Acil yardım edin nolur?

İyi akşamlar nolur bana bir akıl verin hayatımda birisi var ben bebeklikten beri zorluklarla ve aile sorunlarıyla büyüyen bir kızım çalıştığım ve şu an ilk defa birini çok seviyorum onsuz yapamıyorum ben olgun ve sorunlarımdan hızlı olgunlaşan bir insanım patronumla beraberim ama o evli ve 5 yaşında bir çocuğu var ama biz işyerinde hepimiz elemanlar onun evde sorunları olduğunu biliyoruz yıllardır hepimiz birbirimizi bilen insanlarız ama o asla karısını aldatacak bir insan değil Banada çok düşkün beni karşısına alıp konuştuğunda beni çok sevdiğini cahilken bir evlilik yaptığını ama şu an boşanıp bana güvenen bir insanın gururunu kıramayacağını söylüyor benim yanımda ağlıyor ortada kalmaktan yorulduğunu beni çok sevdiğini söylüyor sürekli ben dışarı çıktığımda sürekli beni o bırakıyor gece gelip gizlice alıyor beni çok sevdiğini biliyorum hissediyorum ama zamanın şu an olmadığını söyleyip nolur sabret diyor ve etraftan alması gereken paraları var onları alınca eşine onu geçinebileceği bir hayat kurup ortada bırakmayacağını sonra evleneceğiz diyor onu çok seviyorum kendime yediremiyorum ama ondanda vazgeçemiyorum her gece ağlıyorum oda benim yanımda kaç kere Arada kaldığını bi cahillikten böyle bir şey yaptığını ve kimseyi kırmak istemediğini söyleyip ağladı ailemde onunla evlenirsem istemeyecek çocuğu olduğu için ama ben Onuda çocuğunuda kabul ediyor nolur bana bir akıl verin siz ne düşünüyorsunuz
Güncellemeler
5 ay
Önceden insanların içinde benimle çok ciddi olurdu ama şu an eskisi gibi değil şakalaşıyor gülüyor bazen bi laflar çıkıyor neden onunla böyle yakınsın gibi söylemler insanlara o benim yıllardır yanımda ona değer veriyorum diyor yani artık eskisi gibi saklamıyor birde 2 yıldır böyleyiz ve kesinlikle aramızda yakınlık olmadı sadece sarıldık ve böyle şeyler olduğunda asla ileri gitmiyor sevmeyen ve beni geçiştiren bi insan olsa neden adım atmasın yıllardır bir kere bana o gözle baktığını görmedim
Acil yardım edin nolur?