Wifi giremiyorum böyle bir şey çıkıyor görsel ekliyorum daha önce de oturum aç diyip beni kullanıcı adı şifre yazan yere yönlendirmisti yazmamıştım kendiliğinden düzelmişti şimdi de böyle diyor bu sayfaya yönlendiriyor.
Wifi giriş yetkilendirme gerektirir ne demek?
wifi giriş yetkilendirmegiriş yetkilendirme gerektirir türk telekom
Wifi giriş yetkilendirme gerektirir diyor, ne yapmalıyım?
Bu sorun maalesef genel olarak Android cihazlarda yaşanıyor. Birkaç deneme ile sorunu çözebilirsiniz.
Wifi giriş yetkilendirme gerektirir ne demek?
giriş yetkilendirme gerektirir ne demek?
Bu sorun genellikle aktivasyon yapılmamasından ya da telefonun Wi-Fi'yi görüp algılamamasından kaynaklanır. Bu durumda yapılacakları aşağıda listelemek istiyorum.
Wi-Fi görüp şifrenizi girmenize rağmen bu sorunu yaşıyorsanız, "Wi-Fi'yi Unut" diyerek şifrenizi tekrar girin. İnternetin gelip gelmediğini kontrol edin.
Wi-Fi'yi kapatıp tekrar açarak Wi-Fi'yi tekrar gördüğünüz zaman tekrar giriş yapmayı deneyin.
Şifrenizi girmenize rağmen "Wi-Fi oturum aç" ibaresi çıkıyorsa, tıklayarak ilgili sayfaya gidin ve istenilen bilgileri girin. Eğer bilgilerinizi bilmiyorsanız servis sağlayıcınız ile iletişime geçin.
Wifi giriş yetkilendirme sorununu aşamıyorum, ne yapmalıyım?
wifi yetkilendirme
Eğer yukarıdaki söylediğim seçenekleri denemenize rağmen sorun çözülmüyorsa, internetinizin servis sağlayıcısı ile görüşerek durum hakkında destek almalısınız. İnternetinize gelen hat ile ilgili bir problem olabilir. Bu durumda en doğru desteği servis sağlayıcınız verebilir.
Wifi ile bağlantını kesip tekrar girmeyi dene. Wifiyi kapatıp tekrar açarak bağlanmasını sağla. Olmazsa modemi komple kapat ve tüm kabloları da çıkar. 15-20 saniye sonra takarak modemi çalıştır. Aklıma gelenler bunlar, bunları bir denemelisin.
İnternetin doğru yapılandırılmamış yani öncelik olarak modemin DSL ışığına bak kırmızı yanıyorsa erişim izni ister veya modemi sıfırla ve turktelekom kullanıyorsan modem kurulum şifresi ve kullanıcı adını ögren daha sonra 192.168.1.1 adresine girerek internet ayarlarını yapılandır ve kurulum bilgilerini girdikten sonra kaydet yap daha sonra modemi tekrar yeniden başlat sorun düzelir