İnternet & Teknoloji “Hayatım GB” diyenler buraya! Bol bol GB’ın olsa neler yaparsın? (Sayfa 4) Türk Telekom Selfy Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1628 “Hayatım GB” diyenler buraya! Bol bol GB’ın olsa neler yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
Absolut31 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 +1 yıl hiç birşey yapmam halihazırdaki Gb ne işe yarıyorda fazla olsa ne yapacağım ki. 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Güzel iyiymiş videolarını izlemeyi sevdiğim için, Gb’larımı YouTube’da değerlendirirdim 0 0 Yorumla
kaptanns Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İnternetim az diye video yerine fotoğraf paylaşıyorum bazen. Ne kadar üzücü anlatamam.. 0 0 Yorumla
неустойчивый Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Benim internetim sınırsız gibi youtube felan hiç kotadan yemiyor 0 0 Yorumla
Derinsu25 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Daha çok video izlerim. sosyal medyada daha çok zaman geçiririm. 0 0 Yorumla
Masumbikız Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Yalnız Baya iyiymiş tabi sürekli evdeyseniz orası ayrı 0 0 Yorumla
Django_00 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Bu dakikaları internete çevirebilseydim internet cafe açmıştım daha önceden nerdeydi bu 😂 0 0 Yorumla
bacce_ Takip Et Bilge Yaş: 38 +1 yıl Bol gb onemli lakin bide heryerde çekmeme sıkıntısı var. 0 0 Yorumla
Lleeyyllii Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl İnstagramda gezmek YouTube videosu İçin düşünmek zorunda kalmam 0 0 Yorumla
Aslidem___ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sanırıım bol GB ye sahip olsam surekli videolar izler sosyal medyada dolanırdim bunu zaten yapiyorum ama. d 0 0 Yorumla
karsame Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yabancı YouTuberların challange ve prank videolarını izlemeyi sevdiğim için, Gb’larımı YouTube’da değerlendirirdim. 0 0 Yorumla
sadafron Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl genelde dengesizlik oluyor benim tarifede bu şekilde seçenek imkanı sunulması gayet makul duruyor denenebilir. 0 0 Yorumla
Marchese Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Bilim, teknoloji üzerine haber, makale okurum. Hali hazırda 10 gb paketim var ve hiç bir zaman bitiremedim. 0 0 Yorumla
derya__deniz Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl 20 gb netim var yetiyor en cok youtubeda takiliyom arastirmayi cok seviyomda yeni bisey ogrendim mi bir cocuk gibi mutlu oluyorum 0 0 Yorumla
Sudenazelif Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl netflixde film izlerim insta youtube felan takılırım 1 1 Yorumla Gökmens +1 yıl Korku filmi mi Yorumla
Delıoglan54 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Evlenme teklifin de bulunurum o kadar GB var biri kabul eder elbet 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 330 cevap paylaştı. İnterneti çok yoğun kullanıyorum GB her zaman olmalı 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 758 cevap paylaştı. cok ıyı olur bendekıde heryone 2000 dakıka 35 gb bıtıyor ınternet ama 0 0 Yorumla
çağrı041 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl tv olarak kullanırım , ihtiyacı olanlara paylaşırım,,,,,,,,,çoştur 0 0 Yorumla
Chloé_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 52% +1 yıl Youtube'da Ruhi Çenet videolarını izleyerek :)) 1 0 Yorumla
RoseThief Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Herhalde full anime izleyerek ve YouTube da dans ve beatbox videoları izleyerek geçiririm 0 0 Yorumla
Elismrs Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Oooo güzel 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 0 0 Yorumla
sexkopat61 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Herhalde bol bol video izlerdim Trabzonspor maçlarını iş yerinde falan iyi olur du yani 0 0 Yorumla
adnanovic58 Takip Et Xper 4 Yaş: 68 +1 yıl Dizi izlemeye devam ederim :) 2. sezona başlayamadım korkudan wifi yok :) 0 0 Yorumla
Sorankisi10 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Video felan izlerim istediğim oyunu rahatlıkla oynar silerim sonuçta gb bol... 0 0 Yorumla
Sjsjsjsasd Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl YouTube açıp hercaiyi tekrar tekrar izlerim sjzkdndmx 0 0 Yorumla
Ozngky Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bence güzel bir olay ve herkese bu olayı tavsiye ediyorum ;) 0 0 Yorumla
alenya Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl harika bir teklif gibi gözüküyor kullanan memnun mu 0 0 Yorumla
yemyesiilbirdeniiz Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Harcıyorum harcıyorum bitmiyor öyle bol ki hiçbir ay bitiremedim 0 0 Yorumla
mantıklıhayalperest Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ben eskiden izleyemediğim dizileri izlerdim herhalde 😁😁 0 0 Yorumla
Ayşe6161_ Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Evde wifi var bana bol bol gb zaten 3 4 yetiyor valla hayatım İnternet 0 0 Yorumla
NothingInside Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Tarifemde yeterince GB var zaten değişen pek bir şey olmaz. 0 0 Yorumla
Destroyer23 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Evde wifi var zaten birde aylık paket yaptım mı yetiyor dışarı pek çıkmıyorum zaten ☺ 0 0 Yorumla
KızlarıSeven Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çok mutlu olurum ve anında herkesle konuşmaya başlarım konuşmamin eğlencesine bakarim 0 0 Yorumla
zekocan99 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Dakika sms bunlar geç sadece internet lazım internet olsa yeter 0 0 Yorumla
filozofumm Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Gb fazla oldugu zamanlarda bu sefer sarj sıkıntı oluyo :) 0 0 Yorumla
sekerkız-_- Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl 28 gb var yetmiyor bazen ama memnunum 15 gb faturalı gerisi ek paketler 0 0 Yorumla
KimBuCan Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sabahtan akşama kadar filim izleyip pubg oynarım herhalde ne yapabilirim ki başka 0 0 Yorumla
ayvazcoşkun Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Türk Telekom kullanıyorum ve 10 GB yetiyor ve istediğim çoğu işlerde rahatlatıyor beni 0 0 Yorumla
ikiseysorupcikicam Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Şu saatten sonra heralde oturur ders videosu izlerim 0 0 Yorumla
burakush Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl İnternette çok dolaşıyorum, ee yine internette dolaşırdım. :') 0 0 Yorumla
ÖzgürAdamİşteOKadar Takip Et Xper 4 Yaş: 53 +1 yıl GB demek can suyu demek.Türk telekom ne zaman bu can suyunu vereceğini çok iyi biliyor. 0 0 Yorumla
Zeynooo466 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Instagramdan çıkmazdım heralde sıkılırsamda arkadaşlarımı arar konuşurduk zaten paketim çok az kaldı 0 0 Yorumla
BERHAVA Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Kullanılmayan dakika ve mesaj haklarının internet paketine dönüşmesi gerçekten çok pratik ve güzel 0 0 Yorumla
poyraz341 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl 39 liraya üç aylık 10 gb paketini kullanıyorim ben o daha iyi 0 0 Yorumla
dersbasi Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl En iyisi türk telekom 8 gb 27 tl 2 2 Yorumla Vayyy_beee +1 yıl Baya iyimis !! 👍 Yorumla dersbasi +1 yıl @Vayyy_beee yaz fırsatı bu kampanya Yorumla
Defneİlhanli Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl genc dili ve edebiyatindan iyi anliyorsunuz 😅 1 0 Yorumla
LİVİ_KYPROS Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Bna yetmiyor GB YouTube manyağı olmusum :)) 1 0 Yorumla
Melissezin Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Evde sınırsız internet var gerek duymuyorum 😬 1 1 Yorumla dark_slv +1 yıl En güzeli 😂 Yorumla
sonsuzgrikelebek Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl Süper bir şey ya doya doya girerdim film izlerdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
426Cevap
hiç birşey yapmam halihazırdaki Gb ne işe yarıyorda fazla olsa ne yapacağım ki.
Güzel iyiymiş videolarını izlemeyi sevdiğim için, Gb’larımı YouTube’da değerlendirirdim
İnternetim az diye video yerine fotoğraf paylaşıyorum bazen. Ne kadar üzücü anlatamam..
Benim internetim sınırsız gibi youtube felan hiç kotadan yemiyor
sms kullanmıyorum bunun yerine mb yüklenmesi çok iyi.
Daha çok video izlerim. sosyal medyada daha çok zaman geçiririm.
Yalnız Baya iyiymiş tabi sürekli evdeyseniz orası ayrı
Bu dakikaları internete çevirebilseydim internet cafe açmıştım daha önceden nerdeydi bu 😂
Bol gb onemli lakin bide heryerde çekmeme sıkıntısı var.
İnstagramda gezmek YouTube videosu İçin düşünmek zorunda kalmam
Sanırıım bol GB ye sahip olsam surekli videolar izler sosyal medyada dolanırdim bunu zaten yapiyorum ama. d
Yabancı YouTuberların challange ve prank videolarını izlemeyi sevdiğim için, Gb’larımı YouTube’da değerlendirirdim.
genelde dengesizlik oluyor benim tarifede bu şekilde seçenek imkanı sunulması gayet makul duruyor denenebilir.
Bilim, teknoloji üzerine haber, makale okurum. Hali hazırda 10 gb paketim var ve hiç bir zaman bitiremedim.
20 gb netim var yetiyor en cok youtubeda takiliyom arastirmayi cok seviyomda yeni bisey ogrendim mi bir cocuk gibi mutlu oluyorum
netflixde film izlerim insta youtube felan takılırım
Korku filmi mi
Evlenme teklifin de bulunurum o kadar GB var biri kabul eder elbet
İnterneti çok yoğun kullanıyorum GB her zaman olmalı
cok ıyı olur bendekıde heryone 2000 dakıka 35 gb bıtıyor ınternet ama
tv olarak kullanırım , ihtiyacı olanlara paylaşırım,,,,,,,,,
çoştur
Youtube'da Ruhi Çenet videolarını izleyerek :))
Herhalde full anime izleyerek ve YouTube da dans ve beatbox videoları izleyerek geçiririm
Ooo mükemmel 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Oooo güzel 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Herhalde bol bol video izlerdim Trabzonspor maçlarını iş yerinde falan iyi olur du yani
Dizi izlemeye devam ederim :) 2. sezona başlayamadım korkudan wifi yok :)
Video felan izlerim istediğim oyunu rahatlıkla oynar silerim sonuçta gb bol...
YouTube açıp hercaiyi tekrar tekrar izlerim sjzkdndmx
Bence güzel bir olay ve herkese bu olayı tavsiye ediyorum ;)
harika bir teklif gibi gözüküyor kullanan memnun mu
Harcıyorum harcıyorum bitmiyor öyle bol ki hiçbir ay bitiremedim
Ben eskiden izleyemediğim dizileri izlerdim herhalde 😁😁
Evde wifi var bana bol bol gb zaten 3 4 yetiyor valla hayatım İnternet
Tarifemde yeterince GB var zaten değişen pek bir şey olmaz.
Evde wifi var zaten birde aylık paket yaptım mı yetiyor dışarı pek çıkmıyorum zaten ☺
Çok mutlu olurum ve anında herkesle konuşmaya başlarım konuşmamin eğlencesine bakarim
Dakika sms bunlar geç sadece internet lazım internet olsa yeter
Gb fazla oldugu zamanlarda bu sefer sarj sıkıntı oluyo :)
28 gb var yetmiyor bazen ama memnunum 15 gb faturalı gerisi ek paketler
Sabahtan akşama kadar filim izleyip pubg oynarım herhalde ne yapabilirim ki başka
Türk Telekom kullanıyorum ve 10 GB yetiyor ve istediğim çoğu işlerde rahatlatıyor beni
Şu saatten sonra heralde oturur ders videosu izlerim
İnternette çok dolaşıyorum, ee yine internette dolaşırdım. :')
GB demek can suyu demek.
Türk telekom ne zaman bu can suyunu vereceğini çok iyi biliyor.
Instagramdan çıkmazdım heralde sıkılırsamda arkadaşlarımı arar konuşurduk zaten paketim çok az kaldı
Kullanılmayan dakika ve mesaj haklarının internet paketine dönüşmesi gerçekten çok pratik ve güzel
39 liraya üç aylık 10 gb paketini kullanıyorim ben o daha iyi
Filmlerin dibine vururum napıcam :)
En iyisi türk telekom 8 gb 27 tl
Baya iyimis !! 👍
@Vayyy_beee yaz fırsatı bu kampanya
Seviliyorsun Türk telekom. 😘😘
genc dili ve edebiyatindan iyi anliyorsunuz 😅
Bna yetmiyor GB YouTube manyağı olmusum :))
Ayda 5 gb internet bana yetiyor
Evde sınırsız internet var gerek duymuyorum 😬
En güzeli 😂
Süper bir şey ya doya doya girerdim film izlerdim
İnterneti nasıl ağır mı acaba
vallah bana gb lazım sms değil
Yuppihuu:) daha çok müzik
youtube ve KS de doyasıya dolanırım
Kullanışlı olabilir gibi..