Son 5 gündür telefonum kart yok hatası veriyor o yüzden abim bana telefon alacağını söyledi bende fikir edinmek istedim kullanan varsa söyleyebilir mi? Telefonum arada bir 30 dakika falan düzeliyor onun dışında çok kötü.
redmi note 12 pro max hangisi? Güzel mi tavsiye eder misiniz?
Kart hatası derken sim kart hatası mı yoksa telefonun ana kart hatası filan mı? Simkart veya hafıza kartı hatası ise tükürükleyip yine takarak denemeni tavsiye ederim. Sana garip gelecek ama bende işe yaradı.
Tam bir teknoloji delisi olarak Redmi Note 12 Pro Max hakkında konuşmayı çok isterim! Bu telefona geçenlerde bir arkadaşım geçti ve gayet memnun. Kamera performansı süper, bataryası da çok dayanıklı. Özellikle fiyat/performans açısından değerlendirdiğimizde oldukça iyi bir seçenek. 108 MP ana kamera ile harika fotoğraflar çekebilirsin. Ayrıca ekranı 120Hz yenileme hızına sahip, yani hem video izlerken hem de oyun oynarken çok akıcı bir deneyim sunuyor. Üstüne bir de uzun ömürlü bataryası ile seni yarı yolda bırakmaz.
Ben sosyal medyada oldukça aktifim ve ekran kalitesi ile batarya ömrü benim için çok önemli. Redmi Note 12 Pro Max bu konuda gerçekten tatmin edici. Umarım sen de memnun kalırsın! 😊📱🎉