ezik fakirin tekiymişim ama reklam izlemiyorum nasıl yapıcaz onu xd
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Kullaniyorum evet, afrikanin nijerya ulkesinin para birimi olarak aldim aylik bedava gibi bir sey sdfjsdkfjskg
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Nasi becerdin ya
Cevap sahibi
1 yıl
meslek sirri diyelim
Soran
1 yıl
Helal olsun Instagram verelim onlarida kapattir
Cevap sahibi
1 yıl
Neyi verecen kapatacan anlamadim. Bu arada premium bile gerek yok, gerci nerde cok kullaniyon bilmiyom ama pc ise adguard var reklam engelleyen ayni gorevi yapiyor ben pc de cok izliyom youtube hatta nerdeyse hep. Premiumun baska ozelligi ise uygulamadan ciktiginda arka planda halen oynamasi ve video indirebilmen vs eger boyle seyler kullanmiyorsan zaten o adguard hallediyor isi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya para değil ya bnde bir senedir öyle geçen gün şeye sinir oldum reklam yok ya videoya reklam koymuşlar
Evet
ezik fakirin tekiymişim ama reklam izlemiyorum nasıl yapıcaz onu xd
Kullaniyorum evet, afrikanin nijerya ulkesinin para birimi olarak aldim aylik bedava gibi bir sey sdfjsdkfjskg
Nasi becerdin ya
meslek sirri diyelim
Helal olsun Instagram verelim onlarida kapattir
Neyi verecen kapatacan anlamadim.
Bu arada premium bile gerek yok, gerci nerde cok kullaniyon bilmiyom ama pc ise adguard var reklam engelleyen ayni gorevi yapiyor ben pc de cok izliyom youtube hatta nerdeyse hep. Premiumun baska ozelligi ise uygulamadan ciktiginda arka planda halen oynamasi ve video indirebilmen vs eger boyle seyler kullanmiyorsan zaten o adguard hallediyor isi