Şifre kullanıyorum ama yakınımdaki herkes bilir şifremi. Oda gerektiğünde telefonumu kullandıkları için ama asla kurcalamazlar ne sosyal medyama girerler ne mesajlarıma. Dolayısıyla evlendiğim adamda yakınım olacağına göre şifremi bilir herhalde. Ona bu konuda güvenirim.
Evlendikten sonra şifre falan olmamalı. Hatta evlenmden önce herhangi yakın bağ kurluyorsa evlenmek adına aynı şekilde şifre paylaşılmalı diye düşünüyorum.
Evet olurdu. Eşim bilirdi ama şifremi istediği zaman girip bakabilirdi kullanabilirdi ama istediği her mesajı okuyamazdi başkaları ile alakalı özel birşey olabilir onun dışında telefonumu kullanabilirdi şifre ya kaybolursa ya da lüzumsuz biri kullanırsa diye önlem.
Telefonumu ortalık yerlere çok bırakıyorum, bazen unutabiliyorum.. Bu yüzden yine şifre koyardım. Lakin eşim bu durumu yanlış değerlendirmesin diye şifremi onunla paylaşırdım.
Telefonum ulu orta yerlerde durabilir ancak şifre yine olur. Sevdiğim insan da şifremi bilir... 😂 Çok komplike şeyler değil bunlar ya. Bu soruları anlayamıyorum. Tek derdimiz bu olsun :))
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Olur çünkü telefonda artık her türlü bilgimiz var ve üzerinde şifre yoksa isteyen herkes ulaşabilir güvenli değil. Eş konusunda ise çok isterse verebilirim sadece onda olsun ama bunun arkadaşı komşusu iş yeri şusu busu var şifresiz telefon olmaz.
Benim her şeyim açık ve net. Alsın baksın. Amaaa ben de bakarım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Abi her zaman şifreli benim telefon ben biraz kuralcıyım bu konuda. Biri alır tanıdığım kişilere mesaj atarak aramı bozar falan özel hayatımı deşifre eder. Kalsın. Evlenincede koyarım.
Bazı tanıdıklarım telefonlarını eskiden hiç kimseye vermez iken evlendikten sonra neredeyse yola sokağa koyabiliyorlar gönül rahatlığı ile merak ettim :)
En İyi Cevaplar