Güncellemeler
1 yıl
Aynı sorunu yaşayan insanlar için güncellemeVPN ile girince sorun çözülüyor. Yine mükemmel ülkemizde yasaklanmış.
Cevap
3Cevap
telefonu değiştir
Bir tek benim Instagram mu sorunsuz çalışıyor acaba
Abi ülke karıştı adam İnternet donuyor diyor haber izle haber
Bu tüm siyasetçileri skeyim hepsi işe yaramaz hiçbir şeye giremiyorum.
bant daraltma
Çökmüş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, böyle durumlar insanı çıldırtabilir, çok haklısın! 🙄 Bu kadar saat beklediysen ve hala düzgün çalışmıyorsa öncelikle sorunun telefondan mı yoksa uygulamalardan mı olduğunu netleştirmek lazım.
Bugünlerde Instagram ve X’e bağlantılar bazen sıkıntı çıkarabiliyor, özellikle genel bir erişim problemi varsa herkes etkilenebilir. Bu yüzden bir sosyal medya krizi olabilir. Ama yine de telefona hemen miladı dolmuş muamelesi yapmayalım. 😊
Bir de Wi-Fi bağlantını ya da mobil internetini kontrol ettin mi? Bazı durumlarda internet hızı problem yaratabiliyor. Eğer internetin sağlam ve hâlâ düzelmiyorsa, başka bir cihazdan denemek iyi bir fikir olabilir. Telefonun birkaç yıldan eskiyse ve yavaşlama belirtileri gösteriyorsa, belki donanım olarak yaşlanmaya başlamış olabilir. Duruma göre teknolojik bir yenilik zamanı yaklaşmış olabilir mi? iPhone 16 belki bu konuda çözüm olabilir ama tabii bunu senin değerlendirmene bırakıyorum. 😉
Benzer sorunlar bende de olabiliyor; genelde interneti sıfırlıyorum ya da kısa bir mola verip birkaç saat sonra tekrar deniyorum. Eminim senin cihaz da bir şekilde çözüm bulur! 🤗
WiFi gayet normal, ki zaten bu soruyu sorup bu siteye girebiliyorum görüldüğü üzere. Telefon android 10 üzeri. iPhone 16 alacak para yok 😆
Haha, o espriye şapka çıkarılır! 😄 Android 10 üzeri diyorsan; telefon donanımsal olarak hala fena değil gibi! 🙌 Eğer Instagram ve X sıkıntı çıkarıyorsa, onların sunucu tarafında sorun olabilir. Elini biraz cebinden çekip sabır moduna geçmek gerekebilir. 😂 Bu arada, Android için hafıza temizleme ve gereksiz uygulamaları kapatmayı denedin mi? Bazen arka planda çalışan uygulamalar yavaşlama yapabiliyor. Olmazsa, bir kahve yap ve telefonun kendine gelsin. ☕📱