Instagram hesabım sürekli çalınıyor. Artık çalınmaması için kökten bir çözüm var mı? Ya da benim gibi başına böyle bir şey gelen?

Instagram hesabım, 2-2,5 aydan itibaren 10-12 kez çalındı. Bugün de aynısı başıma geldi ve artık birileriyle aynı sorunu yaşayıp yaşamadığımızı ve başına böyle bir şey gelip de temelli kurtulan arkadaşlar olup olmadığını öğrenmek istedim. Sürekli çalınıyor hesabım. Şifremi değiştirip geri aldığım gün, 1 hafta “postları beğenme, birilerini takip etme” engeli yiyorum. 1 haftalık engel kalktıktan 2-3 gün sonra yine çalınıyor ve ne kadar karışık, uzun ve zor şifreler koysam da bu böyle kısır döngü olarak devam ediyor. Başına böyle bir şey gelip, temelli bu durumdan kurtulanlar var mı acaba? Varsa bana da söyleyebilir misiniz çözümlerinizi? Yeni hesap açacağım artık, sıktı gerçekten. Şimdiden teşekkürler ayrıca.
Güncellemeler
+1 yıl
Instagram’da mevcut olan e-mail adresimi değiştirdim, onayla diyor, oraya tıkladım. Instagram’da kullandığım yeni mail’e girdim, onaylama mail’i gelmemiş, çıldırıyorum 😂🙄
Instagram hesabım sürekli çalınıyor. Artık çalınmaması için kökten bir çözüm var mı? Ya da benim gibi başına böyle bir şey gelen?