Bana nedense random gülmek veya tepi vermek daha samimi geliyor, sizce?

Ben randomu daha samimi buluyorum valla kullanmaya da çalışıyorum ama bazen karşı taraf emoji atıyor bende emoji kullanmak zorunda kalıyorum. Bence random sevip emoji kullananlar şey diye düşünüyor cıvık görünmek istemedikleri için emoji kullanmak zorunda kalıyorlar. Karşı taraf emoji kullanınca randomu abartmak cıvık bir izlenim yaratır diye emoji kullanılıyor bence. Bende de biraz var bu...
Yerli yerinde güzel hepsi. Her cümleye her kelime sonuna emoji ya da random koymak hoşuma kaçmıyor pek. Örnek vereyim şöyle olanlar var.
Bugün yolda yürürken 😂😂😂 biri bana çarptı 😂😂😂 düştüm 😂😂
Öyle olmuş ajsjssj ama ben kimseye bişey demedim ahshss tabii sjdjsjd olur öyle ahsjs
Böyle olanlar var okurken mimik oynamıyor bende.
samimiyetim olan insanlara karşı random kullanırım. başta saçma geliyordu ama şu an emojiler kadar itici gelmiyor. samimiyetim olmayan birine karşı random kullanıyorsam da büyük ihtimalle o insana gülmüyor, direkt dalga geçiyorumdur.
Samimiyet olarak bir farkları yok benim için ama ben emoji seviyorum. Yani ve el olarak emojilerin kendilerini seviyorum😅
Randoma da sağolsun yeni yeni @Teddmozby alıştırıyo.
E hadi bakalım. 😄
Cevap
12Cevap
Duygularımı tamamen karsiya aktarmak için emoji kullanırım ama bazı durumlarda emoji bulmadigim zaman random atıyorum yani 🤣🤣 şunun yerine sjjsjsjsj yapmak daha güzel geliyor
Bence de adfgb
Ben ikisinide kullanıyorum bsjsjsjsjs😆😆😆😂 emoji daha samimi olabilir ama bir tane emoji atılırsa ben gibi 10 tane atarsa değil djdjdjddj
Sana serbest sfgadg
Emojiyi o anki duygumu daha iyi yansıtabilmem için kullanırım, genelde biri ile yeni tanıştığım zamanlarda, o da zamanla randoma döner. Yakın çevremle konuşurken de birbirimizi artık iyi tanıdığımızdan deli gibi random kullanırım.:)
Random felsefesi ayrı bişey ya. Bir randomdan o kişinin emojici mi yoksa randomcu mu olduğunu kolayca anlayabilirim 💃💃
Bakın bakiyim ben emojicimiyim randomcu muyum bilrnr bir kalp xlsnfmsnjxsmnds
Random bana daha samimi geliyor dkdjnfj
Emoji de kullandığım oluyor ama 😄
Ben %80 random %20 emoji. Ama random daha samimi bence de sjsh
Karşı taraf hoşlanmıyordur diye random’u abartmıyorum pek djsjs
Benimse %60 random %40 emoji 😀
Kişiye göre güldüğümüz dogrudur 😄
Ben takıntılıyım bu konuda. Karşımdaki kişi random atarsa büyük olasılık random atarım bana biri emoji atarsa emojiyle karşılık veririm. Ancak sorarsan random tercihimdir.
İkisini de kullanıyorum ama random daha samimi geliyor daha çok onu kullanıyorum. Bazı emojiler çok itici ))
Telefonu tek elle kullaniyosam emoji atıyom çift elle kullanırsam random
Samimiyetsiz bir kaç emoji var onları kullanlar çok tehlikeli
Geçen bir arkadaş biziim zamanımızda hahahaha heehehee hihhihi vardı şmdi asdasfg kfkffkfk var demişti çok gülmüştüm😁 bence en iyisi emojiler 😂
Emojiler bana samimi gelmiyor. Mimikler çok abartı ve saçma geliyor gibi sanki. Randomlar daha iyi. İki random at al güldün işte.
İkisinide kullanırım kolaya kaçmak için fjfjfjf zor olsun dersem 😂😂😂😂😂😂 yani keyfimle alakalı yaşla olgunlukla alakası yok.
Random ne ya gül geç işte bir emoji yeter abartmanın gereği yok bana göre. Zaten komikse ben sesli gülerim bir emoji atar geçerim ☺️
Emoji ile gülüyorum fakat bana herhangibiri daha samimi gelmiyor. Amaç belli yani kişinin tercihine kalmis.
Emoji kullananla emojili konuşurum yine o samimiyeti hissederim. Randomcuyum normalde. Emoji kullananların daha olgun olduğu doğru.
Canım o an ne atmak isterse onu atrım yok bu samimi yok şu samimi bunu atiyim asla uğraşamam
Valla benim canım o an nasıl gülmek istiyorsa öyle gülüyorum ve içten yapıyorum ne yaparsam :) değişiyor
asdagdhgasfdhasfhfvfasf
:)
sen seç ben yorum yapmıyorum.
Ynş dediğin gibi biraz ergen hareketlere giriyor böylesi:)
Gelen mesaja ya da bir yazıya gerçekten güldüğümde random atarım tabiki random daha samimi
Ben de randomu daha çok seviyorum ama dediğin gibi bu samimiyeti ölçecek bir durum değil
random gülmek sanki dalga geçiyor gibi geliyor o yüzden emojileri tercih ederim.
Randomu saçma buluyorum emojiler daha iyi ya da haha.
Random daha samimi geliyo bide ozellikle 😂 bu emojiyi kullaninca kendimi aptal gibi hissediyorum kdhfkdjxk
Ben emojiden yanayım, random anlamsız geliyor. Fazlası da ergence ve itici.
Komik birşey dedigim zaman karşidakinin sadece 😂 atması hoşuma gitmez sanki geçiştiriyormus gibi NAdsbdmsbrv gibi randomlar bana daha samimi geliyor
Kafama göre atıyorum valla. O an kendi ruh halimi bildiğimden bana ikisi de samimi geliyor
Gülerken random ( jspsxjhsjsjsh) ama belli yüz ifadelerini de emoji kullanırım ( 😅😏😒 gibi )
Tabi ki random gülüyasan normal hahshsh eğer aşırı gulduysem gülmekten altıma işiyosam AHDHHDKDXBXKDBDKBDKX oluyo
aslında emoji atarım ama gülmekten gözlerimden yaş geliyoken random atıyorum çünkü o zaman emojiler karışıyo ve random daha kolay geliyo
Emojiler tabii ki randomlar çok ergence bir de çok önemliymiş gibi bunları yok random öyle atılmaz gibi ayırmaları yok mu
Ben genelde emoji kullanıyorum 😒😄
Emoji öcü
random gülme kadar itici başka ne var acaba
Çok şey var
Random gülmeler bana ergence geliyor😀
Seni yakalarım randomla o zaman görürüm can shshs
Aha yakaladım 😂😂 ulan can shshs
Samimi olduğum kişilerle randomla konuşurum arkadaşlarla emojilerle
İkisi de samimi elime hangisi denk gelirse atıyorum ben
Elle yemeği ağzına tıkıştırıyormuş gibi random değilde asil bir şekilde emojimi atarim
Benim gülmek randomum: ehehehe🤪 Bunu da, emojiyide seviyorum fark etmez
Random kullanmıyorum uzun zamandır 😄
Ahahaha😄😄 favorim
Çok güldüysem random az gülersem emoji ciddiyeti belirtmek için emoji samimiyet random vbvb
Random. Emoji ile gülenler samimiyetsiz geliyor.
Emoji daha samimi. Randomu samimiyetsiz buluyorum
Ben emoji kullaniyorum.
Ben ikisinide kullanıyorum en iyisi
Bence en iyisi emoji atmak 😅😆
Ben ikisini birlikte yapiyom risk almiyom😂
Random hayattır.
Randomu sevmiyorum.
Emoji bana daha uygun.
Vay be ne ifadeler ne anlama. geliyor🙂
Random kadar samimiyetsiz bişey yok ya
Randomu o kadar sevmiyorum ki...
Ben emoji seviyorum... 🙃
Random kullanmadım hiç emoji diyorum.
Random sevmiyorum emoji iyidir
Ben emojiciyim random bana eski geliyor
Emoji daha samimi geliyor.
Emoji , random. bana göre küfretmek. gibi geliyor.
Emoji tabi ki 😉😉😉😉
Emojiyle🙂😊😀😃😄😁😆😅😂🤣
Ikısınıde kullanıyom kanks
Emoji
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?