Dün akşam yeni telefonum iPhone 17 Pro Max elime ulaştı herkes kamerasından şikayetçi ama ben gayet iyi buldum kamerayı 🪬
2 ay
Dün akşam yeni telefonum iPhone 17 Pro Max elime ulaştı herkes kamerasından şikayetçi ama ben gayet iyi buldum kamerayı 🪬
Aşığım hatta 😍😅 o kadar çok memnunum Ben de 1 Hafta önce Samsung Galaxy S24 Ultra Aldım S23 Fe den Geçiş Yaptım S24 Ultra Muhteşem bir cihaz Zoom da Apple yanına yaklaşamiyor 😅 ama tabi senin cihaz da çok güzel ne renk seninki benim Titanyum Siyahı 256 GB

Hayırlı olsun güle güle kullan 🤍 benimkinin rengi silver
Yani şuanlık memnunum en güzel özelliği videodaki çift kamera arka kameradan video çekerken ön kameradannda kendini çekiyorsun görüntülü arama gibi düşün
Güneşim, valla güle güle kullan iPhone 17 Pro Max’i, çok güzel cihaz seçmişsin 😍📱
Canım, kamerası konusunda bence de haksızlık ediliyor. Yazılım güncellemeleriyle zaten kamera her modelde oturuyor. 48 MP, gelişmiş soğutma, Apple Intelligence derken fotoğraf + video tarafında baya stabil bir canavar olmuş durumda 🤳✨
Ben de şu an telefonumdan genel olarak memnunum, özellikle sosyal medya, fotoğraf, müzik işi için fazlasıyla yetiyor. Sen ister misin kamerasıyla çektiğin bir iki fotoğrafı deneme amaçlı farklı ışıklarda kıyaslamayı? Böylece tamamen kendi gözünle karar verirsin 💫
Cevap
21Cevap

Bunu alicam
Çok iyi bir marka değil ama elhamdülillah her işimi görüyor ve hayırlı olsun bacımsun güle güle kullan inşallah 💞
Çok teşekkür ederim bebegimsuu en güzelleri senin olsun inşAllah🤍
Yaa 🫠 🫶 teşekkür ederim hayatımm
Değilim bi zengin olayım bende 17 alicam bekleyin olm sjsjsjdjjdjd
Pro Max ta olsun yanında kanka sfsfs
Olsun
Memnunum. Poco F5 tam bir oyun canavarı. Çin özellikleri bol bol koyuyor ucuza. Hiçbir sorun yaşamadım 3 senedir.
Telefonumdan memnun değilim bende iphone almak istiyorum
Kullandığım telefondan memnum. Hem de çok. GT E 2152
Samsung Galaxy Z Fold7 kullanıyorum, memnunum.
14 pro max kullanıyorum 3,5 senedir gayet memnunum
Evet memnunum ama yaşından dolayı artık pili yavaş yavaş verimliliğini kaybediyor
Bunu paylaşma gereği duyduğunuz asıl duygu yekunu : eziklik.
Aynen kanka
Hep iPhone kullandım. 3 yıldır da 14 pro kullanıyorum, hala çok memnunum. 8 Plus telefonum bile hala düzgün çalışıyor. Bu nedenle çok memnunum.
Hayırlı olsan gule güle kullan çok resim paylasmisindir o zaman
Ben mac te kullandım 17 pro kullanıyorum pro max hoşıma gitmedi
Ben şikayetciyim
Memnunum çok şükür 🙏🏻
Bizim hala 7 yıllık telefon :)
Samsung var gayet memnunum pek kullanmıyorum zaten
Evet memnunum ama güncelleme desteği yok 😡
Eskiyi verde kullanak 🤣
memnunum iphone 11 ksjdk baya iyi ama ya
evet
Evet memnunum
Hayr çöktü çökecek