AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Neden olmasin herkesin zevki ve hayalgücü farkli herkes kendi tarzında bir kanal tasarlayabilir
Gelir kaynağı için youtube veya sosyal medya üzerinden ilerlemek istiyorum 😊
Hocamızın kanalına baktım da maşallah bir portakallı kereviz tarifi eksik 🤣
Katılım gösteren arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.
Bunun için gerekli ortam koşullarının sağlanması gerekli. O da money 💵 bakar
İstemiyorum ilgi alanım değil. Yarışmacı arkadaslara başarılar
Bu adama Youtube'den ne zaman bir şey sorsam yorumları okumaya üşenmeyip mutlaka cevap veriyor. Çok dürüst ve iyi niyetli bir insan.
okul okuyamıyorum bazi ailevi nedenlerden evdeyim tüm gün ve bir şeyler yapmam lazım bir makyaj kanali açmak istiyorum cesaretim yok youtubela ikgili faxla bilgim de yok eger beni seçerseniz cok sevinirim herkese bol şans:)❤️
Bu sektörün içerisine yeni girdim ve yüksek kitlelere nasıl ulaşacağım hakkında yeterli bir donanıma sahip değilim. Bir yol göstericiye ihtiyacım var.
Kazanmayı isterim çünkü uzun zamandır, nasıl başlasam sorusunun cevabını araştırıyorum.
2013 yılında bir youtube kanalı açtım hala onun üzeriden devam ediyorum. 3 aydır ingilizce başlıklı videolar da atmaya başladım. Onu geliştirmek isterim. Hala belirli kitleye ulaşamadım.
Bunları herkes biliyor ücretsiz tavsiyeler de çok fazla var🤦♂️ ama bu düzene kendini hazır hissetmiyorlar😅 napacak hoca gelip sabah kahvaltı mı hazırlıycak🥴
nerden biliyorsun eğitimin içeriğini ki herkes biliyor diyorsun? bir şeyi de bilmeden eleştirmeseniz keşke.
Bilmek isteyen araştırmaya hazırdır zaten biiiissürü içerik var🤦♂️ şu adam da eksik kalsın😏 napıyor sanki.. herkesi abartmak yerine kendinizi gerçeklere hazırlayın, doğru hedefler koyun✨
2006 da yapmistim.. O zaman sartlar guzeldi.. Saat izlenme sınırı vs yoktu reklam almak icin. simdi düşünmüyorum param icerde kaldi turkiye yasal degildi eskiden
istesem youtube da bu eğitimi ucretsiz de bulabilirim
Hedeflerimden biri twitcherlığı ve youtuber'lığı bir arada götürmek yardımcı olursanız sevinirim
Öğrenmeyi seven birisiyim video çekmesem bile bir gün merak ederim büyük ihtimal
İstemem tatlışım... Sen var ol yeter... @KürkMantoluHayri sensiz olmaz...
Artık kendim için mutlu olacağım ve ileriye dönük birşey yapmak istiyorum o yüzden bu eğitimi gerçekten istiyorum.
Aslında benim YouTube kanalım var ama ne izleniyor ne abone olan var bende d yüzden video paylaşmiyorum
O kadar çok heveslendim ki kanal açmaya bi türlü cesaret edemedim inşallah bana çıkarsa belki biraz cesaretim artar🥺😅
Kendime ve insanlara yardimci olabilecek kaliteyi hakeden konularla insanlara yol göstermek istiyorum.
gidin doğru düzgün bir iş bulun, gençlik böyle şeylerle mi harcanır?
@New-Speedster sigortanı kim ödüyor, hastalanınca eşinin , cocuklarının parasını kım verıyor, güvencen ne? Eşin hamile kalınca, ona verebileceğin sağlık hizmeti ne? You tube kapanırsa ya da sınırlandırılırsa ne yapacaksın?
youtuberlar dünyanın parasını kazanıyor sence sigortaya ihtiyaçları mı var? Ayrıca youtubeun kapanması devletin çökmesinden daha düşük ihtimali.
@New-Speedster kim dunyanın parasını kazanıyor cok tutunanlar harıc bak dogru duzgun işin yoksa ona gorede sevgılın vs olur ben unlu bırı ıle evlıydım bırak utuberı unlulerı bılırım ünü sönünce ne hallerde olduklarını bılırım normal ınsan gıbı bır işede gıremezler baba parası o kadına jıgaloluk bu erkege ayıp derken ömür bıter hemde parasız sorunlu en nıhayetınde yurt dısına kacar ordan koca bulurlar dısardan gozuktugu gıbı degıl para kazanan utber nadır
@New-Speedster 10 sne sonra böyle sacma işlerle ugrastıgın ıcın trenı kacırdıgında cehaletı goreceksın önce bir iş bul kişilik sahıbı ol sonra gel konusalım senle bu sekılde anca bole ego yaparsın karavana atarsın
Youtube artik is veren olmus sanirim.
Evet öyle valla
Asla özendiğim bir olay değil youtuberlık
devir youtube devri ya :D
Öyle fakat izleyen seni neden izlesin her kamerası olan youtuber oluyor izlencek bişeyimi görmüyorum. Ha çeksem blackmagic ler arri alexa larla cekerim belki kaliteden kazaniriz😂
Ogrenirsem faydalı olur düşüncesindeyim faydalı bir içerik teşekkür ederim
Evet isterim. Kişisel gelişim üstüne bir kanal acma planlarım var faydalı olacağını düşünüyorum.
Onunla uğraşcak vaktim yok
Istemiyorum KS den gelecek hayir Allahtan gelsin 😀
İpini koparan yapsın bu işi hadi bakalım
Bende vlog yapmak çok isterim, ama utanıyorum.
Katılanlara başarılar dilerim..
Zengin olmak istiyorum
Çok güzel umarım ihtiyacı olana çıkar
Nasıl bi eğitim
Youtube’da nasıl içerikler hazırlanmalı, içerik hazırlarken nelere dikkat etmeli gibi
Artık. youtube kanalı modası eskidi
Güzel olmus
Sjsjsksa
aa
Gerek yok almıyayım 😬
Gerek yok ben izleyiciyim
İstemem hayır kalsın lütfen
Herkes youtuber olacak artık
Aman uğraşamam youtubela falan.
Çünkü I'm not Popy 🙄
Hayır istemem kalsın.
Yok pek takip etmiyorum youtubeyi
Serdar sezer tatlı bir YouTuber.
Tskler cok güzel olmuş
İsterim.. ama çirkinler izlenmiyor😂
Cirkin oldgum icin youtup acmam ihtimal değil .
İsterim yani kim istemez ki
Küçüklüğümden beri meşhuuur olmak istiyorum ama şarkıcı oyuncu vs olarak değil youtuber ya da influencer olmak daha cazip geliyor
İyi olur aslinda bu eyitimi alsam
Çok fazla yuotubur var zaten
Zor biş değil eğitimlik bir yanı yok
Pek ilgi alanım değil doğrusu 🙈
İlgi alanım değil başarılar herkese
Yüzümü öyle herkes göremez biraz harikadırss. s
yok istemem böyle iyi
Bana hitap etmiyor istemem 🙆♀️😂
YouTube kanalı açmak isteyenler için güzel haber
Kim istemez ki de kim izliycek