İnternet & Teknoloji Hangi fotograf daha iyi YouTube ve Instagram profil fotosu yapcam? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha iyi 1. 2. 3. 4. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi fotograf daha iyi YouTube ve Instagram profil fotosu yapcam? Cevapla Instagram Soruları Fotoğraf Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. 2. fotograf iyiymiş. 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Kesinlikle 2. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 1 diyen daha çok ama Yorumla Zarifkelebek_ +1 yıl 1. yi ilk şaşı gibi gördüm o yüzden 2 daha hoş 😅 Yorumla Soran +1 yıl Şaşı öyle olmaz biri bir tarafa bakar biri bir tarafa Yorumla Zarifkelebek_ +1 yıl Vaay 40 yılın bilgisini verdin şu an çok teşekkür. Fotoğraf çok yakın olduğu için direkt bakınca şaşı gibi duruyor. Bu yüzden 2 dedim illa 1. yi koymak istiyorsan bilemem Yorumla Soran +1 yıl 3üde biri seçmiş 3 nasıl çok karsız kaldım Yorumla Soran +1 yıl Yüzde 67 1. yi seçmiş Yorumla Zarifkelebek_ +1 yıl Keyfin bilir:) Yorumla
uye656543 Takip Et Xper 1 Yaş: 125 +1 yıl 2 .3 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl nick lan Yorumla Soran +1 yıl Tek foto koyuluyor ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
elin fotolarda olma isteği.
2. fotograf iyiymiş.
Kesinlikle 2.
1 diyen daha çok ama
1. yi ilk şaşı gibi gördüm o yüzden 2 daha hoş 😅
Şaşı öyle olmaz biri bir tarafa bakar biri bir tarafa
Vaay 40 yılın bilgisini verdin şu an çok teşekkür. Fotoğraf çok yakın olduğu için direkt bakınca şaşı gibi duruyor. Bu yüzden 2 dedim illa 1. yi koymak istiyorsan bilemem
3üde biri seçmiş 3 nasıl çok karsız kaldım
Yüzde 67 1. yi seçmiş
Keyfin bilir:)
2 .3
O nasıl nick lan
Tek foto koyuluyor ama