Bu durumlar göz önne alındığında sağlamlık ve dayanıklılıkta ele alınınca fiyatını sonuna kadar hak eden telefon öneriniz varmı?
NOT : 2000TL civarı
O markanın hemen hemen her cihazı kanserojendir.
Piyasadaki en büyük sar oranına sahip cihazlar o markadan çıkarlar, sağlığınızı yok yere tehlikeye atmayın..
eyw da çift hat olduğundan kaynaklı tek hat kullanıp diğerini uçak moduna alırsan çok fark etmiyor sar değeri o zaman. Bu sebeple sana çok katılmıyorum. benim için en önemlisi işlemcinin ve ram in ısınıp çabuk bozulması olayı. Yani uzun ömürlü ve sağlam bir telefon isterim. İşlemci sorunu oldugundan almaktan vaz geçtim. Bana dediğim özelliklerde telefon önerin varmı?
Mediatek işlemcili olduğu için tavsiye etmem
araştırdım eyw ustat haklısın. Lakin işlem kıyaslamaya bakınca performansı çok iyi görünüyor fiyatına göre lakin ısınma problemi var sanıyorum çabuk bozulma yani. İşelmi iyi olsun isterim elbette lakin çabulsunda istemem tavsiyen var mı bana
Ya mi9t (Snapdragon 730) al ya da daha ucuz olsun işlemcisi orta üst sekment realme 3 pro (Snapdragon 710) bu iki cihaz Android 10 güncellemesi alacak ben arkadaşa aldırdım realme 3 prodan memnun 64/4 gb 1440 civarında aldı şimdi nette 1449 fiyatından düşük modeli 128/6 lik ise 1870 civarında
Telefonlara merakım pek olmadığından zorlanıyorum şimdi malum. bir ürün alalım dedik uygun ve özellikli olsun derken daldık derinlere işte xD Telefon güzel ederi yani haklısın özellikle realme 3 pro almayı düşündüğüm telefonlarla benzer özellikte ve biraz daha makul fiyatı var. Eyw sağol bilgiler için.
Parasını hak ediyor realme 😉
sen telefoncumusun. Ürün tamam da kafama takılan tek şey ürün her yerde satılmıyor buda satısı sınırlıymıs gibi geldi bir baska deyişle ilerde yedek parça sorunu çekerim gibi geliyor ya da pahalıya hallederim demek oluyor. :S Sen ne düşünüyorsun bu konuda
Telefoncu değilim benimki ucuza al kullan at mantığı parça sıkıntısı çekmemek için Türkiye'de kendi sitesini kurmuşlar heralde kvk ile anlaşmışlar sitesine sor bu gibi sıkıntıları öyle al derim hangi satıcıyı tavsiye ediyorlarsa ordan alırsın
Birde meizu x8 var 1500tl 6/128 olanı ama onun bataryası düşük birde güncelleme almıyor cihaz sadece alırsa sistem güncellemesi onada bakabilirsin oda (Snapdragon 710) işlemcili
Eyw da meizu aşrı kıytırığa benzio resmen ben çinim diyor. xD Entegre sorunları oluyor ısınma yapıyor bak sonra bunlar. İşlemci her ne kadar aynı olsada bağdaştırı olarak kullanılan devreleri bile kıytırık oluyo buda telefonun 1 2 seneyi bulmadan bozulmasına yol açıyo. Çok kıytırık olması ii değil ya :S tamam al kullan at iyide gene bir telefon 4 5 yıl gitmeli bana göre bozulmadan.
Zaten 4-5 yıl gider realme opponun alt modeli
İyice araştırdımda yapmış yapacağını realme içinde yardımcı işlemcide Octa core (2.2 GHz, Dual core, Kryo 360 + 1.7 GHz, Hexa Core, Kryo 360) kullanmış. Kyro modellerini araştırdımda tavsiye etmiyorlar. kıytırık çin malı yani. Adam tamam işlemcide düzgün kullanmış ama yardımcı işlemcide yine batmış. Yani yine fire verme olayını ortaya koymuş.
Velhasıl adam gibi bir ürün ortaya koyamamışlar ucuz olsun diye çalmışlar malzemeden xD
Islemci hız anlamında başka bir işe yaramıyor ki benim için önemli olan gpu, gpu demek yazılım demek😉
Tmmdır çok saol. Düşününce biri 1500 biri 2000tl fark çok değmez haklısın. ealme 3 pro iidir yeter ize şimdilik. Tşkr ederim paylaşımların için.
👍👍
Xiaomi mi 8 lite kullanıyorum çok memnunum
Cevap
4Cevap
Kullanmadım ama Xiaomi kullanıcısıyım, parasını fazlasıyla hak eden telefonlar.
Güzel telefon. Birde oppo A5 çok güzel kullanıyorum süper bir telefon ikiside
Kuzenim alacak 128 GB olanından..
Dostum işlemci sıkıntısı var çabuk bozulma yönünden sorunlu bir işlemci. Bu sebeple ben vaz geçtim.
Bende red mi 7 var daş gibi.
Bende lite'ı ver eyi.
Lite iyi lakin genel performans ve antutu değerleri bakımından düşük kalıyor. Ondan daha iyi özelliklerde daha iyi markalarda aynı fiyatlara telefonlar mevcut.
Tavsiye etmiyorum
neden?
Bilmiorm
Hiç kullanmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar