İnternete sahip olan tüm kullanıcılar sadece ülkemizde değil bütün dünyada illaki YouTube kullanıyordur ya da en azından bir video izlemiş, müzik dinlemiş ya da çeşitli nedenlerle YouTube’a girerek içerik paylaşmıştır.Son zamanlarda özellikle YouTube Music ve YouTube Premium reklamlarıyla daha çok karşılaşmaya başladık. Özellikle de Türkiye’de uygulama kullanıma açıldıktan sonra.
Video/müzik indirme, arka planda dinleme vb... bazı ayrıcalıklar tanıyan ücretli uygulama olan ve Sportify gibi uygulamalara da bu alanda “ Ben de varım “ diyen YouTube, alanı kimseye bırakma niyetinde değil gibi gözüküyor. Peki senin tercihin YouTube Music/Premium’dan mı yana; yoksa Sportify’dan mı yana?(Yada başka uygulamalardan mı?)
Bu uygulamaları kullanan arkadaşlar kullanmayı düşünen arkadaşlara da tecrübelerinden bahsedebilir.
Aşağıda uygulama ile ilgili bir video da ekliyorum.
Sevgiyle Kalın 🌸🌸❤️❤️
Güncellemeler
+1 yıl
Günaydınnnn😊❤️❤️☀️☀️☀️🎉🎉🎊🎊🌸🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellll
YouTube Müzik ve Youtube Premium kullanıyor musunuz? Kullanmayı ister misiniz?
Ben YouTube premium u yeni aldım çok güzel. Hem YouTube da reklam olmuyor hemde YouTube müzik de çok güzel şarkılar buluyorum hep istediğim tarz şeyler geliyor. Tavsiye ederim çok güzel.
Spotify kullananlar bilgi verebilir mesela nedir özellikleri nelerdir. Ben youtube go kullanıyorum wifi bağlı olduğum zamanlarda istediğim müzik ve videoyu rahatlıkla indirebiliyor daha sonra inrternetsiz izleyebiliyorum.
Youtube'u yalnızca masaüstünde kullanıyorum. Masaüstünde de adblock olduğundan, reklam görmüyorum. Haliyle şu an için ihtiyaç yok premiuma, ileride reklam engelleyicileri engellemeyi başarabilirlerse bakarız..
Youtube premium kullanıyorum. Daha önce 1.5 yıl boyunca Spotify kullandım. Sporify'nin 2020 zammından sonra neredeyse aynı fiyata gelince Youtube premium geçtim bence daha mantıklı
YouTube Müzik değil de YouTube Premium isterdim, birkaç ay önce 1-2 ay Premium kullandım ama sonra ücreti battı bana ve iptal ettim, şimdi aşırı şekilde reklam görüyorum bıktıracak şekilde, sırf reklamlar olmasın diye Premium almak isterdim, arkaplan özelliği pek umrumda değil. Hani şöyle, Netflix var, Spotify var üstüne bir de YouTube Premium alınca koyuyo insana, nerden baksan 70 liraya yakın gider. 😂
Hem spotify hem youtube premium üyesiyim, birbirini tamamlıyorlar bence. Tek sorun youtube'da geri tuşuna basınca artık video kapanmıyor, ben çok geriliyorum bazen 😅
O bende kaynaklanıyor, ben rutinlerim bozulunca gerilirim. Yıllardır aynı şekilde kapattığım uygulama, bugün yaptığım harekete yanıt vermiyor, geri tuşuna basınca bildirim çubuğuna gizlenip çalışmaya devam ediyor. Kapatmak için alışkanlığımın dışında düşünmem ve çaba harcamam gerektiği için geriliyorum.
Kullanıyorum, müzik dinlemek içinse gerek yok, spotify daha başarılı ama youtube premium için kullanışlı, video indirme, açılır bence olarak oynatabilme özellikleri başarılı, premium özel yayınları izlemedim, o konuda yorum yapamayacağım ama genel anlamda söylemek gerekirse olmazsa olmaz değil.
Kullanıyorum ikisinide. Youtube Premium sadece telefonda işe yarıyor. Pc kullanırken zaten diğer sekmede müzik açıp dinleyebiliyorsunuz. Spotify gayet kullanışlı ama
Youtube premium kullanıyorum zaten youtube musicde içinde ve gayet iyi önceden de spotifydaydim. Ikisi de ayrı hoş ama eger bol bol videoda izliyorsaniz bence youtube premium reklam falan da yok.
İnternet & Teknoloji konusunda 528 cevap paylaştı.
Bu servisini 3 aydan fazladır kullanıyorum. Youtubeda reklam görmüyorsun çevrimdışı izleyebiliyorsun falan. Birde youtuben müzik arşivi baya geniş olduğundan fena sayılmaz. Spotify üyeliğim de var.
Sadece MyNoise. Net kullanıyorum müzik dinlemek yerine çok nadir olarak dinleyeceksem de indirdiğim bir kaç parça var onlar yetiyor Üyelik almak bana gereksiz geldi maddi açıdan
Müzik kütüphanesi youtube programına dayalı yani her şarkıyı bulabilmek mevcut, ses kalitesi dengeli arayüz akıcı ve kullanışlı. Programı içerisinde aldığınızda müzik programı olarakta kullanılabilir arka plandada çalabiliyor ya da video oynatıyor hemde istenilen video indirilebiliniyor ayrıca reklamsız seyir zevki var.
Yakında alıcam. Zaten kanalımda var. Abone olmak isteyenler buyursun. Ürün deneme kutu açılışı ve bilgi videoları paylaşıyorum. Koray HAZAR kanal adı. Youtube aramada en üstteyim.
birader telefonuna bilgisayarına adblock kuruyorsun sevabına kullanmak yerine 1 dolarda yapana bağış yolluyorsun sonra ömür boyu her şeyi beleş ve reklamsız kullanıyorsun.
Ben reklamlardan bıktım bir de ıos kullanıyordum haliyle müzik dinlemesi bir dert , premium da bu zorlukları yaşamadım bu iki sebebten ötürü kullanıyordum çok da memnunum. Çevrimdışı bile müzik dinleyebiliyorum indirip:)
Çok güzel ve içten bir tavsiye, yaşanmışlık yorumu olmuş gerçekten 😊Uzun süredir bir IOS kullanıcısı olan ben bunu hissetim diyebilirim bu zorlukları 😅. Bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Not: hala indirilebiliyorsa “TurboDL” adlı bir uygulama var.(iOS için özellikle çevrimdışı müzik/video dinlemeyi ve ind