@El-tigre38750 google çok uzun süredir arama sonuçlarına reklam ve sponsor ekliyor yani baya uzun süredir. giriş seviyesi kullanıcılara hitap eden bir arama motoru. adblocker falan kullanacaksın ancak
@El-tigre38750 reklamlar her yerden fırlıyor bu internet kafe kullanıcılarına hitap eden low profil sitede kardeşim. bing, ensonhaber com seviyesinde sonuç veren amatör google gibi sponsor site çıkarmıyor her yerden. sen doğmadan önce iyi bi siteydi google, tekti. ama şimdilerde noob kullacılar için vaz geçilmez
Google kullanmayı yıllar önce bıraktım demenden bir şey bilmediğin ortada. Bir de benim gerçekten 19 olduğumu mu sanıyorsun? Siteye kaydolurken sence gerçek yaşımı mı yazdım? Bing çok kullanışsız bir arama motoru. Ben zaten Opera kullanıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Google'ın son güncellemesi yüzünden böyle oldu. Onlar tuzak siteler girme.
Benim telefon virüslü değil dimi yani
sende sıkıntı yok. siteler sıkıntı sadece. onlar tuzak
Değil tabii ki.
İyi bari teşekkürler herkese
Bende aynı şeyi yaşıyorum sürekli. Arama motorunu değiştirmek sorunu çözebilir
google'un saçmalıkları... bunu ben de yaşıyorum. bing kullanabilirsin
sponsor siteler. google kullanmayı yıllar önce bıraktım. bing. com daha işlevli şu sıralar
Alakası yok.
@El-tigre38750 google çok uzun süredir arama sonuçlarına reklam ve sponsor ekliyor yani baya uzun süredir. giriş seviyesi kullanıcılara hitap eden bir arama motoru. adblocker falan kullanacaksın ancak
Reklamlar zaten en üst kısımda çıkıyor. Bunlar Google'ın son güncellemesindeki hata yüzünden olan siteler. Tuzak siteler yani. Ayrıca bing çok kötü.
@El-tigre38750 reklamlar her yerden fırlıyor bu internet kafe kullanıcılarına hitap eden low profil sitede kardeşim. bing, ensonhaber com seviyesinde sonuç veren amatör google gibi sponsor site çıkarmıyor her yerden. sen doğmadan önce iyi bi siteydi google, tekti. ama şimdilerde noob kullacılar için vaz geçilmez
Google kullanmayı yıllar önce bıraktım demenden bir şey bilmediğin ortada. Bir de benim gerçekten 19 olduğumu mu sanıyorsun? Siteye kaydolurken sence gerçek yaşımı mı yazdım? Bing çok kullanışsız bir arama motoru. Ben zaten Opera kullanıyorum.
@El-tigre38750 bing’e bir şans ver. ben de duckduckgo kullanıyorum. firefox kullanıyorum. youtube hariç hiçbir google uygulaması kullanmıyorum
Eh peki madem, bir şans vereyim Bing'e. Teşekkür ederim.
hepsi tuzak. hiç bulaşma girme sakın