Şarjlı süpürgeler daha pratik, kablosu yok, taşıması kolay. Tabi evi büyük olup daha çok alan süpürecekler elektrikli süpürgeleri de tercih edebilir. Yine de bana önerebileceğiniz en iyi Dyson süpürge modeli hangisi olur?dyson
Şahsen Dyson süpürgeleri arasından hangisi daha iyi veya hangisi daha pratiktir diye bir seçim yapabileceğimi sanmıyorum, çünkü Dyson'ın son teknoloji süpürgelerinin tümü gerçekten ev temizliğinde bir nimet. Özellikle Dyson kablolu ve kablosuz süpürgeler arasında tercih yapabilmek için hem Dyson süpürgelerin özelliklerini bilmek hem de kullanıma uygun olup olmadığını anlamak lazım. Ben de bunun için hem kablolu hem de kablosuz süpürgeleri arasından en iyi modelleri göstereceğim.
En iyi Dyson kablosuz süpürge modelleri nelerdir?
Piyasada bulunan pek çok kablosuz süpürge marka ve modeline ilham olan Dyson kablosuz süpürgelerin en iyi modellerinden bahsedeyim size.
Dyson V11 Absolute Extra Pro™
Dyson V11 Absolute Extra Pro™
Dyson V11 Absolute Extra Pro™, Dyson'ın en son çıkan ve en güçlü kablosuz elektrikli süpürgelerinden biridir. Özellikle "tak-çıkar" bataryaları ile 120 dakikaya kadar kullanım süresi sunmasıyla benzerlerinin çok ötesinde bir performans sağlamaktadır. Ayrıca LCD ekranı sayesinde Dyson V11 süpürgenin filtre, arıza gibi bildirimleri görebiliyor, 3 adet güç modu (eco, auto, boost) arasında geçiş yapabiliyor ve kalan pil süresini görebiliyoruz.
Dyson Cyclone V10 Absolute
Dyson Cyclone V10 Absolute
Dyson Cyclone V10 Absolute, kablosuz süpürge modelleri arasından en güçlülerindendir. 60 dakikaya kadar çalışma süresiyle beraber geniş hazne ve temizliği son derece kolay hale getiren başlıkları ile dip-köşedeki tozlara müsaade etmiyor. Aynı zamanda toz haznesine aldıklarının en iyi şekilde hapsedip dışarıya temiz hava veriyor. Pratiklik ve performans açısından Dyson V11 ile arasında pek farkı olmayan bu modelin tek farkı LCD ekranı olmayışıdır.
En iyi Dyson kablolu süpürge modelleri nelerdir?
Dyson'ın kablolu elektrikli süpürge modelleri, gerek çekiş gücüyle gerekse kullanımındaki pratiklikle ev temizliğinde elimiz ayağımız oluyorlar. Hangi Dyson kablolu süpürge modelleri iyidir dersen hemen göstereyim.
Dyson Cinetic™ Big Ball Animal Pro 2
Dyson Cinetic™ Big Ball Animal Pro 2
Dyson Cinetic™ Big Ball Animal Pro 2, Dyson'ın yüksek emiş gücüne sahip kablolu elektrikli süpürge modelidir. Toz torbasız bir süpürge olduğu için torba temizleme ve satın alma derdi olmadan sadece toz haznesini boşaltabiliyoruz. Ayrıca sertifikali astım ve alerji dostu olan bu süpürge ile tozların makinenin içine hapsolması ve tekrar dışarıya verilmemesi sağlanır.
Dyson Big Ball Allergy 2
Dyson Big Ball Allergy 2
Dyson Big Ball Allergy 2, devrilmeyi engelleyen Ball teknolojisinin kullanıldığı Dyson kablolu süpürge modellerinden biridir. Alerjisi olanlar için tasarlanmış olan bu süpürgenin geniş haznesi ve alerji sertifikasıyla ev temizliğini daha hijyenik hale getirmeyi sağlıyor.
İnternet & Teknoloji konusunda 331 cevap paylaştı.
Şarjlı olanı tabii ki. 4.5 saatte şarj olabiliyormuş. Muhtelemen şarjı uzun bir zaman bitmiyor. Bu yönden çok avantajlı. Zaten bir harika Dyson eminim ki elektriklisi de iyidir ama bir Şarjlı olanı kadar değil. 😍
Çok zor bir şey kaç yaşına gelirsen gel hiç bir zaman kazanamıcağın vs ben pes ettim ne istedilerse verdim babamı ikna edemiyom edicem ona benim bir birey olduğumu başarılı bir insan olduğumu gösterip sonunda onuda kazanıcam yani tek hedefim başarılı olmak işimde eş konusunda arkadaşlarım konusunda vs vs herkesi ikna edebiliceğim konusunda son derece umutluyum çabalıyorum babama dedimki benden ne istiyosun babam 70 yaşların hayattan ümidini kesmiş tek eylencesi bana eziyet etmek gibi görünen bir insan adama dedimki ne istiyosanğim imkanlarım dahilinde sana vericem getiricem yeterki bitsin bu savaş bende kazanıyım sanada kazandırıyım nasıl istiyosan öyle olsun ama senden tek isteğim başarıya giden yolumda bana engel olma adamdan aldığım cevap şu ben senin en büyük düşmanının bir insan elinde büyümüş bir insana Nasıl düşman olabilir hemde karşısındaki her istediğini yapmaya hazırken umutsuz vakayım ama başarıcam korkum onlar öldükten sonra hayatımı kazanıp onların rızasını kazanamamak istiyorumki bütün insanları kazanıyım ama şöle bir sözvar babanın rızasını kazanamayan bir insanın hiç bir rast gitmez ama başarıcam onu bana düşman eden ne varsa aramız bütün engelleri kaldırıcam bence sende yapabilirsin onu kazan onu kazanırsan hayatta daha başarılı olucaksın babaya düşman olamazsın anneye bir derece ama babana olamazsın kafandaki tüm şüpheleri giderene kadar çabala bazen emeğine karşı seviyomuş gibi yapar eğer ozamanda şüphelenirsen durumdan şüphelerini giderene kadar onun gönlünü hoş ttutmak için çabala başka yolu yok kızım yoksa bir tarafın hep eksik benim söyliceklerim bu kadar
Dyson tavsiye etmem, öncelikle sarsli olanindan uzak durun, , cünkü baterisi uzun ömürlü degil. Normal iyi kalite arcelik falan süpürge alin, dyson fiyat olarakta degerinin cok üstünde satilan bir ürün
Beyler bir soru sorcam simdi ben eteri cok merak ediyorum eteri peceteye biraz dokup kendime 1 2 saniye koklatip bayiltsam olurmuyum? veya herhangi bir hastaligim olurmu sadece 1 kez denicem bu arada he bide yasla ilgisi varmidir?
Çünkü kullanış bakımından daha kolay rahatlıkla evin her yerini kusursuzca sıkıntısız temizleyebilirim.👍Almayı düşünüyorum diğer elektirikli süpürge makinalarından bezdim doğrusu.
En İyi Cevaplar