Missing Operating System Hatası nasıl çözülür?

İşletim sistemi eksikliği anlamına geliyor sanırım bilgisayarımın isletim sistemi windows 7 ultimate bir anime sitesine girdiğimde kötü reklamlar görüp çıktım sonrasında bilgisayarın kapat seceneği yerinde sarı kalkan içinde ünlem işareti vardı ve kapat yerine güncelle ve kapat yazıyordu bir kaç kere uzun bir süre güncellendi ama ünlem işareti gitmedi. Sonra bilgisayarın hafızasinın neredeyse dolu olduğunu söyledi. Benimde silebileceğim tek şey javascript 'ti çünkü logosunda türü bilinmeyen ya da açılmayan dosyaları logosu vardı bende onu sildim sonra bilgisayarı kapatacaktım tekrar güncelle diyordu yine ünlem vardı yaklaşık 2 saat boyunca %27 ' de takılı kaldı güncelleme sonra saatlerdir çalıştığı için ısınmışti fisini çekmek zorunda kaldım. Sonra açmaya çalıştığımda her zamanki gibi giriste bir süre bekledi F2 seceneklerini falan gösterdi sonrasında siyah ekranda ekranın bir köşesinde missing operating system yazıyordu yanındada alt tire yanıp sönüyordu. Sizce burada buna sebep olan nedir ve nasıl çözebilirim?
Missing Operating System Hatası nasıl çözülür?