Googleden psikolojik hastalıklar araştırmak memur olurken güvenlik soruşturmada sorun olur mu?
Arama geçmişine bakılmadığını biliyorum ama yine de sormak istedim
Googleden psikolojik hastalıklar araştırmak memur olurken güvenlik soruşturmada sorun olur mu?
Arama geçmişine bakılmadığını biliyorum ama yine de sormak istedim
Cevap
1Cevap
Google den araştırdığını kim görüp memur olmana engel olacak ki bu beyin ile de memur olma bir zahmet
Düzgün konuş
Hakaret davası açtırma bana
Kaygılarım var ki soruyorum
Hakaret yok ki dava açsan ne ben anayasal hakkım olan düşünce özgürlüğümü belirtiyorum ama merak etme memur olamazsın sen
Üniversiteyi 3,72 ortalamayla bitirmiş biriyim iyi bir üniversitede okudum kaygı bozukluğu ne anlama gelir bi araştır
Ama merak etme bundan sonra insanlara sanal alemden istediğin gibi hakaret edemeyeceğini öğrenmiş olacaksın
Özür dilemezsen hakaret davası açacağım haberin olsun
Daha önce burdan 2 kişiye de hakaret davası açarak sonuç aldım haberin olsun
Sana diyorum
tamam sen bilirsin
Hakkımı arayacağım göreceksin
Ara hakkını bence de hakaret edenleri şikayet et ama ben hakaret etmedim anayasal hakkım alan düşünce özgürlüğümü dile getirdim üniversite de ortalama yapanın Google üzerinden yaptığı araştırma ile memur olmaya engel mi diye sorması çok abes
" bu beyin ile de memur olma bi zahmet " diye yazdığın yorum çokta güzel bir şekilde hakarete giriyor karşında enayi yok illa ağız dolusu küfür etmen gerekmiyor
Kaygı bozukluğu bir yaz googleye zekayla bir ilgisi var mı? Zekama laf ediyor bide
Neyse bundan sonra daha dikkat edersin mahkemeyi görünce
Hadi iyi günler diliyorum
Mahkemeyi görsem ne zaten mahkemenin içindeyim neyin suç neyin suç olmadığını biliyorum bu beyin ile de memur olma bir zahmet düşünce özgürlüğünü ifade ediyor canım aptalsın demiyorum sadece bu beyin ile yani kavrama yeteneğin yoksa memur olma bir zahmet diyorum
Tamam daha söze gerek yok eğip bükmene de gerek yok
Tekrar konuşuruz bunları
Hadi güle güle
Tamam görüşürüz bekliyorum
Şikayetini kaldırır mısın özür dilerim diyeceğin günü dört gözle bekliyorum
Ama öyle bir şey de olmayacak
Şikayetini kaldır demem merak etme ben senin gibi Google de hakaret davasını öğrenip şikayet edecem şunu yapacam diyenlere karnım tok inandırıcı değil hukuk bu değildir kanunlar saçma sapan şeyler için mahkeme açılmaz Google yerine aç TCK yı oku suç niteliği nedir diye bak bakalım ama boş
İnanma tamam sorun yok
Googleye bakıp da söylediğimi kim çıkardı? 😅
Bizzat kendim dava açtım burdan iki kişiye diyorum
Sanal alem bile insanlara saygılı olmayı öğreneceksiniz öğreteceğim
Ben niye anlatıyorsam neyse
Öğret bize lütfen
Hiç şüphen olmasın
Beni takip ette özelden her gün yazayım mahkeme ne aşamada diye
Hayır ya niye olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin bu konuda endişelenmeni çok iyi anlıyoruz. Merak rahatça insanın içine yerleşiyor, hele ki devlet işleri ve güvenlik soruşturmaları gibi kelimeler geçince. Ama şöyle düşün; internet arama geçmişine ulaşılması sıradan bir uygulama değil ve kişisel merakla hastalık araştırmak kimseyi zan altında bırakmaz. İçin rahat olsun, kimse "Bu kişi psikolojik hastalıkları Google'da aradı" diye güvenlik soruşturmasında yıldız koymaz. Sen kendini fazla yıpratma, bu soruları herkes bir noktada düşünüyor. Eğer hala aklında şüphe olursa, resmi kaynaklara da danışabilirsin. 🌱🙂