Eşim için almayı düşünüyoruz da
Okuduğum bir kaç yorumda şarjı çabuk bitiyor diye duydum sizce alınmalı mı?
Okuduğum bir kaç yorumda şarjı çabuk bitiyor diye duydum sizce alınmalı mı?
Telefon diyince xiomi teknolojisinden şaşmam. Hem gorilla glass olması ile kırılmayan ekranı. Hem fiyat performans ürünü olması. Tam evladiyelik ürün. İPhone sadece özenti. Sen telefonu değil Telefon Seni kullanıyor. İstediğin müziği bedavadanyükleyemiyorsun, zil sesi yapamıyorsun ne anladım o işten.
Cevap
14Cevap
11 prodan vazgecirdin heralde adami. bence de mantikli olmus yaptigin. en fazla alacaksan normal iphone 11 alsin. o da fazla ise iphone Se 2020 modelini alsin.
Evet çok şükür Se aldık
@Bensuu28 bence iphonelara bulaşma derim 2 aydir kullaniyorum ip11 ama şarj konusunda hic memnun degilim.3 senelik telefon bile cok daha iyi performansta. ve bir sürü kronik sorunu var. tek avantaji ios işletim sistemi kolay kolay deger kaybetmiyor android gibi. alsan en kötü yakin bir fiyata satabilirsin. ama kullanmak insani paranoyak ediyor.8bin veriyorsun pil ömrü bitmesin diye kullanamiyorsun.
iphone almak mantıklı ya🤓 en mantıklısı şu an 11 bana göre🥴😏 ama 64 gb yeter mi bilmiyorum.. belki onu düşünebilirsiniz
Eşin için nokia 1110 almanı tavsiye ederm. Suda bile çalışıyor. p
Bende bazen şakasına diyorum 🤓
Yeni se mi eski se mi. Ben eskisini kullanıyorum çok kibar çok şık. Performansı da gayet iyi. Yenisini almadım henüz
Kullanmadim. ama senin için baktım 3 GB ram 1800 MB batarya çok düşük eşim neden iPhone istiyor. ayni paraya huwai baksın iki kat daha iyi cihaz bulur
kullanmadım ama çok kalite farkı olduğunu düşünmüyorum
Çok eski telefon alınmaz artık.
2020 modeli var
Bence fiyatını hak etmiyor
Motorola almayanda benle konuşmasın
iPhonenin şarjının dayandığı nerde görülmüş ak
Tavsiye etmem.
Xiaomi note 9 al.
Alınmaz pişmanlıktır
Neden ki?
Xiaomi derim susarim
I phone aptallıktır