkat çekme arzuları bu tip manzaralarla gelecekte de sıkça karşılaşacağımızı bizlere hatırlatıyor. Çok haklısınız ama maalesef sosyal ağlarda herkesin kendine göre bir özgürlüğü söz konusu.
Akımlara kapılma akımsız da kalma derler ama bu akımı duran bir trafik esnasında yapmak da büyük bir cesaret örneği olsa gerek :)