Merhaba kizlar
Telefonumda sosyal medya ve you toube disinda izlemeye dinlemeye calistigim videolardandan ses cikmiyor;
Ne yaptiysam malesef olmadi bir turlu sesler acik gorunuyor fakat ses yok ayni sorunu yasamis olan yahut bilgisi olan var mı bu konu ile ilgili?
Telefonumda sosyal medya ve you toube disinda izlemeye dinlemeye calistigim videolardandan ses cikmiyor;
Ne yaptiysam malesef olmadi bir turlu sesler acik gorunuyor fakat ses yok ayni sorunu yasamis olan yahut bilgisi olan var mı bu konu ile ilgili?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence youtube da bir araştır belki bir yöntemi vardır eğer yoksa da bir telefoncuya götürmekte fayda var
bir ara bende de kesik geldi sonra kendi kendine düzeldi
Telefonu kapat tekrar aç bir veya sıfırla olmazsa
Telefonu kapatıp acmayı denediniz mi
Bir kontrol ettir
Kapat ac en iyi turk taktigi
Müzik dinlemıyoemusun
You toube olursa dinleyebiliyorum fakat rast gele herhangi bir sitede fragman muzik v. s ne olursa olsun goruntu var ses yok
Şeyden dir o bazı trlefonlarda uygulamalarda ses yetkısı lazım oluyor ondan olabılır
Benim yapabilecegim birsey var mı aslinda ilk baslarda boyle bir sorun yoktu diye animsiyorum sonra soyledigim yerler disinda yani sosyal medya instagram facebook ve you toube disinda internette gezinirken karsima bir film dizi v. s video ciktiginda yok ses gelmiyor videonun uzerindende acsam telefondanda acsam bilmeden ayarlardanmi bir durum oldu diye merak ediyorum ama bulamadimki
Soyledğim gibi olmus tır seyde yapa bılır sın tarayıcıyı sıfırlamduzelir
Tamam teşekkür ederim bilgilendirme icin bir sansimi deneyeyim 🙂🙋🏻♀️
Nerden sıfırlıcan biliyonnmu
Yaptim ama muhtemelen ben farkli birseyi anladim anlatabilirsen memnunolurum
Ayarlardan uygulamalarıma gir tarayıcına gir ve verileri sil de uygulamayı sıfıırla da hersey sıfılanır duzelir belki
uykuda millet