YouTube Yayıncısı Serdar Sezer’den “Sıfırdan Başarılı YouTube Kanalı ve İçerik Oluşturma Eğitimi” kazanmak ister misin KScan?

Hellooğğ internet sevdalıları 💻

''Ben de Youtube'da video paylaşmak, kendi topluluğumu yaratmak istiyorum ama nasıl?'' diyorsan seni şöyle alalım. 😎

Görüşleriyle Youtube dünyasının karmaşık sokaklarına ışık tutan, Youtuber olma sanatının inceliklerini paylaşan Bi’Bilenimiz @Serdar Sezer , Udemy’de "Sıfırdan Başarılı Youtube Kanalı ve İçerik Oluşturma Eğitimi" veriyor vee KScanlar'a sürprizi var! 🕺

Tam 10 kişiye, "Youtuber Nasıl Olunur" eğitimi he-di-ye! 🎉🎉🎉

serdar sezer
serdar sezer

Katılmak için, 27 Kasım Cuma günü 20:00'ye kadar bu eğitimi neden istediğine dair bir görüş atman yeterli. <3

Hocamızın Youtube içeriklerini merak edenleri Youtube kanalına alalım.

Dipnot: Seçilen 10 KScan’ın özel mesaj kutusunu, ücretsiz eğitim kodu için ziyaret edeceğim. 🥰

Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

#BiFırsat
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba arkadaşlar,
Youtube eğitimi projemiz sona ermiştir. 🎉 YouTube Yayıncısı Serdar Sezer’den “Sıfırdan Başarılı YouTube Kanalı ve İçerik Oluşturma Eğitimi” kazanan üyelerimiz;
@Sitare_
@MrEftal
@Fitman_
@kalpsiz-melek
@jenkin
@Siyahhh_
@florasann
@uncas71
@_Agapi_
@Falancaşeyler

Tebrik ederim arkadaşlar, kurs bilgileri için mesaj kutunuza bir merhaba demeye geleceğim. 🥁 🥰
YouTube Yayıncısı Serdar Sezer’den “Sıfırdan Başarılı YouTube Kanalı ve İçerik Oluşturma Eğitimi” kazanmak ister misin KScan?