İnternet & Teknoloji “Hayatım GB” diyenler buraya! Bol bol GB’ın olsa neler yaparsın? (Sayfa 5) Türk Telekom Selfy Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1628 “Hayatım GB” diyenler buraya! Bol bol GB’ın olsa neler yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
FurkanTascii Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Diğerleri gibi pahalı değilsin en azından selfy 3 0 Yorumla
CagriTR4 Takip Et Xper 3 Yaş: 48 , eic 50% +1 yıl Değerlendiririm Oynarım Gezerim Eğlenirlm 0 0 Yorumla
Yağmur_Demir Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl instagram ve youtube için harcardım sanırım 0 0 Yorumla
dengesizveuykusuz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl neler yapmam kiii bir sürü şey yapılır be 0 0 Yorumla
tarık17 Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 39% +1 yıl gb fazla olması iyi olurdu filim ve dizi izlerdim 0 0 Yorumla
AsLaN2019 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 55% +1 yıl film izlerim bol bol:) güzel filmlerrr hmede 0 0 Yorumla
AmintoBello Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl internetim biticek derdim olmazdı ne güzel 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 51% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 352 cevap paylaştı. Lazım diil , yorum yapayımda kurtulayim bari 🙄🙄 0 0 Yorumla
Fırtına90 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl Bak bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu 👍 0 0 Yorumla
Beslerr Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Sosyal Medyadan Hic Çıkmam Video Izlerim 😊 0 0 Yorumla
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Video izlerim bol bol başka ne olsun 0 0 Yorumla
oylesinebircanlı Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 30% +1 yıl Bitene kadar aralıksız dizi izlerdim 0 0 Yorumla
animecikız_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl 35 TL ye 15 GB lik kullanıyorum (faturalı) 0 0 Yorumla
Клвдияивановна Takip Et Master Yaş: 39 , eic 60% +1 yıl benimkisi avea memnunum :D klfgklfg 0 0 Yorumla
Meraklı_melhat Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Oha süpermiş iyiki turk telekomluyum 0 0 Yorumla
Cimbildakhusniye Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Harika bir tarife. Muhteşemsin Türk telekom💘 0 0 Yorumla
1omeryildirim Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 30% +1 yıl SMS dk da önemli GB de önemli benim için 😉 0 0 Yorumla
Nurşenarpaçç Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Leyla ile mecnunu bastan sona kadar izlerdim 0 0 Yorumla
MaggaCammara Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 44% +1 yıl Her zaman yaptığımı bir şey değişmez 0 0 Yorumla
LEZANDALONEgirl Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl maalesef kalsın. modemle içli dışlı yaşıyorum. 0 0 Yorumla
Black7458 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 66% +1 yıl imkanı yok her türlü tüketirim jsjsjjs 0 0 Yorumla
Boşverisimii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Şuandada olduğu gibi bol bol film izlerdim 0 0 Yorumla
minikkkelebek Takip Et Xper 3 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Selfy gençlik için mekemmel bir avantaj ✌ 0 0 Yorumla
CakmaSindirellaa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl YouTube'dan spor vidyolarini izlerdim😍😍😍 0 0 Yorumla
Sinakaplan Takip Et Master Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 354 cevap paylaştı. Oyun oynardım heralde ya da müzik dinlerdim 0 0 Yorumla
answersplease Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl Film izlerim oyun oynarim KS ye girerim 0 0 Yorumla
Lewstheragon Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 47% +1 yıl dizi film allah ne verdiyse izlerim artık :) 0 0 Yorumla
serhatkurtoglu Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 93% +1 yıl Türk telekoma geçtim hesaplı fiyatları var 0 0 Yorumla
cool_mysterious1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 39% +1 yıl Belki kulanirim bir zaman sonra 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
426Cevap
Diğerleri gibi pahalı değilsin en azından selfy
Uygulama indirirdim :))))))))))))
Guzl dusunulmuş 😉👍👍👍👍👍
Değerlendiririm Oynarım Gezerim Eğlenirlm
Kullanan var mı bu tarifeyi
instagram ve youtube için harcardım sanırım
Bol bol film izlerim. #kurallarisenkoy
Her zaman ki gibi bol bol film izlerim
Sevdiğim müzik aklıma gelince indiririm.
Değerlendirmeye açık, başarılı...
Kesinlike internet önemli
neler yapmam kiii bir sürü şey yapılır be
gb fazla olması iyi olurdu filim ve dizi izlerdim
Aksiyon filmleri izlerdim
Müzik dinlerim film izlerim
Bir sürü film izlerim 😂😂😂
film izlerim bol bol:) güzel filmlerrr hmede
Youtubedan çıkmam herhalde.
internetim biticek derdim olmazdı ne güzel
Lazım diil , yorum yapayımda kurtulayim bari 🙄🙄
Sürekli indirirdim. Heralde
Bak bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu 👍
Sürekli film izlerdim heralde
Aynen doğru çok güzel fikir
Sosyal Medyadan Hic Çıkmam Video Izlerim 😊
Video izlerim bol bol başka ne olsun
Bence güzel bir paylaşım.
Bitene kadar aralıksız dizi izlerdim
GB dan çok zamanım olsa keşke
35 TL ye 15 GB lik kullanıyorum (faturalı)
benimkisi avea memnunum :D klfgklfg
Oha süpermiş iyiki turk telekomluyum
Harika bir tarife. Muhteşemsin Türk telekom💘
Şuandan farklı birşey yapmam. Gerek yok
Bana uymuyor yaş kriterine girmedim
SMS dk da önemli GB de önemli benim için 😉
Leyla ile mecnunu bastan sona kadar izlerdim
Her zaman yaptığımı bir şey değişmez
facetime ya da dizi izle babaaa
maalesef kalsın. modemle içli dışlı yaşıyorum.
imkanı yok her türlü tüketirim jsjsjjs
Şuandada olduğu gibi bol bol film izlerdim
Yeni bir pakete gerek kalmazdı
Selfy gençlik için mekemmel bir avantaj ✌
Dizi veya film izlerim. :-)
Neler yapmam ki hersey yapardim
Sosyal medya baya bir internet yiyor
Youtube da takilirdim buyuk ihtimalle
YouTube'dan spor vidyolarini izlerdim😍😍😍
Bol bol film izler muzik dinlerim
Oyun oynardım heralde ya da müzik dinlerdim
Film izlerim oyun oynarim KS ye girerim
Ne yapacam telefon elime yapisir 😂
Bol bol internt olmasi cok iyi olur
dizi film allah ne verdiyse izlerim artık :)
Türk telekom gibi operatör yok ya
youtube çok yiyo tabiiiiiiii
Türk telekoma geçtim hesaplı fiyatları var
Ne yapacağımı boşver İnternet ver
Belki kulanirim bir zaman sonra