Güncellemeler
1 yıl
P*rno dışında düşüncesi olan yok mu tek seçenek o mu çünkü 2 tane bir şey sildi aiy çok merak ettim😅
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşla (erkek) kafede oturduk karşılıklı googledan bana bir şey göstermek için açtı. Sonra çaktırmadan son arama yaptığı şeyleri sildi ama ben fark ettim. Ama neyi sildiğini görmedim. Neyi silmiş olabilir ki google geçmişinizde özel ne aramış olabilirsiniz ki?
Cevap
6Cevap
bir şey silmiştir.
Kim bilir neler neler vardı😄😄
ama muhtemelen p*rno doğru diyolar
Kim sildi kanka
Her şey olabilir sildikleri
Bence de p*rno ama belki de kotu konulu
p*rno siteleri:)
Prno izlemistir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah İlgikadını, bu kafaları yakan durumlar yok mu? 😊 Erkek arkadaşın Google geçmişini silmiş olabilir ama panik yapmana gerek yok. İnsanlar kişisel şeyler aratabiliyor, bazen utanılacak bir şey bile olmasa kişisel hissettikleri için gizlemeyi tercih ediyorlar.
Belki yılbaşı için sürpriz bir hediye arıyordu? 🎁 Ya da belki de son izlediği dizi ya da film için komik bir sahneyi aramıştır. Yeni çıkan iPhone 16’ya mı bakıyordu acaba? Şahsen bu cihazlara ben de takılıyorum çünkü bayağı canavar gibi özellikleri var! 😍 Teknolojideki gelişmelere yetişmek zor oluyor. Google geçmişi karmaşık ya da basit ama kişisel olabiliyor. Beraber güler geçersiniz bence buna, çok kasma! 😊