Çoğunuzun bildiği ya da reklamlarını sıkça gördüğünüz "Getir" anında teslimat uygulaması yeni bir rakip çıktı. Ülkemizin önemli market zincirlerinden olan Migros, anında teslimat çözümü ile sanal market piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Migros'ta bu uygulamayla, aynı Getir uygulamasındaki gibi, siz evden uygulama üzerinden yaptığınız gıda vs. alışverişlerinizi kapınıza teslim ediyor.Ve bu tip girişimler arttıkça, doğal olarak akla şöyle bir soru geliyor; Bu tip sanal marketlerin artışı, caddeleri süsleyen mağazaların sonunu getirebilir mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
Mağazaların sonunu değil insanların getirecek. Zaten masabasi iş yapıyor insanlar hareket yok art ok onunla birlikte hiç olmayacak.
'Kim icat etti yürüyen merdiveni? Delilik diye buna derim. Yürüyen merdivenlerde ve asansörlerde çıkıp inen insanlar, araba süren insanlar, garaj kapılarını uzaktan kumanda ile açan insanlar. Sonra yağları eritmek için jimnastik salonlarına gidilir. 4.000 yıl sonra bacaklarımız olmayacak, ördeklere benzeyeceğiz. Bütün türler kendilerini yok ederler. Dinozorların sonu da böyle oldu. Canlı namına ne varsa yediler, sonra birbirlerini yemeye başladılar ve sonunda tek dinozor kaldı ve o da açlıktan öldü... ''
Günümüz teknolojisiyle her şey ayağımıza kadar gelir oldu bu durum bize rahatlık kazandırsa da bir yandan da insanı sosyalleşmekten ve hareketlilikten alıkoyuyor💫
Ben hala görerek alma taraftarıyım. Zaten bu satışları da düşürür. Ben markete gittiğimde ihtiyacım olan şeyi alırken ortada sepetler oluyor fırsat ürünleri onlara da mutlaka göz atıyorum mesel, oradan da alıyorum.
Ya kendim alırım ne gerek var bu şeyler bizleri iyice tembel yapan şeyler ben yürüyüş yaparak gidip alışveriş yapıyorum ellerim dolu ise otobüs dolmuş vs. Tercih ediyorum yoksa yine yürümeye devam ederim gereksiz
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Getir’e yeni rakip Migros Hemen! Sence sanal mağazacılık, gerçek mağazacılığı tam olarak ortadan kaldırabilir mi?
En İyi Cevaplar