İnternet & Teknoloji “Hayatım GB” diyenler buraya! Bol bol GB’ın olsa neler yaparsın? (Sayfa 6) Türk Telekom Selfy Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1628 “Hayatım GB” diyenler buraya! Bol bol GB’ın olsa neler yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Bol bol gb var zaten 50 mb hizinda sınırırsız 0 0 Yorumla
Sessiz2538 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Ders calisiyoz kpss mecbur harciyoruz 😅😅 0 0 Yorumla
BirSevdadırTürkiyem Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl hep gb harcarim zaten sms dk kullanmam 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 794 cevap paylaştı. Bana bol bol GB lazım tabi ki GBsiz olmaz 0 0 Yorumla
izmirliderlerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Bende selfyliyim guzel kampanyalari var 0 0 Yorumla
ardarda01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Selfy’nin dönüşen Dijital Paketleri çok mantıklı. 0 0 Yorumla
meltem535353 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 52% +1 yıl onsuz olmuyo ıyıkı vardır valla kulanıyorum 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 822 cevap paylaştı. Belgesel ve film izlerim. 0 0 Yorumla
Melindaayy Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 68% +1 yıl Selfieli olmak için gün sayıyorum artık 0 0 Yorumla
_edarella_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl kuralları biz koyarızz kuralları efsane bir şey :) 0 0 Yorumla
birpanda_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl ayy neler neler yaparım neler neler ahahah 0 0 Yorumla
GülhanGül Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl İnternet de dk da cook lazım oluyor bana. 0 0 Yorumla
Kartaliceeg Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Film müzik indiririm videolar izlerim 0 0 Yorumla
Xbero58wq Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 54% +1 yıl Evde wifi var 6 gb bana aylık yetiyo 0 2 Yorumla Julius-Sezar +1 yıl Eskiden bir haftada 60 GB yetmiyordu bana, Adil Kullanım Kotası kalktı artık aylık 700 GB rahat harcıyorum 🤔 6GB nasıl yetiyor sana? Yorumla Xbero58wq +1 yıl Mobil 6 gb yetiyo evde wifi olmasa allah kerim artik ne kadar harcarim bilemiyorum Yorumla
Emre_001 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Çok iyi tesekkurler boyle guzel proje muthis 0 0 Yorumla
dılodelal Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 36% +1 yıl Güzelmiş gerçekten bu fiyata bu internet harika 0 0 Yorumla
Melekay8 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Durmadan şarkı dinlerim sosyal medyada takılırim 0 1 Yorumla romantik_bey +1 yıl Hangi sarkiyi? Yorumla
Trakya22cm Takip Et Xper 4 Yaş: 47 , eic 49% +1 yıl bol bol video izlerdim instagrama girerdim 0 0 Yorumla
sado2525 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 30% +1 yıl Sabahtan Akşama Yabancı Dizi İzlerim... 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 43 , eic 44% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 614 cevap paylaştı. keske oyle bisey olabilse ya neler yapmaz insan 0 0 Yorumla
başbaşa26 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl Bol bol gb var zaten fazlasına gerek yok 0 0 Yorumla
pijamalidansci Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl turkiyede olsaydim bende turk telekom kullanirdim 0 0 Yorumla
Baharçetin Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 39% +1 yıl Sil süpür sağolsun pakete gerek kalmıyor :)) 0 0 Yorumla
Pozitif_Adamm Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Instagram, instagram , instagram 🤣 0 0 Yorumla
Auspiciousnes Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 81% +1 yıl Eğer bunun da bir dipnotu yoksa güzel uygulama 0 0 Yorumla
altınsever Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 59% +1 yıl Oturur dizi de izlerim, araştırma da yaparım 0 0 Yorumla
sweatshirt Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Dışarıdayken iyi oluyor bol internet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
426Cevap
Yurt dışındanım. O yüzden olmaz
Bol bol gb var zaten 50 mb hizinda sınırırsız
Ders calisiyoz kpss mecbur harciyoruz 😅😅
Anime izlerim tabi HD olarak 😅
hep gb harcarim zaten sms dk kullanmam
Bol bol var sorun olmuyor
Daha dün geçtim bu tarifeye mükemmel
Guzel bir teklif. Internet çok gerekli
İnternet telefon olmasa 😜
evde wifi var sorun olmuyor
Bana bol bol GB lazım tabi ki GBsiz olmaz
Bende selfyliyim guzel kampanyalari var
Selfy’nin dönüşen Dijital Paketleri çok mantıklı.
onsuz olmuyo ıyıkı vardır valla kulanıyorum
Gb candır gerisi heyecandır 😉
Belgesel ve film izlerim.
Zaten 12 GB var sağ ol. 😂
Benim internetim bana yetiyor 🙃
Video izlerdim youtube'dan.
Evde wifi var sıkıntı yok
Selfieli olmak için gün sayıyorum artık
kuralları biz koyarızz kuralları efsane bir şey :)
Selfy’nin dönüşen paketi forever 👌👍
ayy neler neler yaparım neler neler ahahah
Gayet güzel olur😂😂😂😂😂😂😂
Klasik, bir sürü film indiririm yani
Evde iyi ki Wifi var 😎🍀
İnternet de dk da cook lazım oluyor bana.
sadece instagram moruq yani
Film müzik indiririm videolar izlerim
Evde wifi var 6 gb bana aylık yetiyo
Eskiden bir haftada 60 GB yetmiyordu bana, Adil Kullanım Kotası kalktı artık aylık 700 GB rahat harcıyorum 🤔 6GB nasıl yetiyor sana?
Mobil 6 gb yetiyo evde wifi olmasa allah kerim artik ne kadar harcarim bilemiyorum
Yani artık devir İnternet devri
kızlar soruyorda takılırdım
Yoıtıneden çıkmam herhalde
Bol GB olsa farketmez. 2 GB yeterli
gb uçakta lazım bana sadece
Çok iyi tesekkurler boyle guzel proje muthis
Güzelmiş gerçekten bu fiyata bu internet harika
Film izlerdim bol bol. dss
Gençler için çok mantıklı
YouTube'dan video izlerdim. :D
Sürekli dizi film izlerdim:)
Durmadan şarkı dinlerim sosyal medyada takılırim
Hangi sarkiyi?
Sosyal medya YouTube netflix
bol bol video izlerdim instagrama girerdim
youtube parça kesfetmek :D
Sabahtan Akşama Yabancı Dizi İzlerim...
keske oyle bisey olabilse ya neler yapmaz insan
evet ya çok gb lazım bize çoookkk
youtubeden video izlerdim :)
Bol bol gb var zaten fazlasına gerek yok
turkiyede olsaydim bende turk telekom kullanirdim
Sil süpür sağolsun pakete gerek kalmıyor :))
Instagram, instagram , instagram 🤣
Seçme hakkı verilmesi güzel.
Eğer bunun da bir dipnotu yoksa güzel uygulama
Bencede super bisey en mantıklı sı
Oturur dizi de izlerim, araştırma da yaparım
bol bol canlı yayın yapar video izlerim 🌸
Dışarıdayken iyi oluyor bol internet.