Üzerinden uzun zaman geçmiş ama denk gelince yorum yazayım dedim. Daha sonra burada yorumları okuyanlara faydam olur belki. Ben 2020 model değil de ilk çıkan iPhone SE kullanıyorum. Yaklaşık, 4-5 yıl olacak. Çıktıktan birkaç ay sonra almıştım. O zaman fiyatı 1.999 liraydı.
Yeni çıkan iPhone SE de yine aynı boyutlarda olması sebebiyle ilgi çekiyor. Özellikleri geliştirilmiş. Şu an iPhone SE marka telefondan memnunum ama yakın zamanda yenileme ihtiyacım olursa, yine iPhone SE devam etmek için 2020 modelini alabilirim. Almak isteyenlere de kesinlikle tavsiye ederim. 😊
Uzun zaman telefon arayışından sonra ben de I Phone'da karar kıldım. Zaten hep IOS'cu olduğumdan Androide geçmeye cesaret edemedim. Aslında gözüm Xiaomi de idi ama eşimle konuştuk ve evdeki alt yapı da dahil tüm cihazlarla uyumu dolayısıyla falan IOSta kalmaya karar verdik.
I Phone SE Renkleri de Çokoş
I Phone SE telefonum KS logosuyla çok şık oldu
I Phone SE'ye gelirsek bu telefon kamera ve çözünürlük olarak üst modellerine çok yakın ve de fiyat olarak daha ekonomik, o yüzden tercih ettim ve açıkçası memnunum da. Benim telefonumda önceliğim kameraydı çünkü. Gerek burada, gerekse diğer sosyal mecrada çektiğim video ve fotoğrafların kalitesi benim için önemli olduğundan bu noktada da SE tercihim yerinde oldu.
iphone se özelliklerini nasıl değerlendiriyorum?
I Phone SE Portre modunda oğlum ve ben <3
I Phone SE Genel Özellikler:
Ekran Boyutu: 4.7 İnç
Dahili Depolama: 64 GB - 128 GB - 256 GB
Bellek (RAM): 3 GB
Batarya Kapasitesi: 1821 mAh
Hızlı Şarj: Var
4.5G Desteği: Var
CPU Frekansı: 2.65 GHz
CPU Çekirdeği: 6 Çekirdek
I Phone SE Kamera Özellikleri:
12 MP Geniş kamera
ƒ/1.8 diyafram
5 kata kadar dijital zoom
Gelişmiş bokeh efektine ve Derinlik Denetimi’ne sahip Portre modu
Altı efektli (Doğal, Stüdyo, Kontur, Sahne, Sahne Mono, High-Key Mono) Portre Işığı
Optik görüntü stabilizasyonu
Altı bileşenli lens
I Phone SE Video Özellikleri:
Saniyede 24, 25, 30 veya 60 kare 4K video kaydı
Saniyede 25, 30 veya 60 kare 1080p HD video kaydı
Saniyede 30 kare 720p HD video kaydı
Saniyede 30 kareye kadar video kaydı için
genişletilmiş dinamik aralık
Portre özelliği çok tatmin edici, hızlı çekim yapıyor, panaroma var, gayet ihtiyacımı görüyor diyebilirim. Ayrıca dediğim gibi "iphone se vs iphone 8" , "iphone se vs iphone 11" gibi de baktığımda gece çekimi dışında aradaki maddi boşluğu dolduracak çok büyük bir fark yoktu. Şimdilik deneyimlerim bu şekilde...
Paran varsa al derim bilmiyorum neden babam Amerika malı diye kızıyor almayın diyor , bilmiyor bu vergilerle yerli malından daha çok kazaniyorlar devlete😅
ayfon önermem , zira Apple kendi firması eski telefonları bilerek yavaşlattığını kabul eden bir şirkettir , android ülkemiz için hem ekonomik hemde kullanislidir