İnternet & Teknoloji Hâlâ benim gibi sanal bebek oynayan var mı? Margaery Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Detay soruda verildi. Güncellemeler+1 yıl 2000'lerin başında popüler olan, şimdi telefonda widget olarak oynanabilen bebek bakma oyunu. Hâlâ benim gibi sanal bebek oynayan var mı? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Vay be ne güzel günlerdi o zamanlar... Ölünce falan üzülürdüm. 1 0 Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl www.hepsiburada.com/divoom-timoo-yesil-bluetooth-hoparlor-p-HBV00000PCXA9 bunu al acılen gor ne tatlı bısı :) 1 0 Yorumla
theblesname Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl mesajlar kesin ya bankadan ya da alışveriş sitelerinin reklamları felan dimi 0 0 Yorumla
Kartal14531453 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Bir ara ben de oynamıştım maskot şeklinde çıkmıştı o zaman 😊 0 0 Yorumla
mertydff13 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl O nasıl bişey 0 7 Yorumla mertydff13 +1 yıl Kaç yaşındasın sen Yorumla Margaery +1 yıl 26. Yorumla mertydff13 +1 yıl Sen 6 yasindayken mi oynuyodun Yorumla Margaery +1 yıl Bu nasıl bir düz mantık böyle? Yorumla mertydff13 +1 yıl Ne biliyim 2000 yılında oynamış gibi anlattiniz 😂 Yorumla Margaery +1 yıl O yıllarda çıktı da ondan. Tam zamanını bilmiyorum. Yorumla mertydff13 +1 yıl Tamam 😅 Yorumla
minkülliemr123 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Akrabamin kızı oynuyordu aynı oyun mu bilemem 0 0 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı. Yokk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Vay be ne güzel günlerdi o zamanlar... Ölünce falan üzülürdüm.
www.hepsiburada.com/divoom-timoo-yesil-bluetooth-hoparlor-p-HBV00000PCXA9 bunu al acılen gor ne tatlı bısı :)
mesajlar kesin ya bankadan ya da alışveriş sitelerinin reklamları felan dimi
2002 anılarım canlandı hahahasha
Bir ara ben de oynamıştım maskot şeklinde çıkmıştı o zaman 😊
cidden bunu bilmeyen çıkabilir
O nasıl bişey
Kaç yaşındasın sen
26.
Sen 6 yasindayken mi oynuyodun
Bu nasıl bir düz mantık böyle?
Ne biliyim 2000 yılında oynamış gibi anlattiniz 😂
O yıllarda çıktı da ondan. Tam zamanını bilmiyorum.
Tamam 😅
one yaa ilk kez görüyorum
Aa çok küçükken vardı onlardannn
Bebek yapıp gerçeğine bak bence 😂
hiç oynamadım
Akrabamin kızı oynuyordu aynı oyun mu bilemem
İlk defa denk geliyorum nasıl oynanıyor😂
sanal sanal sanal :D
Yokk
One demek