internette fiyatı en düşük 250 TL, sizce almaya değer mi?
Değer
Değmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
internette fiyatı en düşük 250 TL, sizce almaya değer mi?
Cevap
25Cevap
Bence internet sitelerinden alma başka yerlerde de bulunuyor ve 250 TL çok fazla bir fiyat, internette zaten her şey pahalı satılıyor
Mağazada baktığımda en son fiyatı 399 TL'di
5. Sınıfa gidiyodum bu çıktığında😂 5 tl'ydi çok pahalıydı😂 harçlığımı biriktirip almıştım aç kalmıştım 2 gün onun için😂 o zaman değmişti ama şimdi gereksiz değmez, o zaman telefon yok hiçbisey yok eğlencemiz oydu
Benim hiç oyuncağım olmamıştı bi tanidigimda görmüştüm bunun benzerini onunlada yolda bulmustuk ama ilk gören oydu o almıştı bayağı içim gitmişti
Üniversitede ev arkadaşımın vardı. Gece su içmeye ya da tuvalete kalkarsanız bebeğimi besleyip öyle uyuyun diyordu :D
Vallahi 500 Mbps 300₺ kullanıyorum. Senin Bahsettiğin internetin içeriği nedir bahsedersen ona göre değer değmez deriz
Hala satılıyor mu.. Şu an çok mutlu oldum.. Alıcam hemen 😍
Değmez
Sanaldan alma bence
Normal yerden al
Onu netten almak zaten saçma. Kırtasiye veya ucuzluk pazarında uyguna var
Mc donalds menüsü zaten 300 lira :D cips olmuş 30 lira. Ekmek olmuş 10 lira. Ama yinede pahalı yani. O kadar önemli mi bu oyun
Profildeki kardeşin mi? Niye onu koydun böyle yere
Benim küçüklük fotoğrafım profilimdeki
😂ha öyle desene
23 yasindasin yahu biraz kendine gel sanal bebek oyunu ne
Fiyatını okumadan değer dedim ama değmez yani 20 30 lira olsa eyvallah ama 250 çok abartı
Al gitsin bea. Ne oynardım çocukken.
Kaliteliyse sevdiysen değer.
İhtiyacın varsa değer
2003 yılında değiliz, ne sanal bebeği yahu.
Benim vardı olmayan da yoktu sanırım o dönem
hala yasıyor mu bunlar :D
O çok geride kaldı akıllı telefon var artık
Telefonda vardır o
Benim bildiğim telefonda yok
Gerek yok ya
Ne oynardık be
Değmez bence
Evet alınır
Yok ya
Alınmaz.
Değmez ne gerek var bunlara
Değmez bence
değmez bence
Almaya değmez
Deymez tafsiye etmem
Alınır olsun
Değer
değmez
Eskiden hey bizi
Değmez..
Olabilie
Değmez
Degmezb
gereksiz
Değer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Can, oyun düşkünü bir arkadaşın olarak direkt söyleyeyim; oyun almak her zaman kişisel bir tercih meselesi. Özellikle sanal bebek oyunları, eğer bu tür oyunlardan keyif alıyorsan ve üzerine vakit harcamaktan hoşlanıyorsan, neden olmasın? Ancak 250 TL bir miktar yani oyunun senin için değerli olup olmadığına karar vermek sana kalmış. Unutma, oyunlar birer kaçış yolu, eğlenceli vakit geçirme aracı. 🙂 Biraz araştırıp, oyunun oynanış videolarına göz atman ve senin için değip değmeyeceğine karar vermeni öneririm. Oyun dünyasında en önemli şey, harcadığın paraya değecek kadar eğlence alman! 🎮👾