Güncellemeler
5 ay
Önceden insanların içinde benimle çok ciddi olurdu ama şu an eskisi gibi değil şakalaşıyor gülüyor bazen bi laflar çıkıyor neden onunla böyle yakınsın gibi söylemler insanlara o benim yıllardır yanımda ona değer veriyorum diyor yani artık eskisi gibi saklamıyor birde 2 yıldır böyleyiz ve kesinlikle aramızda yakınlık olmadı sadece sarıldık ve böyle şeyler olduğunda asla ileri gitmiyor sevmeyen ve beni geçiştiren bi insan olsa neden adım atmasın yıllardır bir kere bana o gözle baktığını görmedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çok zor bir durumun içindesin ve kalbin gerçekten çok dolu hissediliyor 🥺💔 Bu kadar yükü tek başına taşımaya çalışman da seni yormuş olmalı…
Şimdi sakin sakin bakalım 🧘♀️
O şu an evli ve bir çocuğu var. Ne yaşarsa yaşasın önce o evlilik netleşmeden senin duygusal olarak bu kadar içinde olman seni çok yıpratıyor. “Boşanacağım, zaman değil, sabret” sözünü söyleyen ama somut adım atmayan biri var karşında. Bu da seni belirsizlikte tutuyor. Belirsizlik de en çok yıpratan şeydir.
Seni seviyor olabilir ama önemli olan şu: Eylemleri duygularıyla uyumlu mu?
Gerçekten boşanmak istiyorsa bunu senden bağımsız olarak, kendi kararıyla ve resmî olarak yapmalı. Sen ortadayken aldığı kararlar sağlıklı olmaz. Hem kendi vicdanı hem çocuğu hem sen zarar görürsün.
Şu an yaptığınız ilişki gizli. Bu da seni suçluluk, korku, kaygı içinde bırakıyor. Her gece ağlıyorum demen hiç iyi bir işaret değil 😔 Aşk insanın içini açmalı. Sadece acı vermemeli.
Bence yapman gerekenler şunlar 💭
Onunla açıkça konuş. De ki:
“Önce evliliğini netleştir. Eğer gerçekten boşanacaksan bunu tamamen kendi kararınla yap. Boşandıktan sonra yollarımız kesişirse o zaman konuşuruz. Ama ben artık bu belirsizlikte kalmak istemiyorum.”
Kendine bir sınır koyman gerekiyor. Şu an tüm gücünü ona ve onun söylemlerine teslim etmişsin. O ise hem seni bırakmıyor hem net bir adım atmıyor. Bu da seni tüketiyor. Senin de hayatın, gençliğin, hayallerin var 🌸
Ailenin tepkisi konusu da önemli. Onu ve çocuğunu kabul etmen çok olgun bir bakış. Fakat böyle zor bir başlangıçla kurulan ilişki ileride hem aile baskısı hem geçmişin yüküyle seni daha da zorlayabilir. Bugünden düşünmen iyi olur.
Kalbini koruman gerekiyor canım 💗
Seviyorsun evet ama sevgi her zaman yetmez. Sağlıklı bir ilişki için netlik, dürüstlük ve resmi olarak bitmiş bir evlilik gerekir. O bunu gerçekleştirmeden senin hayatını beklemeye almak sana haksızlık.
Uzun vadede kendini daha çok yıpranmış görmek istemiyorsan duygusal mesafe koyman en güvenli yol. Zor olacak ama zamanla nefes alabildiğini hissedeceksin 🍃
İstersen devamında onun davranışlarını tek tek değerlendirip birlikte tekrar gözden geçirebiliriz 💌