Bir mail geldi arkadaşıma bu gerçek mi?
Merhaba!
İşletim sisteminize erişimi olan bir bilgisayar korsanıyım.
Ayrıca hesabınıza tam erişimim var.
Seni birkaç aydır izliyorum.
Gerçek şu ki, ziyaret ettiğiniz yetişkin bir site aracılığıyla kötü amaçlı yazılım bulaşmış.
Eğer buna aşina değilseniz, açıklayacağım.
Trojan Virus bana bir bilgisayar veya başka bir cihaz üzerinde tam erişim ve kontrol sağlıyor.
Bu, ekranınızdaki her şeyi görebildiğim, kamerayı ve mikrofonu açabileceğim anlamına geliyor ama siz bunu bilmiyorsunuz.
Ayrıca tüm irtibatlarınıza ve yazışmalarınıza da erişebiliyorum.
Antivirüsünüz neden kötü amaçlı yazılım tespit etmedi?
Cevap: Kötü amaçlı yazılımım sürücüyü kullanıyor, virüsten koruma yazılımınızın sessiz kalması için imzalarını her 4 saatte bir değiştiriyorum.
Ekranın sol yarısında kendinizi nasıl tatmin ettiğinizi gösteren bir video yaptım ve sağ yarısında izlediğiniz videoyu görüyorsunuz.
Tek bir fare tıklamasıyla, bu videoyu sosyal ağlardaki tüm e-postalarınıza ve kişilerinize gönderebilirim.
Ayrıca kullandığınız tüm e-posta yazışmalarınıza ve habercilerinize de erişebilirim.
Bunu önlemek istiyorsan,
$ 500 tutarını bitcoin adresime aktar (eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsan, Google’a yaz: "Buy Bitcoin").
Ödemeyi aldıktan sonra videoyu sildim ve bir daha beni hiç duymayacaksınız.
Sana 50 saat (2 günden fazla) ödeyeceğim.
Bu mektubu okurken bir notum var ve bu mektubu gördüğünüzde zamanlayıcı çalışacaktır.
Bir yerden şikayet göndermek mantıklı değil çünkü bu e-posta benim bitcoin adresim gibi izlenemiyor.
Ben hata yapmıyorum.
Bu mesajı başka biriyle paylaştığınızı tespit edersem, video hemen dağıtılır.
Saygılarımla!
Merhaba!
İşletim sisteminize erişimi olan bir bilgisayar korsanıyım.
Ayrıca hesabınıza tam erişimim var.
Seni birkaç aydır izliyorum.
Gerçek şu ki, ziyaret ettiğiniz yetişkin bir site aracılığıyla kötü amaçlı yazılım bulaşmış.
Eğer buna aşina değilseniz, açıklayacağım.
Trojan Virus bana bir bilgisayar veya başka bir cihaz üzerinde tam erişim ve kontrol sağlıyor.
Bu, ekranınızdaki her şeyi görebildiğim, kamerayı ve mikrofonu açabileceğim anlamına geliyor ama siz bunu bilmiyorsunuz.
Ayrıca tüm irtibatlarınıza ve yazışmalarınıza da erişebiliyorum.
Antivirüsünüz neden kötü amaçlı yazılım tespit etmedi?
Cevap: Kötü amaçlı yazılımım sürücüyü kullanıyor, virüsten koruma yazılımınızın sessiz kalması için imzalarını her 4 saatte bir değiştiriyorum.
Ekranın sol yarısında kendinizi nasıl tatmin ettiğinizi gösteren bir video yaptım ve sağ yarısında izlediğiniz videoyu görüyorsunuz.
Tek bir fare tıklamasıyla, bu videoyu sosyal ağlardaki tüm e-postalarınıza ve kişilerinize gönderebilirim.
Ayrıca kullandığınız tüm e-posta yazışmalarınıza ve habercilerinize de erişebilirim.
Bunu önlemek istiyorsan,
$ 500 tutarını bitcoin adresime aktar (eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsan, Google’a yaz: "Buy Bitcoin").
Ödemeyi aldıktan sonra videoyu sildim ve bir daha beni hiç duymayacaksınız.
Sana 50 saat (2 günden fazla) ödeyeceğim.
Bu mektubu okurken bir notum var ve bu mektubu gördüğünüzde zamanlayıcı çalışacaktır.
Bir yerden şikayet göndermek mantıklı değil çünkü bu e-posta benim bitcoin adresim gibi izlenemiyor.
Ben hata yapmıyorum.
Bu mesajı başka biriyle paylaştığınızı tespit edersem, video hemen dağıtılır.
Saygılarımla!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer