Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplarınız için teşekkürler o gün baya korkup üzülüp telefonu bile kırmayı düşünmüştüm. Aslında sıfırlayacaktım sonra kendini tutup yapmadım çünkü o dürtüleri kontrol edebiliyorum böyle yapınca takıntılarım hafiflemeye başladı.😊 Şimdi ne komik geliyor ne kadar korkmuştum diyorum. Sağolun yorumlarınız için yardımcı oldunuz, teşekkürler çok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Cayır cayır ashdjsa.
İçinin rahat etmesi için telefonuna bir format at istersen (fabrika ayarlarına geri dönüş)... 😊
Nerden nasıl yapılıyor normal telefondaki fabrika ayarına dön diyen yerden mi?
Evet, ama öncesinde hafıza kartı varsa eğer telefonunda, çıkarıver. Bilgiler silinmesin.
Bir de umarım uygulamaları yine yükleyecek internet ortamın vardır.
Bu arada diğer yorumları da okudum. Lütfen bir elini yüzünü yıka, sakinleş. Pencereye çıkıp bir temiz hava al. Sorun yok, için rahat olsun... 😊
Anlatılmaz yaşanır kalp ritmim değişti resmen.
Tahmin ediyorum. Geçmiş olsun diyeyim. Umarım bir daha böyle bir şey başına gelmez.
He dunyanin sonu gelir "pis seyler" neya yasin kac senin k*ka seyler acildi de bari haha :Ddd bide agugu de
bence en guzel cevabı verdın pıs sey dedıgıde evlenınce veya sevgılısı ıle yapacagı sey dunyanın uremesı gerek bunlar pıs der
Pis sey diyecegine +.. Sayda acildi dese mantıklı olup keske
dıreke cınsel sayfa acıldı veya pno sayfası acıldı yanlıslıkla dseydı sankı ıdam edecekler veya sankı cınsellı kcok kotu bısey sunu bı turlu ogrenemedıler CINSELLIK KOTU BIRSEY DEGIL KOTU OLAN KARSILIKLI BISEY HISSETMEDEN BIRISINE ZORBALIK YAPMAK KOTU
Fırsattan istifade baksaydin biraz merakını orda giderirdin pis şey 😂😂😂
Pis site eğğ site kaka site açmayın maazallah hapise düşersiniz
ne olmasından korkuyorsun ki?
Hukuki bir sorun veya virüs olmasından.
açılan site sadece açıldı diye vürüs bulaştırmaz. o açılan sitede bir yerlere tıklarsan, ya da bir bilgi girersen riskli olabilir. -ki sen açıldığı gibi kapatmışsın. ne hukuki olarak (ki yıllardır o tarz siteler aktif kullanılır, kimsenin hukuki bir sorun yaşadığını görmedim duymadım) ne de virüs olarak bir sıkıntı yaşamazsın.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
rica ederim. içiniz rahat olabilir. bu bahsettiğiniz olay bizim başımıza neredeyse her gün geliyor. abuk subuk şeyler çıkıyor falan. direkt kapatın o açılan siteleri sıkıntı yok.
endişelerini yenmene sevindim ^^
Teşekkür ederim zor da olsa psikologları ve hocaları dinleyip tavsiyelerini uygulayarak yavaş yavaş iyiye gidiyorum tabi bir anda olmaz ama zamanla biteceğini düşünüyorum. Sağolun 🍀
Yoo ne olacak ki yasağı yoktur korkma
Mesele yasak değil başka bir süs vererek başka konuyla alakalı sonuç getirdikten sonra böyle bir şey çıkması kendi ifademle girmem , girecek olsam zaten bu kadar rahatsız olup sormam çok kötü hissediyorum. Çok.
Kız yok rahat ol çoğu sitenin yaptığı sayfa yönlendirme işlemeli ne kadar açılırsa site para kazanıyor amaç bu
Off çok ama çok gerildim Allah bildiği gibi yapsın isteyen zaten gider açar öyle değil mi?
Sıkma canını
hayır bişey olmaz
Birazdan video fotoğrafları falan alıp telefonu sıfırlayacam fabrika ayarlarına anksiyete bozukluğum var biraz param olsa parça parça ederdim imha eder gömerdim telefonu.
sakin ol hiçbişey olmaz
illa ki telefonu sıfırlayacaksan fotolarını yedekle bilgisayara
Hep yanlışlıkla olurrr
Kızda ki masumiyet bak 😆
Dalga geçmeyin şok geçirdim resmen inanılmaz kötü hissediyorum şu an. Virüs girer mi?
Ne olur diye düşünüyorsun ki
Virus falan girer diye sanırım
Girmez merak etme
Virüs girerse ya da hukuki bir durum olursa diye ben kendi irademle açmadım ve konu çok alakasız bir şeydi anlayamadım 1 saniye içinde farkedince hemen anlık kapattım.
Hukuki birşey olmaz tabi sonuçta bunda yanlış birşey yok ve direk kapattığın içinde vürus bulaşması imkansız
Bulaşmışsa ve ben bilmiyorsam nasıl anlarız? Şu an her yerim uyuştu o kadar rahatsız oldum.
Bak siteden vürus kapması için bilgisayara oradan birşey indirmeni istemesi lazım
Eğer oradan birşey indirdiysen vürus kapmış olabilr
Yok geri tuşuna bastım kapamayınca sağ yukarıdaki tarayıcının çarpısından kapattım bu konulardan anlamıyorum abi bir de anksiyete bozukluğum var resmen düşüp bayılmak üzereyim.
Yok indirmedim zaten hemen geriye bastım gitmeyince çarşıya bastım en fazla 3 saniye sürdü bu durum. Ama aşırı gerildim birazdan migren tutacak gibi.
Panik yapılacak birşey yok bu tür reklamlar her siteden çıkabiliyor dert etme
Ayrıca bilgisayarda vürus koruma programı vardır öyle birşey olsaydı uyarırdı program
Telefon bilgisayar değil. 😞
Tamam telefonda da uyarı geliyor zararli içerik diye
Büyük suç işledin çabuk teslim ol
Ne tür bir siteye girdin?
bir şey olmaz
Bisey olmaz izleseydin biraz keske
Geçmişten sil bebeğim.
Ne olacak ki aç hatta gez sitede
Bişey olmaz
Sorun olmaz
1 saniye belki 2 saniye o da farkedince hemen çarşıya basıp kapattım geri yapınca çıkmadı. Virüs olur mu?
Virüs konusuna gelince koruma var mı pc de
Telefon
Ona garanti veremem telefonunda surekli acilip kapanan birsey var mı
Hayır şu an Bişey yok zaten birazdan içindekileri alıp sıfırlayacam ağlamamak için kendimi zor tutuyorum benim gibi birinin başına gelecek iş mi 😞
Ya okdr kasma virus olsaydi simdiyr birsey olurdu takma bu kadar
Benim gibi biri derken?
Benim gibi derken artık kezban mı dersiniz muhafazakar mı dindar mı ne derseniz diyin bu yaşına kadar bir şeylerden sakınmış kendine ait değer yargıları olan bir insan olarak yani. Öyle demek istedim. Yukarıda da hemen evliliğe bağlamışlar öyle kutsal ve önemli bir kurumu böyle düşük seviyeli rezil bir durumla bağdaştırmışlar. Anlayamıyorum ne alakası varsa.
Burada çok var öyle sacma sapan seylere baglayan insanlar
Bisey olmaz
Ne olsun ki