Eski İsrail uzay güvenlik şefi Prof. Haim Eshed, uzaylıların var olduğunu, ancak insanlığın buna henüz hazır olmadığını söyledi."Galaktik Federasyon"un İsrail ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile yıllardır temas halinde olduğunu açıklayan emekli general, insanlık hazır olana hadar histerinin önlenmesi amacıyla bu bilgiyi gizli tuttuklarını kaydetti.87 yaşındaki emekli generale göre uzaylılar ve Amerikalılar arasındaki işbirliği Mars üzerinde Amerikalı ve uzaylı temsilcilerin bulunduğu gizli bir yeraltı üssünü de kapsıyor.(Euronews)
İsrail Uzay Güvenlik Şefi Haim Eshed: Uzaylılar var, ama insanlık buna hazır değil! Sizce uzaylılar var mı?
- Kainat 13.7 Milyar yıl yaşında. - Güneş sistemi ve dolayısıyla dünya tahmini 5 Milyar yıl yaşında. - Dünya üzerinde ki canlılık da tahmini 3 Milyar yıldır var. - Modern insan ise 200 Bin yıldır dünya da geziyor.
Bu sayılara bakarak konuşursak Evren'de biz çok yeniyiz ve sadece bizim galaksimizde 200 - 400 Milyar civarı yıldız var ve tabi bunların çevresinde de gezegenleri mevcut bir çoğunun, yani yüz milyarlarca Güneş Sistemi'nden oluşan bir galasideyiz.
Ve bizim galaksimiz gibi 2 Trilyon civarı galaksi olduğu tahmin edebiliyor.
Yani bu kadar eski ve bu kadar kalabalık bir evrende bizden çok daha eski kadim medeniyetler vardır büyük ihtimalle, hemde çok çeşitli uygarlıkar mevcuttur.
Fakat yıldızlar arası yolculuk yapabilen ve biribirileriyle iletişim kurup, "Galaktik Federasyon" oluşturabilecek kadar gelişmiş medeniyetler için biz sadece şempanzeden biraz hallice bir türüzdür büyük ihtimalle.
Şimdi sizi elinizde akıllı telefon, sırt çantanızda laptop ile gidip bir şempanze sürüsüyle anlaşma yapmaya kalkar mısınız?
Onalara tekerleğin ne olduğunu bile anlatabileceğinizi zannetmiyorum.
Kısacası çok gelişmiş, belki de karşılaşsak tanrı zannedebileceğimiz uygarlıklar var ama tutupta bizimle ya da sadece Abd ve İsrail ile anlşaşmaya kalkışmaları çok mantıksız ve gülünç, ben şahsen bir babun sürüsüyle anlaşma gereği duymam :)))
Hepiniz salaksınız moruqlar şu an abd ve israil bize uzaylıların aramaızda olduğunu bir gün çıkıp savaş yapacağından bahsediyor Bu koca evrende uzaylılar olabilir amenna on sözüm yok Ama ABD ve israilin bahsettiği uzaylılar gerçek uzaylılar değil Bizi manipule etmeye çalışoyorlar her şeyi alıştıra alıştıra diyorlar Bir gün teknoloji ilerlediğinde veya günümüz dünyasında bir uzaylı savaşı çıkacaksa savaşçılar uzaylılar olmuyacak ya robotlara kostüm giydirecekler ya da silahları ellerine alıp uzaylı kostümü giyecekler Bunların hepsi oyun
Size bir olay anlatayım Bundan 11 yıl önce gece camdan bakarken hareket eden bir yıldız gördüm sağdan sola seğiriyordu ve bir anda durdu 5 saniye olduğu noktada durduktan sonra birden bizim gördüğümüz siyah uzay boşluğuna doru yükseldi ve kayıp oldu ben o an şok bir 10 dakika kendime gelemedim Nasıl olurda seğir ederken bir anda durup daha sonra birden uzaya doğru yükselebilir? Siz olsanız bu gördüğünüz için ne düşünürdünüz?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence var ve filmlerle falan bizi buna alıştırmaya ve hazırlamaya çalışıyorlar. Ayrıca bildiğim kadarıyla Kuran'a göre de evrende 7 varlık var. Bunlardan bilinenleri insanlar, hayvanlar, bitkiler, cinler ve melekler. Aslında mantıken biz de uzaylı sayılıyoruz 👽
sonsuz bir uzayda ki günden güne de büyüyen bir evrende gerçekten sadece bizlerin yaşadığını düşünen var mı öyleyse niye bu kadar büyük bu evren? buna illa yeşil antenli uzaylı denir mi bilmem ama milyonlarca canlı var zaten bakteriler mikroorganizmalar e bunlar varken başka canlılar da olur elbette
Ben Ankara 'da Kara Havacılıkts askerlik görevini yaptığım sırada nöbet tutarken havada kırmızı robotumsu bir cisim gördüm kutu şeklindeydi donup kaldım UFO olduğuna eminim, arkamdan komutan sesleniyormuş oğlum iki saattir sesleniyorum neden bakmıyorsun diye fırça attı komutanım gökte bir cisim gördüm dedim. Komutan: Onu bende gördüm diyip gitti. O da şaşırmıştı baya Bu olayın birde askeri üste olması özellikle hava bölgesine geldiklerini bilinmesi UFO gördüğüme eminim onlar varlar. Ardından kendi kendime, bu ufoysa neden robot gibiydi daire değildi falan diye düşünürken, Tv'de ufolarin robotumsu cisim şekillerine girdiğini öğrendim şekilden şekile giriyorlarmış.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
87 yaşında beyni sulanmış bir bunak bence bu. Kendilerini dünyanın patronu, üstün ırk gördükleri için güya uzaylılar onlarla iletişim kurmayı tercih etmiş. Yersen..
Bizim ırkçı radikaller de uzaylıların aslında türk olduklarını iddia ederlerse hiç şaşırmam.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3,5 sayıla bilen galaksi ve en ufak galakside en az 1,5 milyar yıldız..%10 Da gezegen sistemi olsa, o gezegenlerin %10 u yaşna bilir ortamda olsa ve yaşana bilir gezegende bizim gibi canlılar olsa hiç de yalnız sayılmayız. Sümer tabletlerinde çok şeyler yazılı ama hepsi Vatikan dene deyyuslar tarafından saklanıyor.. Birinde şu yazılı Tanrı Enike suretinden insanı yarattı yarattığı insandan utandı.. BU sözün anlamı çok ama çok düşünmeye değer.
kainatı bir plaj olarak kabul edersek dünyanın içinde kapladığı yer sadece ve sadece bir kum tanesi kadar.. ve üstelik her an büyümeye devam ediyor.. bazı gezegenler yuıldızlar hatta galksiler ölüyor daha fazlası doğuyor.. böyle bir sistem içerisinde sadece dünyada hayat var diyebilmek çok büyük megalomanlık ve kibir..
Cok Dogru, bir dusunce, katiliyorum sene. yani dusunsene eger dunyanin bir tarafinda yasiyorsak dunyanin obur tarafindan habersizce ama dunyanin buyuklugunu biliyoruz ama bu tarafdada tek oldugumuzu dusunuyoruz, cok sacma
@Orkhan_ dünyayı geç samanyolu galaksisi gibi milyonlarca galaksi var belki bizim varlığımızı biliyorlar ama umursamıyorlar bizden gelişmiş ve ya gelişmemiş yaşam biçimleri olduğuna inanıyorum bare bu sene bi kaçı gelsede kaçırsa beni zhslxımsxonsıdl
Kesinlikle, ya cok cirkinler ya da cok guzeller gorunmek istemiyorlar ya cok gelismisler ya da cok gerideler, ya da habersizler bizden veya haberleri var. niyetlerini bilmiyoruz belki anamizi aglatirlar. yani insan olgu tarih boyunca kendi irkina katliamlar yapmis ve kendisiyle zor gecinen bir turdur baska bir yaradiklardan dostca gaynasamalarini dusunemiyorum. merak etme, uzayli gelinimi olmak istiyon gi? kacirsinlarda muharebe olsun istiyon dimi? djfdfkjdfjdfkd
bu kaos sana kifayetsiz kaliyo galiba? kdkfjkdjddkf cocuken bi video gormusdum 2020 yilinda uzaylilar gezegenimi ziyaret edicek diye, korona ucuslari etkilemeseydi belkide gelirlerdi sende muradina ererdin. jdjdjhdjfdf
51. Bölgede uzaylı araştırması yaptıklarını söyledikleri halde yakınına en ufak bi cisim yaklaştırmayan kişiler bunlar. Tabikide uzaylı yok ama bir takım varlıklar var ve onlarla iletişim halindeler.
Uzaylı yok. Bunlar planın bir parçası. Hepsi yahudi masonlarin yeni dünya düzeni için kurdukları başarmak için elinden geldiğini yaptıklarını bir planın parçası
dünyaya büyük bir meteor düşmediği kaldı ona bile hazır insanlar artık o kadar olaydan sonra ama uzaylılara değil öyle mi, trişkadan kendi reklamlarını yapıyorlar işte bunlarda yersen, avengers de gerçek zaten..
Bence varlar. Buna inanıyorum. Uzaylı figürü nereden nasıl uyduruldu. Görseline dair teoremler nasıl ortaya atıldı ozaman. Biliniyor ve var ki neye benzediğine dair temeller ortaya atıldı bence.
13.7 milyar yaşındaki bu evren hipotezselde 93 milyar ışıkyılı çapa sahip Evren sadece bu Gezegen için yaratılmış olamaz tabii ki yalnız değiliz Uzaylılar var olduğuna inaniyorum Evrende yalniz değiliz hatta ve hatta paralel Evrenler bile var kanıtlanmış değil ama var olduğuna dair çok güçlü argümanlar var ki ben var olduklarına da inaniyorum ne ;Evrende ne de paralel Evren de yalniz değiliz Evren olarak
Yav madem uzayda anlaşmaya varılacak , Ay dururken marsa kadar niye gitmişler yav. Dünya kadar yol gidiyoruz, Kilometrede 10.000 Tl yakar o mekikler ahhhaha
Bu koskoca evrenin sadece bizim için olduğunu düşünen mercimek beyinli var mı cidden? Tabii ki inanıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayatında uzaylı görmemiş insanlar uzaylının var olduğunu söylüyor. neye göre bunu diyorlar? Eğer gerçekten olsaydı onca söylentiden sonra ortaya çıkardı merak etmeyin. halk çok cahil ve çok bildiğini sanıyor.
İnternet & Teknoloji konusunda 895 cevap paylaştı.
bence de var. kur'an'da evren'in 80.000 alemden yaratıldığı söylenir. bizim de içinde olduğumuz samanyolu galaksisisinin tek bir alem olduğunu varsayar isek geriye kalan 79.999 alemde hiçbir varlığın olmaması çok da mantıklı değil bence.
Evet var. Ne bizim, ne onların o kadar ileri teknolojisi o kadar gelişmediği için bulaşmıyoruz hepsi bu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
7 alem den oluşan bir hayatta yaşıyoruz ve dünyanın daha keşfedilmemiş yerleri var. Cinler İnsanlar Hayvanlar Melekler Bunlar bilinen peki ya bilinmeyenler
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > İsrail Uzay Güvenlik Şefi Haim Eshed: Uzaylılar var, ama insanlık buna hazır değil! Sizce uzaylılar var mı?