Sosyal medyadan uzak kalarak kendini arındırma yöntemini deneyenlerin tecrübelerini okuduktan sonra düşünmüyor da değilim yani 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İşim gereği sıklıkla il dışından zaten. O yüzden de her zaman sosyal medya ya giremiyorum.. Bir ara da 1 seneye yakın KS facebook instagram dahil hepsini kapattım ve inan huzur buldum aslında. Yurtdışında olan akraba ve arkadaşlarım yüzünden tekrar açtım akabinde de KS 😊
Eig için teşekkürler
Askerde 2-3 ay boyunca yaptım. Benim için sorun değil. Ama dışarıdakiler benimle iletişime geçmek zorunda olduğu için maalesef günlük hayatta yapamıyorum
Yıllar önce Face yi dondurdum, sadece instagram var.. twitter, KS de keyif için.. WhatsApp 'la gruplar var mecbur.. Dışarıda genelde net açmıyorum, o anı yaşıyorum..
şu an sadece burdayım ama burayı da bırakıcam 1 ay sonra bölümüm ağır olduğu için... zaten ıntagramı 1 yıldır kullanmıyorum
Cevap
26Cevap
Sadece burası var. Yeterince uzağım. Evet bu yıl bayağı bağımlı olmuş olabilirim fakat, daha önemli meseleler hep önceliğim oldu. Dikkat dağıtan bir platform da olmadığı için burası istediğim gibi takılıyorum.
Kullandığım tek yer burası, burayada boş vakitlerimde giriyorum. Gerçek sosyal hayatım bana yetiyor, bağımlılık sıkıntım yok..
Sosyal medya bir ihtiyaç değil benim için sadece iyi arkadaşlıklar kurduğum bir ortam o kadar
Real hayatımda oldukça aktif bir insanım zaten 😉
Tek kullandigim yer KS ve bir keresinde 1 hafta uzak kaldım. Hep merak ettim siteyi. Ama yine yapabilirim. Vazgeçmeyi bilmek lazım bazen.
Yıllarca kullanmadım eksikliğini de hissetmedim kafa çok rahat oluyor tavsiye ederim
Yapılabilir. Tek kullandığım yer wp ve burası ama yakında burayı da kapatıp gideceğim.
Sosyal medya bağımlısı değilim, girip eğlenceli videolar izliyorum sadece. tv izler gibi.
Bağımlısı değilim, boş zamanlarımı geçiriyorum. İstesem girmeyeceğim için bir problem yok bana göre.
Sosyal medya çok kullanmıyorum bir burası var zaten burdan da istediğim zaman uzaklaşabiliyorum
Zaman zaman yaparım. Sosyal medyayı çok takmamak şart
Ben sadece burayı kullanıyorum. Sosyal medya bana göre değil.
Malesef bu site bağımlılık yaptı gibi bir ara 6 ay bile girmemiş dim fakat son iki haftadır bağımlısı oldun malesef 😉😠😠
Yapalım. Nasil yapıcaz?
Birbirimize destek olmak ićin sadece WhatsApp tanmı görüşüp yazışsak 😉😎
O zaman direkt telefonla gorusmemiz gereki dimi.
Kilitlerin altinda esarete girmeyelim lutfen.
Biraz da olsa nefes almak hepimizin hakkı degilmi ama?
Adı sosyal olan ama insanı asosyal yapan ortam aslında...
Bu detoksu yapacaklar bu siteyi de dahil etmeliler hatta Whatsapp durumlarını da
Yoksa olmaz
Ben de bir dönem sadece burası vardı ama inan instaya bedel
Kesinlikle
Zararsız gibi görünse de ufak tefek zararı da yok değil hani
Faceden Cikiyorum yavas yavas instgrma kaydm bu defa 😅
Yapılabilir zor değil.
şu an yazdığım yazistigim tek site KS
Aylardır yapıyorum kafam çok rahat
Nadiren sitede başka sosyal medya hesabım yok
KS hariç yaparım
Pek kullanmıyom bir bura var.
10 gundur yeni geldim