Gunaydin KS halkiiii💛 bisey sorcam sizcede Pubg mobile da hille yok mu ya oyunda adam bana ates ediyor evin icindeyim pencerenin önunde ares edini anlayinca duvara dogru gittim o tarfa hic bir sekilde cam velan yok ates edemez normalde sonuc olarak ordan da ates edi ve öldūm bence hille var oyle geliyor bana ve daha cok hille yapan araplarmis dogrumu acaba 😁oyuna giriyoum anca bott ates ediyor cok az katilim var diye bottlari koyolar oyuna gercekligni kayip mi ediyor oyun eskiden iyidi ya gūncelleme oldu olali bott velan tadi kalmadi sizce siz neler dusunuyrsunuz ve son sorum en komik öldūn an neydi... *yorumaaaa 💕👀
Aim botu izlemeyi sekmeme hilesini açtım sinirimden 10 yıllık ban yedi hesabım oyuna giriyorum araplar hile kulanıyor adamlar ban yemiyor biz yapınca 10 yıllık ban atıyor oyun hep hile oldu artık bana gelince adalet düştü akıllarına güzel bir şey aslında hile kulandığım için ban yedim tamam ama araplar kulanıyor onlara niye ban vermiyorlar.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
😂 cunku arap onlar sacma iste diyorum ya severek oynardim simdi arada giriyorum 10 senelik nedir ya bari 1 sene yap
Arkadaslarla araba ile takla atip ölmustuk arabayi ben suruyordum hepsi cinnet gecirmisti 😂😂 Hileye gelirsek en fazla 2 gun oynarsin 3. gun hesabin banlanir
Uzun namludur genelde dağlara pusarlar oradan sıkarlar benim tavsiyem şunudu evlere pus. z ile aşağıya. çök adamı bekle ve harita kontrolü yap en önemli olan ayak seslerini dinle
hileciler var evet ama araplar mı kullanıyor bilmiyoruz. hileciyi tespit etmenin en iyi yolu öldükten sonra en az 5 dakika o kişiyi izlemek. hile olduğunu anlarsan o kişiyi report et. botlar da sanırım oyunu hızlı oluşturması için var. insanlar sabırsız olduğu için bir dakika bile beklemek istemiyor. bu yüzden yeri doldurulamayn kişilerin yerine botları koyup oyun başlatılıyor.
wall hack ve aim hack var yeni cikan jump hack speed hack hepsi var fatih ligine cikamadim o şerefsizlerin yüzünden pubg mobilede emülatörum gercekten iyiyim ama hileler oyundan soguttu beni
😂😂😂😁hile yapan arplar diyenin beyniniiiii sikimmm Hilenin en büyüğü türkiyede bu 50 türk kullanıcısının 15 i hile aktif hile kullanıyor 11 20 si diyelim geri kalan 5 10 kisi kullanıp bırakmış gerisi kullanmayan Hiç internet kafeleri gezmiyormusunuz sanırım 60 masanın 45 i pubg oynuyor 39 u hile acmıs Arkadaşlar cafede olunca bende orlarda geziyorum ara ara Tüm cafelerde böyle
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ahlaksiz dogru konus tanimadin bir kisi hakkinda simdi defol
Adam beni paraşütte öldürmüştü 😂😂😂 bende silahlı adamı tavayla öldürmüştüm öyle arkadan gelme felan değil direk karşısından mermiye kafa attım resmen 😂
Etmezen adam degilsin et be senden mi korkcam kabaymis kendine bak once adam gibi yorum yap yapamiyorsan eger hic yorum yazma yorma o ufak beynini anladin mi turkiyede dogup buyumedim icin turkce yazim da biraz eksiklik olabilir bilip bimeden konusmayi ne cok seviyorsunuz ya laf olsun beri bpgelsin hayde isine
En İyi Cevaplar