İnternet & Teknoloji “Hayatım GB” diyenler buraya! Bol bol GB’ın olsa neler yaparsın? (Sayfa 7) Türk Telekom Selfy Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1628 “Hayatım GB” diyenler buraya! Bol bol GB’ın olsa neler yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
BeyfendiProfili Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Dizi flim izlemek ile geçer büyük ihtimal. 0 0 Yorumla
infiniiity Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 57% +1 yıl Film izlerim, müzik albümleri yaparım ohooooo. 0 0 Yorumla
İzmircentlmeni28 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Valla süper bayıldım yaa güzel şeyler yapıyonuz 0 0 Yorumla
çikolatalı_sufle Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Bol bol GB olsa bol bol video izlerdim 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. İşte bu! Gelsin cicibaytlar :D 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Bol bol oyun videosu izlerim twivcden 0 0 Yorumla
izmirli3555 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Neler neler olmaz ki gercekten yapılır 0 0 Yorumla
Cirkinbirkizimben Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl seni sevmiyor, evlense noolur... 0 0 Yorumla
RayKurzweil Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Güzel kampanya. Sms komple kaldırılabilir. 0 0 Yorumla
Tırnagıkırılankıs Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Faturaya yansiyormu 😁 güzel olmuş ama 0 0 Yorumla
mikolantis Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 53% +1 yıl İnternet yetmiyor o yüzden kullananlar için iyi 0 0 Yorumla
fukanınhatunu Takip Et Master Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Film dizi ve video izlerim online oyun oynarım 😊 0 0 Yorumla
scil63 Takip Et Master Yaş: 62 , eic 35% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 648 cevap paylaştı. Devamlı film video izlerim 0 0 Yorumla
MüSLüM05 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 45% +1 yıl İnternet Çok Zaten Fazlasına İhtiyacım Yok 0 0 Yorumla
siyahxbmg Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 68% +1 yıl Bana da sms ve dk lazım ne yapsak? 0 7 Yorumla UğurKoç_ +1 yıl Sms ve dk mı😅 Net yeter sms nedir dkxjd Yorumla siyahxbmg +1 yıl @UğurKoç_ wldkwlkdwl Net artar. Sms iyidir. wldkwlk Arkadaşlarımla o şekilde konuşuyorum. Yorumla siyahxbmg +1 yıl @UğurKoç_ Sahi telefonum nerede onu bile hatırlamıyorum ama. wldkwlkd En son şarjı yoktu. Yorumla 4 yorumu gör UğurKoç_ +1 yıl @siyahxbmg Aynı benim de ıphone sağ olsun bataryası çok iyi hemen bitiyor dkhdb Yorumla siyahxbmg +1 yıl @UğurKoç_ wdkwdlwk Yorumla UğurKoç_ +1 yıl @siyahxbmg Takip de etmez hiiiç skdjsbs Yorumla siyahxbmg +1 yıl @UğurKoç_ :) Yorumla
sudeak1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Para ödemişim harcarım sabahlar olmasınnnn 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 393 cevap paylaştı. Benim hiç bitmiyür tişikkirlir. 0 0 Yorumla
MaSksTeR Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 484 cevap paylaştı. Ders çalışalım diye gb lar harcıyoruz 1 1 Yorumla rroommeeoo +1 yıl İnansammı acsba kelebegimm 😉😃🌸 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
426Cevap
Netflix dizi upload ederdiim
Çokta fazla kullanmıyorum aslında
Dizi flim izlemek ile geçer büyük ihtimal.
Sabah akşam dizi izlerdim😍😂
Bol bol dizi izlerdim kesin.😂
Dizi izleyerek harcarım cigotayt ları
Film izlerim, müzik albümleri yaparım ohooooo.
Teşekkürler türk telekom.. :)
Wifiyi açarım herkese dağıtırım
Bu teklifler pek cazip.
Bakmadan geçmeyin
Bizim aile ful türk telekom <3
Film izlerim. YouTube a girerim...
Valla süper bayıldım yaa güzel şeyler yapıyonuz
limitsiz interneti seviyom
Bol bol GB olsa bol bol video izlerdim
İşte bu! Gelsin cicibaytlar :D
Güzel bu tarifeye göz atacağım :)
Bol bol oyun videosu izlerim twivcden
Neler neler olmaz ki gercekten yapılır
seni sevmiyor, evlense noolur...
Geçtim tarifeye rozeti ver admin.
Güzel kampanya. Sms komple kaldırılabilir.
Faturaya yansiyormu 😁 güzel olmuş ama
İnternet yetmiyor o yüzden kullananlar için iyi
harikaaa çok iyi düşünülmüşş :))
Neler yapmam kii
Dolu dolu harcardım :d
ev neti var dklar msjlar bana
Film izlerim bilemedim ki şimdi
Herşey yaparım bol bol daha ne olsun
Neler yapmazdım kiii 😂😂😂
İnternet olsun yeter bana ya😂😂
Delice anime izlerdim ㅅ-ㅅ
Sınırsız internet istiyooz 😂🙋🏻♀️
Film dizi ve video izlerim online oyun oynarım 😊
Devamlı film video izlerim
İnternet Çok Zaten Fazlasına İhtiyacım Yok
Bana da sms ve dk lazım ne yapsak?
Sms ve dk mı😅 Net yeter sms nedir dkxjd
@UğurKoç_ wldkwlkdwl Net artar. Sms iyidir. wldkwlk Arkadaşlarımla o şekilde konuşuyorum.
@UğurKoç_ Sahi telefonum nerede onu bile hatırlamıyorum ama. wldkwlkd En son şarjı yoktu.
@siyahxbmg Aynı benim de ıphone sağ olsun bataryası çok iyi hemen bitiyor dkhdb
@UğurKoç_ wdkwdlwk
@siyahxbmg Takip de etmez hiiiç skdjsbs
@UğurKoç_ :)
Bol bol harcarım ama yok 😂
Para ödemişim harcarım sabahlar olmasınnnn
Tam bana göre en lazım olan şey
Benim hiç bitmiyür tişikkirlir.
4k da sabahtan aksama kadar bitiririm
sinirsiz sarki dinlerim youtubeden
E çok iyi ama bu hemen KS halkı olarak geçiyoruz
Zaten bol bol var bizde 😊