• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

1 Milyon yazılımcı projesine kayıt olan var mı? Eğitimler online mı olacak yoksa örgün mü?

Duru_1999
Duru_1999 Takip Et
Xper 5 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Sizce 3 sene boyunca eğitimleri nasıl olacak?
1 Milyon yazılımcı projesine kayıt olan var mı? Eğitimler online mı olacak yoksa örgün mü?
Yazılım Soruları Eğitim Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • BanaGöreee
    BanaGöreee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Dostum önce gideceğin yolu belirle. Yazılımcılık sana uygun mu? Üretmeyi mi seversin onarmayı mı seversin korumayı mı seversin yıkmayı mı seversin? Hangi platform için çalışacaksın? Sadece hobi amaçlı mı? Ayrıca proje yaş gibi. İnsanlara sadece programlamanın temelleri ile ve ek olarak (oop gibi) bazı kavramlarla oyalayarak bir şey elde edemezsin. Önce o insana düşünmeyi öğretmelisin. Algoritma ve algoritmanın işleyişini. Bunun için düşünmek gerekiyor. Sorgulamak gerekiyor. Analizci olmak, analitik zekaya sahip olmak gerekiyor. Ama eğitim sistemimiz buna karşı. Bu yüzden proje yaş. Karşına çeşitli zorluklar çıkacak. Önceden çıkan zorluklarla mücadele yöntemlerini ve öğrendiklerini, problemden analiz ettiklerini harmanlayarak çözüme ulaşabilirsin. Ulaşamayabilirsin de :D. Öğrenmeyi öğrenmelisin. Bu da üç beş video izliyim demekle olmuyor. İş yine sende bitiyor. Amacım motivasyon kırıcı olmak değil. Karşılaşacaklarının farkında ol. Don't give up!!!

0
    2 Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Bunlara çok takılmalı mıyım? Sonuçta bu mesleği öğrenenler bodoslama dalıyor. Bu kadar şeyi düşündüklerini pek sanmıyorum, bunlar öğrendikçe gelişmez mi?

Yorumla
    • BanaGöreee
      BanaGöreee
      +1 yıl

İllaki gelişir de... bodoslama dalanlar niyeyse bana denk gelmedi😁 Üni çıkışlı olan var hayali olup alaylı olan var. Ama senin motivasyonunu kırmıyım. Başla bir yerden gerisi gelir. Ayrıca düşünmeyi öğren. Düşünmek sorgulamak analiz etmek öğrenmek harekete geçmek çözümü bulana kadar aramak ve çözüüüm. İş sende

Yorumla

En İyi Cevaplar

• TheBerto
    TheBerto Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 47%
    +1 yıl

Yazılım öğrenmek zor bir mesele değil bir yazılımcı olarak söylüyorum. Algoritma isteyen bir olay neyin nasıl olması gerektiğini kısa yoldan yapabilmek asıl mesele. Sağda solda ingilizce bilin falan derler de öyle aşırı İngilizceye gerek yok. Kodlama mantığı ve kullanılan dili anlayabilmek ve en asgari düzeyde fonksiyonel bir şeyler oluşturmayı öğrenmek asıl meseledir sade olmak asıl meseledir.

0
    2 Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Etrafta bir sürü "isteğini bil, hedefini belirle, ingilizceği öğren vs" o kadar detaylara takılanlar vardı ki bu yorum gerçekten içimi rahatlattı.

Yorumla
    • TheBerto
      TheBerto
      +1 yıl

Kendi mesleklerini öve öve bitiremeyenlerin uydurduğu şeyler onlar. Kodların hepsi internette hazır bile var. Kopyala koy aynı işlevi görür. İngilizceye de gerek yok. 35 yaşında adam kendi dilini zor konuşuyor ama yazılımcı.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

5

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

evet oldum.
    pek sevmedim ama , gene kendim öğrenmeye devam ediyorum.
    php kursunu açtım , udemy de aldığımın aynısıydı.
    c# ' a baktım. hem hocanın diksiyonu iyi değildi hemde dile aşina olmayınca zorlandım.
    kendim youtube'dan devam ediyorum öğrenmeye

1
    52 Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Aaa başlamış mı eğitim? Ben ciddi bir proje sanıyordum

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Youtube dan bende öğreniyorum ama dağınık. Sistemli ve ciddi öğreten bir kurs istediğim için kayıt oldum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

başlayalı çok oldu.
      en az bir iki ay falan heralde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yeni kurslar da eklenecekmiş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bak sana yapman gerekeni söyleyim mi?
      bir dil öğrenmek istiyorsan dökümantasyonuna gideceksin.
      orada konu sıralaması neyse , youtube da onu aratacaksın öyle öğreneceksin.

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Nasıl bulacağımı da söyler misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ne öğreniyorsun mesela şu an?

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

php

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

güzel.
      bende php öğreniyorum.
      https://www.php.net/manual/en/ burası php ' nin resmi dökümantasyon sayfası.

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Aaaa bu çok iyi :D Teşekkür ederim gerçekten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

türkçesi de var ama iyi değil , zaten önermem de.
      orada mesela ne yazıyor.
      "variables" al onu youtube ' a yaz.
      "php variables" diye. orada anlatanlar çıkar. ama hepsi ingilizce onu söyleyim. türkçe olarak öğreneceksen , bunların hepsini türkçe olarak anlatan biri var , udemy de volkan alakent anlatıyordu. ordaki kursu kapattı bundan 1 yıl evvel. şimdi aynı kursu burada açmış. btk akademide.
      yani 1 milyon istihdam projesinde işte , anla diye söylüyorum. adam a'sından z'sine kadar türkçe anlatıyor. hemde salağa anlatır gibi. ben başından sonuna kadar 200 saatin 120 saatini falan izlemişimdir. ama temel konuları öğrendikten sonra , çok detaya girme , hemen internetten uygulama videolarına bak. o hoca biraz fazla uzatıyor çünkü

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Bana da salağa anlatır gibi anlatmak lazım :)) Orya bakacağım o zaman akşam. Ben youtube dan emrah yükselden öğreniyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

200 saat hemen bitmez , her gün 1 saat izlesen bile 7 ayını alır bitirmen. ilk 100 saatini falan izlemen yeterlidir senin için. onu da günde 2-3 saat çalışsan , 1-2 aya biter. matematikle alakalı videolara çok bakma mesela. lazım olduğunda öğrenirsin.
      proje ve örnek uygulamalar kısmına da takılma hiç. ihtiyaç duyacağını düşündüğün bir şey varsa açarsın izlersin. onun yerine youtube'dan ingilizce uygulama videolarına bak. hemen örnek yapmaya başla. çünkü o hoca hep anlatıyor konuyla ilgili uygulama yapıyor , ama hiç proje'de uygulanışını göstermiyor. haliyle ne oluyor , sen her gün 1 saat izlediğini varsay. 200 gün sonra en başta yaptığı örneği kullanarak bir şeyler anlatıyor. sen 200 gün öncesini hatırlamıyorsun :D adam ben gösterdim bunları sıkıntı yaşıyorsanız o videoya tekrar göz atın diyor. öyle olmaz işte. o yüzden her öğrendiğini açıp internette uygulanışına bakacaksın.

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Tamamdır. Senden çok şey öğreneceğim. Proje kısmına geçersem sana gösteririm olmaz mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kafana takılan bir şey olursa çekinmeden sor , bende bugünlerde iş ilanlarına falan bakınıyorum.
      php üzerine değilde , laravel üzerine düşünüyorum. böylece vueJs bilgimi de değerlendirebilirim diye.
      pek bilgili sayılmam ama , üzerine düşmeye çalıştığımı söyleyebilirim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu işlerde yanına arkadaş bulunca her şey daha kolay oluyor emin ol. ben arkadaş bulamadım hala ama , olsa fena olmaz diye bir düşüncem var

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Tabi iş'te tecrübeyle gelişirsin. Buradan yazılımcı arkadaşlar bulabilirsin belki. Hatta bu yorumlardan ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnsanlar pek sıcakkanlı gelmiyor bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O yüzden çabuk soğuyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Unide bir arkadaşım var sınıftan. o çocukla iyiyiz ama oda başka alanlara yelken açtı. boyle öğrenme arkadaşı , proje arkadaşı olsa , özellikle yanımda birlikte kafeye gittiğimiz falan. o tarz bir arkadaş arıyorum

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Anladım. Senden daha bilgili birini bulmalısın halde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır , meraklı ilgili , bu konular üzerine tartışabilen konuşabilen , hadi birlikte şunu yapalım diyen.. iş yapabileceğimiz.. ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. burda bile yok öyle insanlar. o yüzden diyorum bilgili olmasına gerek yok. meraklı eğlenceli ilgili olsun yeter düşüncesindeyim

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Şu an baktımda projedeki php dersine. O ne öyle detaylı detaylı :D sıkıldım resmen. Her kod editörnü kurmayı gösteriyor, html in tarihçesi falan. Şu an youtubeda kaldığım yerden devam etsem yoksa buna mı geçsem bilemedim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

işte dedim ya salağa anlatır gibi anlatıyor diye.
      temelin varsa takılma hiç.
      adamlar gerçekten sıfırdan anlatıyor diye almışlar , bu kadar ayrıntıya gerek yok aslında.
      ben bu kursu ilk 2018 de izlemiştim :)
      o zamanlar internette bu kadar içerik yoktu , ingilizce falan hiç bilmiyordum. ben senin için önerdim.
      ama mesela elinde kütüphane gibi durabilir , kafana takılan bir şey olur ne işe yarar diye bakarsın. mesela matematik işlemi yapacaksın , orada gösteriyor nasıl yapıldığını.
      şimdi sen sadece kendi açından bakma , hayatında eline bilgisayar almamış insanlarda var :)

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Aynen sıkıştığım anda bakmam iyi fikir aslında. Sağolasın :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnternet derya deniz , sorununu hintçeye çevir , google da arat , öyle bile sorununun çözümünü bulursun :) sen yeter ki bir şeyleri öğrenmek , bir şeyleri çözmek iste :) hadi bakalım bol şans

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Nasıl gidiyor:) Sistem kendi kendine en iyi görüşü seçmiş yoksa seninkini seçerdm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İyi gidiyor , bu ay 10 iş yerine başvurdum. dunde birine görüşmeye çağrıldım. yarın gel başla dediler :) bir başlangıç arıyordum , buldum. kovulmazsam daha da mutlu olacağım :)

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Aaaa :D gözün aydın çok sevindim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Teşekkür ederim. şu an işteyim , düşük maaşla başladık ama önemli değil , zamanla yükselecek inşallah. önemli olan bir başlangıç yapmış olmak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O kadar js , vue , nuxt , node çalıştık , adam bana html css biliyor musun dedi.
      Biliyorum dedim. yarın gel basla dedi :D biraz basit şu an işim. firmaların ufak tefek sorunlarıyla ilgileniyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Darısı başına

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Amin. Adama deki” hey be ben neler biliyorum”😅 Böyle başarılar gördükçe daha çok çalışasım geliyor. Sana kolay gelsin🙋‍♀️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

asla. guzel bir niyetin var belli ki , ama asla ben biliyorum moduna girme. bu meslekte bilen adam asla çok bildiğini hatta sadece bildiğini bile kabul etmeyen kişidir. bunu unutma. cunku bu meslekte her zaman bilmediğin şeyler vardır. kim olursan ol. o yüzden daha çok öğrenmek için , önce bilmediğini kabullenmen gerekir. bu tarz sözlerde komik algılanır. içine girdikçe anlayacaksın sende. bu arada sende durumlar ne? Php ' ye devam mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Motive olmana sevindim , umarım dediğin gibi olur. cunku daha çok çalışman benim için bir mutluluk olur. insanların böyle faydalı konular üzerine durması çok güzel.

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Komiklki olsun diye dedim zaten canım:D. Php'ye devam ediyorum, ama çok çalışamıyorum ya. Böyle bir seneye öğrenebilir miyim emin değilim. Pandemi bitseydi kütüphanede, kafe de falan çalışırdım, öyle daha verimli oluyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen , burdan aradım geçen gün , var mı konyada çalışma arkadaşı diye. bir kız annem izin vermez dedi :D bir diğeri "olurda çok uzaksın be knk" dedi :D
      Diğeri de bizden geçti gari dedi :D sonra KS iletişim amaçlı paylaşım diyerek soruyu kaldırdı :D eğer günde 4-5 saatini ayırırsan , uygulama yapa yapa ilerlersen , 3-4 ay gibi bir sürede sadece php konusunda çok iyi bir seviyeye gelebilirsin. sadece php ve ona ait bir framework öğrenerekte Türkiye şartlarında çok rahat iş bulursun. ama işin içine frontend katarsan o zaman işin çok uzar ben söyleyim. php den başlamışsın madem. öyle ilerle. tam otursun , ondan sonra js öğrenip vue ya da react framework lerini kullan. çünkü çok şart koşuyorlar. baya bir artısı olur sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Php nin neresindensin tam olarak

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Kanka söylediğin bir çok deyimi anlayamıyorum daha dur: D Php'de html kodlarını bölme ve php'ye dönüştürme sonra tek tek çağırma kısmındayım, bir taraftan da 1 milyon yazılım ile php'ye başladım, şu an html kısmındayım daha.

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

İstanbul'da olsaydın çalışırdık ama Konya çok uzak jhgkjkjfk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O video linkini bana da atsana , ben onu laravelde yapıyorum da php de nasıl yapıldığını bilmiyorum. bugun projeler içinde uğraşırken onu bilmediğim için aradığımı bulmak beni oyaladı biraz. linkini atarsın o parçalama dediğini.
      Bende iş yerinde sakin olduğunda öğrenmeye devam ediyorum. hemde kafa çocuklar hep , vakit eğlenceli geçiyor baya.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

1 milyondaki php yi boşver :D o kadarı da gereksiz. sen işin özünü uygulayarak öğren , ondan sonra detaylarına girersin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ama daha en başından detaylara boğulursan içinden çıkamayabilirsin.

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Ben detaylı anlatıma hastayım işte, bu yüzden boşveremiyorum Dur atıyorum hemen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben bugün projedeki php kodlarına baktığımda , hiç php bilmediğimin farkına vardım. biz dandik konular üzerine fazla durduğumuz için böyle. api nasıl yapılır , bot nasıl yazılır , site nasıl parçalarına ayrılıp sonra masterpage / layout olarak birleştirilir. ödeme sistemleri , curl , falan. bu konular çok önemli. mesela siteye giren kişi başına sayaç arttırmak nasıl oluyor , server kurulumu , siteyi canlı yayına almak. bunlar işin gerçek kısımları. resim siteye nasıl eklenip ilgili sayfaya çekilir , çoklu dil , arama kutucuğu işlevselliği , mesajlaşma sistemi , görüldü olayı falan. bunlara geçmeye bak ek kısa sürede

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

www.youtube.com/watch

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Bu adamın 280 videosu var. Baya anlatıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen bunu listeme kaydettim. boş vaktimde öğreneceğim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim şimdi uyumam gerek , gece kalkıp final ödevini yapacağım. kafana takılan olursa gene burada bulabilirsin beni. iyi akşamlar şimdiden. kolay gelsin

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Peki iyi akşamlar

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Kanka sen bana takip atar mısın? Her defasında inip buradan bulmak zor oluyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tabi attım şimdi

Yorumla
  • Rose2113
    Rose2113 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı.

İş garantisi yok. Bir de udemy den alın. Hocalar iyi. Youtubede de var. kendiniz de öğrenebilirsiniz. Zor bir şey değil.

0
    7 Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Orda sıralamasıyla öğretirler diye kayıt oldum. Youtube dan öğreniyorum ama dağınık. Yani birinin yol çizmesi mantıklı geldi. Peki kendimiz öğrenirsek iş garantisi olur mu?

Yorumla
    • Rose2113
      Rose2113
      +1 yıl

İş garantisi olsaydı ben hemen iş bulurdum. Zorla iş buluyoruz zorla.

Yorumla
    • Rose2113
      Rose2113
      +1 yıl

Yol göstermek önemli tabi. Ancak hedef daha önemli. Hangi alanda yoğunlaşacaksan, önce onu belirleyeceksin.

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Sen yazılım bölümünü bitirdiğin halde iş bulamıyor musun?

Yorumla
    • Rose2113
      Rose2113
      +1 yıl

Aynen öyle.

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Bende heves etmiştim. Çünkü sahibinden. com iş ilanlarında falan yazılımcı ararlar sık sık

Yorumla
    • Rose2113
      Rose2113
      +1 yıl

Öyle bir şey yok. herkeste şu akıl var. Yazılımcı olan parayı götürüyor. Yani başka ülkelerde olabilir belki de biz de malesef. Heves ettiysen öğren ama iş bulurum diye öğrenme. Seviyorsan öğren.

Yorumla
  • Kanks3453
    Kanks3453 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Onlıne mıs kayıt olmadımda arkadas soyledı kanks

0
    1 Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • Prensbey93
    Prensbey93 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Kayıt oldum da iş garantisi yoj

0
    8 Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Yazılımı öğretiyorlar. Dahası mı var? Yani mükemmel şekilde öğrenirsek niye bulamayalım. Tabi 3 senede çok uzuna ama zaten kime sorsam yazılım uzun iş derler.

Yorumla
    • Prensbey93
      Prensbey93
      +1 yıl

Öğretiyorlar onda şüphe yok ama ne nerde kullanılır vs gibi sorular soruacagın kimse yok. Videolarda anlatılank yapıyorsan ama kendin

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Öyle bir gümbür gümbür geldiler ki sanki mit ajanı yetiştiriyorlar. Heves etmiştim bende.

Yorumla
    • Prensbey93
      Prensbey93
      +1 yıl

Kime geldiler? Bende heves ettim başladım hatta pythona hoca klaik şeyleri anlatıyor yani şu kurda şöyle kullanılır ama ne üzerine iken yapacagını bilmiyorsun

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Arin Yazılımı mı izliyorsun? Yani projeye gümbür gümbür başladılar.

Yorumla
    • Prensbey93
      Prensbey93
      +1 yıl

Arin yazılım? Pythona basladım

Yorumla
    • Duru_1999
      Duru_1999
      +1 yıl

Yani Python u Arin Yazılım çok iyi öğretiyor. Youtube da kanalı var hemde ücretsiz. Ne istersen öğrenebilirsin. Mesele tabi ki 30 tl değil ama araştırdığım kadarıyla udemydeki hocalardan bile daha iyi öğretiyor.

Yorumla
    • Prensbey93
      Prensbey93
      +1 yıl

Ona bakayım o zaman

Yorumla
  • Hoşbaz
    Hoşbaz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Merhaba, pek bilgim yok. Biraz açıklar mısın?

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > 1 Milyon yazılımcı projesine kayıt olan var mı? Eğitimler online mı olacak yoksa örgün mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

1 milyon yazılımcı projesi hakkında ne düşünüyorsunuz? 2 cevap verildi
2021-2022'de sizce online eğitim biter mi? 16 cevap verildi
3 Nisanda yüzyüze eğitim isteğe bağlı başlıyor. Gidecek misiniz, online devam mı? 9 cevap verildi
Online eğitim olacağı kesinleşti mi? 5 cevap verildi
Selamlar kursa giderek yazılım işini yapabilir miyiz? 4 cevap verildi
Bu sene online veya hibrit ders olur mu? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Paraguay, Türkiye karşısında 2026 Dünya Kupası'nın en erken golünü attı! Sizce maç nasıl biter?
  • Paraguay 1 Türkiye 0 sonrası bu rezil dünya kupası performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'nin Dünya Kupası'na veda etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Mesafeli davranan erkeğe nasıl yaklaşılır?
  • Türkiye maçını izlediniz mi?
  • Kim sabah kahvesi içmek ister?
  • Sabah uyanınca yapmaya üşendigin şey nedir?
  • Dünya Kupası elenmesi sonrası Montella: ‘Nasipten de ötesi yok’ dedi! Sizin en sevdiğiniz söz hangisi?
  • Hangi SUV otomobil daha mantıklı, siz hangisini neden tercih edersiniz?
  • Aşık olmak sizi korkutuyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨