Öğrenciyi hem öğrenip hem de gelirimi sağlamak istiyorum. :) :D
(Lütfen saygılı yorumlar yapın.!!)
(Lütfen saygılı yorumlar yapın.!!)
merhaba
hergün binlerce yeni hesap açılıyor, yüzbinlerce video yayınlanıyor. böyle bir platformda yeni başlayanlar için tutulmak mucize denecek kadar zor. sosyal medya panelleri bu konuda, ilk zıplamayı yaparak dikkat çekmeniz konusunda size yardımcı olabilir. Tiktok takipçi artırma servisleri sayesinde, belirli bir takipçiye ulaşarak yayınlarınızı dikkat çekici etkileşim seviyelerine getirebilirsiniz.
burayı okumanızı öneririm
tiktok ta bir şey olamazsın. ingilizce öğren. komik ingilizce ile. ek dünya ya açıl yani. göster ama elletme o kuralı biliyorsun zaten
Aynen:D ama para yok ki dünyaya açılalım
o zaman para kazanmaya bak. dil öğren. ne bileyim aptallık farklı bir şey ama bakma sen o tiktok ünlülerine,, aileleri zengin olmazsa bu işi devam ettiremezler..
Galiba haklısın, teşekkürler ☺️
Orasını burasını acan fenomen boş bir platform salla bence.
Kendi görüşün, bir açıdan haklısın da
Cevap
5Cevap
göğüs dekoltesi açıyorsun kısa giyoyorsun tiktooook bitti.
Söylemesi kolay da yapması sıkıntı, bir kere ben öyle yaparsam ben olmam, olamam...
Tiktoktan bir şey kazanamazsın
Neden kiiğ
Ancak reklamdan sponsordan kazanırsın ona da en az bir 100 k takipçi kasacaksın etkileşim yapacaksın
Yani diyorsun gerizekalıların arasına katılacam
Bak anlamıyorsun herhalde saygılı bir şekilde yorum yap dedim ve tiktok platformundaki herkes canım olmuyor şu ön yargılarınızı kırın artık. Emek veren de var bence şu an bu yorumunla kendini küçük düşürüyorsun.
Canım değil ger**zekalı olucak
siksok işlerle uğraşmayın
Bence o bazı aşırıya kaçan kişiler için geçerli
Acik sacik giyinerek
Söylemesi kolay da yapması sıkıntı, bir kere ben öyle yaparsam ben olmam, olamam...
Bu düşüncedeysen helal olsun
Teşekkürler
Soyunnn
Yok artık
:))))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?