2 3 ayda pert oldu elimle bastırınca ses geliyor tekinden. Ölü kulaklıklar mezarlığı şubesiyim 10 tane falan mefta var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılhttps://www.amazon.com.tr/Philips-Shl4805dc-Kafa-Bantl%C4%B1-Mikrofonlu/dp/B01AYACJ4K/ref=asc_df_B01AYACJ4K/?tag=googleshoptr-21&linkCode=df0&hvadid=430152316276&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=1377652672812516425&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012769&hvtargid=pla-369636823175&psc=1
Şu tarz birşey al.
Philips sağlam ürün yapıyor00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNormal kulaklıklar yani 90 lira civarındakiler 6 ayla 1 sene arasında dayanıyor. Ucuz kulaklıklar 1 hafta dayanmıyor. 100 küsür den fazla para vermeyi sevmesemde 100 lira verdiğim kulaklığın 1 sene dayanmasına çok seviniyorum. Şimdi dolarda yükseldi artık yeni kulaklığa 150 lira gidicek gibi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
73Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 4b cevap paylaştı. Pc içinse bozmam kolay kolay ama telefon için olansa yılda 2 tane
10 Yorumla
+1 yılYaşım 29, şimdiye kadar aldığım kulaklık sayısı 3 veya 4tur. Kulaklık alırken, malzeme kalitesi, marka ve kulağına uygun olanı alırsan hiç sorun yaşamazsın. Ben öyle yaptım en azından. Birkaç saat araştırıyorum ama aldığım zaman hiç problem yaşamıyorum. En son kulaklık değiştirme sebebim, sıkıldığım içindi. Bozulduğu için değil :)
10 Yorumla
+1 yılEn son JBL kulaklığım yanlışlıkla çamaşır makinesine gittiği için bozuldu. Onun dışında 1 2 senede bir değiştiririm. Genelde kabloları bozulduğu için. JBL, Sony, Sennheiser, AKG, BeyerDynamics gibi markaları tavsiye ederim. Almışken bir kere alın derim.
00 Yorumla
+1 yılSanırım en uzun kulalik kullanan benimdir. Telefonlarım eskise geçmişte bile kalsa kulaklık lari kalmıştır hep. Ama son aldığım cihaz 1. sene olacak. İlk gün şarj cihazı bozuldu yere düştü ucu kırıldı.. kulaklık ilk kullandığım gün tahlizsiz bir kazada hasar aldı yani 1er gün gitti
00 Yorumla
+1 yılMevta*Ponçik çok kaliteli kulaklıklar var ama bizim satın alma gücümüz çok düşük o yüzden 500 liranın altında pek kaliteli Kulaklık yok maalesef geçen gün internete 20 liraya Sony marka kulakiçi kulaklık gördüm hava ne kadar kalitelidir sesi bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılŞuna kaç haftada bir desek ilk kullanmaya başladığım günden bugüne aldığım kulaklıkların toplamı allah bilir bir telefon parasına eş değerdir. Daha yeni kulaklık sipariş verdim 29 mayıs da gelecek inşallah.
00 Yorumla
+1 yılKardeşim yöntem basit alıcan bir tamir makinası ıvır zıvırı kendin kulaklıklarını tamir edeceksin. Benim hayatımın yarısı kulaklıklarla geçtiği için çok iyi bilirim o derdi. Kendin pişir kendin ye hesabı tasvsiyem..
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şimdiye kadar 4 tane aldım. Son aldığım çok ucuz (Bir telefon operetörü bayisinden 2 adeti 10,90 ₺); ama sene başından beridir hiç bozulmadı. Şu anki en sağlamı bu. Bozulursa aynısından (15 ₺ ve 2'li) yine alacağım.
00 Yorumla
+1 yılBirkaç aydır patronumdan aldığım TCDD kulaklıklarını kullanıyorum :D Sony orijinal kulaklığım 1 senede 2 defa bozulmuştu, kardeşime aldığım bluetooth xiaomi kulaklığın birisi bozuldu. Ama bu dandik kulaklığı 2 aydır bilgisayarda kullanıyorum.
00 Yorumla
+1 yıliPhone kulaklığı kullanıyorum garantisi iki yıl ve bende iki yıl kullandıktan sonra teki bozuldu. Ve tekrar iPhone kulaklığı aldım yine iki yıl kullandım bu üçüncü yılı çok güzel çok kaliteli
00 YorumlaSennheiser pahalıdır ama oldukça kalitelidir kolay kolay bozulmaz. Diğer markalar genelde dedigin gibi 6 ayda gider. Genelde sağ veya sol gider sonra kullanılmaz.
00 Yorumla
+1 yılHayatımda hiç kulaklığa para vermedim aksine koleksiyon yapacak kadar kulaklığım vardı babama ve kardeşime verdim malım çok kıymetlidir ve özenli kullanırım
02 Yorumla- +1 yıl
Bende çok hor kullanırım hep böyle olmak istemişimdir
- +1 yıl
Babadan geliyor benimki sanırım🙈
Genelde dikkatsiz kullanılıyor da ondan. Kablosu sıkıştı mı veya jak kısmı bükülmüş mü bakılmıyor. En çabuk bozulan 2 sene benim kulaklıklardan. Orjinal olanlardan bahsediyorum.
00 Yorumla
+1 yılXiaomi guzel yaklasik bir alti yedi aydir kullaniyorum. Cok iyi ama tabi orginalini bulmak baya zor
10 Yorumla
+1 yılSamsung telefonla gelen kulaklığı 2 yıl kullandım hala daha sorun yoktu ama kapıya sıkıştırıp kopardım samsung'u kulaklıkta tek geçerim.
11 Yorumla
+1 yılİki ayda bir alıyorum.. Deli oluyorum ya sürekli bozuyorum ben ve adi kulaklık almamama rağmen durum bu
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılSorma ya 5 ay oldu galiba jack bölümünden direkt arıza vermeye başlıyor. Bir önceki orjinalde öyleydi.
00 Yorumla
+1 yılAy evet be, gece şarkı dinleyerek uyumazsam kabus görüyorum, amaşimdi kulaklığım bozuldu :/7 bu gece de saçma sapan bir rüya gördüm ldsjkfjd
00 Yorumla
+1 yılSamsung telefondan çıkan kulaklık 2 yıl gitti. Şimdide eski i phone dan gelen hiç kullanılmamış earpods u kullanıyorum🙂
00 Yorumla
+1 yılTelefon için olanlar genelde kalitesiz oluyor. ben bilgisayar için Logitech g231 kullanıyorum. 1 Yıl oldu bir sorun yok ve ses kalitesi inanılmaz.
00 Yorumlaben lg kulaklığımı 4 yıl kullandım sonunda çürüdü koptu :D şuanda bir jbl bir earpods var durumları gayet iyi
00 Yorumla
+1 yılHer hafta bozulurlardı, ne kadar kaliteli olurlarsa olsun. Kablosunda sorun oluyordu. Airpods aldım 2 senedir kullanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılOrijinal ne kadar kulaklık aldıysam hepsi bozuldu.
Ama nerde dandik 5-10 liralık öylesine aldıklarım oldu hepsi sağlam.00 Yorumla
+1 yılBozmadan kaybediyorum ya çok sık kayboluyor. Yenisini aldıktan sonra da eskisini buluyorum. Sonra bu döngü devam ediyor 😬
00 Yorumla
+1 yılhaftada bir pert oldukları için kulak üstü kulaklık aldım ve neredeyse 6 aydın kullanıyorum biraz pahalıya patladı ama emin ol kalitesine değiyor
00 Yorumla
+1 yılEvet ya bende de öyle oluyor. Hayır ucuz bir şey de değil ki hemen bozulsun. Çok kullanıyorum ben ve hemen pert oluyorlar.
00 Yorumla2012 de iphone 5s aldım
Hala kulaklığı duruyor
Çünkü kullanmıyorum kulaklık
Evde rahat 7-8 tane iphone kulaklığı var00 YorumlaKulaklık fazla kullanmıyorum çok arada oyuzden almıyorum ama kardeşim gece gündüz kulaklık taktiği için 2 ayda bir alıyor
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılKulak üstü kullanıyorum. Ayda bir tane alsan 20 TL'den 15 ayda 300 TL eder ki o paraya Sony Bluetooth Kulaküstü aldım ve 15 aydır kullanıyorum. Kablo kırılması derdi de yok ve daha ekonomik.
00 Yorumla
+1 yılBeş yıldır kullanıyorum. İlk günkü gibi halen. Şimdi kablosuz da eşlik etti. İkisi birlikte ölünceye kadar beni idare edebilir.
00 Yorumla
+1 yılBenim kulaklıklar pek bozulmaz, bozulsa da evde 40 tane daha var her çeşit😂😂😂 bir airpod falan eksik
00 YorumlaSamsung kulaklık aldım, 7 aydır kullanıyorum dur bakam 😄
01 Yorumla
+1 yılSony al ben en az 3-4 senedir kullanıyorum sanki ilk günkü gibi çalışıyor
05 Yorumla- +1 yıl
O zaman daha dikkatli kullanmaya çalış
- +1 yıl
Olabilir başka cihazda denedin mi
Kesılerım de oldugu ıcın ortalıkda kaldıgı an kopuyor normal şartlarda da taş çatlasın 3 ay 😂
10 Yorumla
+1 yıl2 ayda bir değiştiririm. bunun sebebi kulaklıkların içi kirlendiği için...
00 Yorumla
+1 yılYo iyiyse markasi ve duzgun kullanniyorsan bozulmaz benimkiler bozulmuyor mesela her kullanisimda temizlerim aklima geldikçe..
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yıl2-3 senede bir değiştiririm oda genelde kırıldığı için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana kalsa ömürlük kullanırım ama evde bir tane bücür yaramaz yeğenim bir tane de kulaklığımı sürekli aşıran eniştem var o yüzden en fazla dayanan 8 ay kadar gitmişti ona da en fazla 13 tl vermiştim.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Bozulsun diye üretiyolarsa dmeek ki 😂
kulaklık kullanmıyorum ben ya00 Yorumla
+1 yılKulaklıklar beni sevmiyor galiba orjinal kulaklık bile en fazla 1 ay gidiyor bana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 yıldır telefonumdan çıkan kulakiçi kulaklığı kullanıyorum bazı eklem yerleri parçalanmaya başlayınca silikon sıkıyorun bu şekilde ömrü baya uzuyor
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok kaliteli bir kulaklık değil orta seviye belki biraz daha altı
Cevap sahibi+1 yılNeden erisin ki kulaklık ısınmıyor ki kırtasiyeden silikon iste nasıl bişe çıkıyor karşına göre sert bişi
Cevap sahibi+1 yılO zaten 😂
Cevap sahibi+1 yılAma benim önerim önce nalburcudaki silikon kullan sonra 2. katman olarak sıcak silikon kullan bu sefer rahat 10 yılı olur çünkü baya sağlam oluyor
Cevap sahibi+1 yılBulmak zor değil ama pahalı kulaklığın var ise yapmaya değer
Cevap sahibi+1 yılŞahsen önerim 200-300 TL kulaklığa ver sonra eklem yerlerine soğuk ve sıcak silikon kullan ciddiyim ömürlük kullanırsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu dunyanin en cabuk bozulan srfszlerini ureten oeosbu cocuklari biraz saglam yapsa bu kadar ugrasmayiz belki de bu konuda asiri sinirliyim her ay kulaklik aliyom yeter beeee
00 YorumlaEvet ya şu an elimle bastırıp anca sesi alabiliyorum kulaklıkta bu kaçıncı saymayı bıraktım artık
00 YorumlaNeredeyse 1 yıldır jbl kullanıyorum o da sadece spor yaparken bozulmadı
00 Yorumla
+1 yılOrjinal kullandığım için bir kaç yıl kullanabiliyorum
00 Yorumla
+1 yılAynı ben de 2 3 ayda bir ilk önce sağ veya sol taraf gidiyor sonra komple gidiyor bıktım bu durumdan
00 Yorumla
+1 yılBir tane adam gibi bir sey al sıkınti yasama, telim degisse dahi bir tane kulaklik kullanirim.
00 Yorumla
+1 yılPolosmart Bluetooth kulaklık al gayet güzel ve kaliteli
00 Yorumla
+1 yılEn büyük dert kulaklık ve şarj. Onlara ödediğimiz para ile birleşşsek ev alırız
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılKulak üstü kullanıyorum ondan mıdır bilmem hala bozulmadı baya oldu alalı on numara devam
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılJbl ve Sony kullanıyorum kaç senedir kullanıyorum gayet iyiler
00 Yorumla
+1 yılŞu an elimle tutup öyle ses alıyorum kulaklıktan 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBana en fazla 1 buçuk ay gidiyor vazgeçtim almıyorum artık
00 YorumlaEn son 6-7 yıl önce kulaklık aldım bozulmadı hala 😂
10 Yorumla
+1 yılBende öyle hem şarj aleti hem kulaklık bence telefonla alakalı telefon bozuyor gibime geliyor
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nazar degmesin 10 sene once aldığım kulaklık bile calisiyor hala.
00 Yorumla
+1 yılekonomik olarak en ucuzu ve en dayanıklısını arayanlara şu an şok mağazalarında bulunan 13 tl lik kulaklıkları tavsiye ederim, bu fiyat aralığında kullandığım en iyi kulaklık, iyilik yaptıkça iyiliklerle karşılacağımı düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yıl2016 dan beri Iphone orijinal kulaklığını kullanıyorum taş gibi hiç bir sorun yaşamadım
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle adamlar yapmış
+1 yılKız arkadaşımın hediye ettiği kulaklığı hala kullanıyorum çok değer verdiğim için kendimden iyi bakıyorum kulaklığa bir yıldan fazla oldu 2 yıla yakındır kullanıyorum
10 Yorumla
+1 yılBanada hiç dayanmıyo her hafta yeni kulaklık almaktan gına geldi 🙁
016 Yorumla- +1 yıl
@cehennemdekivodka sayın arkadasım bır kısı var 16 yasında profıle sutyenlı fotograflar katıyor burdakı ınsanlarla ve sevgılısı ıle bu yasta sanal yapıyormus ucret karsılıgında vs VE DUN BU SAHISIN CINSEL YASAM FENOMENI OLDUGUNU GORDUM MESAJLARI DURUYOR HERSEY BUNU NEREYE SIKAYET EDEBILIRIM? VE 16 YASINDA BU SITEDE OLUP CINSEL YASAM FENOMENI OLMAK DOGRU MU?
- +1 yıl
@cehennemdekivodka cok fenomene yzdım donen olmadı
- +1 yıl
Nicki ne ben şikayet ediyim
- +1 yıl
link atamıyor musum sıze ekran goruntulerınıde tayım sıze mesaj atıyorum
- +1 yıl
atamadım bana mesaj atar mısınız ekran goruntulerını atayım bakın.
- +1 yıl
18 yaşından küçükse hesabı kapanır link atmanıza gerek yok kullanıcı adını söyleyin bir siz
- +1 yıl
@SleepWalker__ bu ama nerden bılecekler kendı ıtırafı mesajalrını gormeden
- +1 yıl
@gözlerkalbinaynası34 kizlarsoruyora yazsana madem elinde ispatların var onlar hemen ilgilenirler bu konuyla
- +1 yıl
yazıyorum bır dk dönecegım @cehennemdekivodka
- +1 yıl
@cehennemdekivodka kızlar soruyora ettim. ekran goruntulerınıde attım zaten mesaj kutusu duruyor kendılerıde ınceledıgınde bakarlar
- +1 yıl
Aynen onlar ilgilenirler en iyisini yapmışsınız eğer elinizde ispat falan olmasaydı zor olurdu ama
- +1 yıl
cok sukur ku var yasını gorenınce yazık degıl mı bu yasta onca lafı saydım ıyıkıne mesajları sılmedım. yazık bu yasta Şu an ettim ve KS den mesaj geldı ısleme alındı dıye gerı donus yapılacak dıye falan @cehennemdekivodka
- +1 yıl
@gözlerkalbinaynası34 üyenin hesabı kapanmış benle uğraşanlarında yakında hesaplarını tek tek kapattırcam 😂
- +1 yıl
@cehennemdekivodka teşekkür ederim bana kızar soruyora sıkayet et dedım ettım sagolsunlar dogru olanı yaptılar yazık ya 16 yasında bu kadar cınsellık yuh dedım acıdım resmen barı 18 ı bekleyın arkadasım valla uzuldum ama hesabın sılınmesıne onun adına sevındım cunku yazık boyle davranıyor cok buyuk sorunalr yasar kandırılır vs yazık ama yıne yenı hesap acacaktır ondan da emınım SENINLE KIMLER UGRASIYOR?
- +1 yıl
@gözlerkalbinaynası34 site kurallarına uymak zorundalar uymazlarsa böyle hesaplarını kapatır KS işte
- +1 yıl
@cehennemdekivodka aynen oyle haklısın ıyı gunlerdılerım.
- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Kulaklıkların kaderi bozulmak mı? Kaç ayda bir kulaklık alıyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Sennheiser ve AKG kullanıyorum. Kaç senedir sürekli hor bir şekilde kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım.
Sanırım komponent kalitesi ile doğru orantılı.
Teşekkürler
O kulaklık teknosada satılıyormu
@48382727 Internet mağazasında Sennheiser mevcut. Fakat benim kullandığım AKG modeli mevcut değil. Eğer internet mağazalarından satın alacaksanız tavsiyem Elektro Marketlerden almanız. Çünkü bu markaların emitasyonları kutusuna kadar çok iyi taklit ediliyor. İhracat ürünlerinin bir çoğu taklit maalesef.
Ben internetten almak istemiyorum gözümle görüp alamaz mıyım öyle bir şubesi yok mu
@48382727 İki markada fiyat performans açısından oldukça yaygın. Bu sebeple yeni nesil ürünlerini elektro marketlerde kolayca bulabilirsiniz. Yaşadığınız il ve ilçede bulunan elektro marketleri ziyaret edebilirsiniz. Tabi ki bu süreçte #EvdeKal manızı tavsiye ederim :)
Teşekkür ederim 😊
En iyisi kablosuz