Ne yapmalıyım bilmiyorum sadece manuel olarak siliniyor her yeni aramada kendisi gene öyle pat diye çıkıyor nerdeyse herşeyi denedim yardımcı olabilir misiniz bu şey beni öldürecek kafayı yedim rwlhxlwhdwo
Google da arattığım şeyler arama yerine yazınca çıkıyor?
Merhabalar, buna engel olamazsınız chrome tarayıcı bunu içermekte. Bunu yaşamak istemiyorsanız opera tarayıcı indirebilirsiniz bu sorunla karşılaşmamış olursunuz. Ancak ben chromeden memnunum diyorsanız geçmişini her bilgisayarı kapattığınızda kapatmadan önce silmeniz gerekecektir.
İnternet & Teknoloji konusunda 495 cevap paylaştı.
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsan, onun ayarlarını kurcala. Her tarayıcıda mutlaka "oturum kapatıldıktan sonra gözatma geçmişini sil" benzeri bir kutucuk var. Onu bulup ilgili kutucuğu tıklarsan, tarayıcıyı her kapattığın anda geçmişi otomatikman kendisi silecektir.
Ctrl + H tuşlarına bas. Soldan "Tarama Verilerini Temizle" yi tıkla. Tabloda "Tüm Zamanlar"ı seçerek aşağıdaki "Verileri Temizle" yi tıkla. Daha da gelmez 😊
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ah keşke dostum maalesef daha sonrasında gene aynı şeyleri yaşıyorum
Her gün internette nereye girersen onlar kayıtlı kalır ve arama motoru da sen yazarken sürekli hatırlatır. Ya her gün kapatmadan önce bu temizliği yapacaksın veya arama ayarlarında değişiklik yapacaksın.
Eskiden böyle bir problem yaşamıyordum beni tek rahatsız eden arama yaparken önceki aramalarin gözükmesi... Ben birşey yazınca hatirlatmiyor. Tıkladığım gibi hicbirsey yazmadan bunlari görüyorum.
Onlar da Google'da en çok aranan başlıklar olduğu için öyle diye biliyorum. Bazı şirketler de ücret ödeyerek Google'a bunu yaptırabiliyor. Sendeki aynı başlıklar bende de görünüyor mesela. İlk sorunda geçmişi temizleme olarak anlamıştım. O çıkanların geçmişle bir alakası yok, senlik değil yani. Google amcanın işi🙂
Bazen aramalarda aradığın şeyler çıkmıyor saçma ama olabiliyor sonra bir anda isinlaniyor, evet ek paketleri almadan oynamak keyifsiz olsa gerek onlarda pahalı
Orjinal oyunum ve 4 dlc m var fakat gittim torrent indirdim cidden çekilmez bir ek pakete 200 lira vereceğime her update de oyunu torrent indiririm daha iyi :(