Ortak sosyal medya hesabı kullanan çiftlerde sorunlar daha az oluyor. Etrafa karşı da net oldukları için basit şeyler çift arasında sorunlara yol açmıyor. Bu da yıpranmalarını engelliyor.
Ortak hesap kullanan ilişkilerde sorun daha az oluyor! Siz ilişkinizin sağlığı için ortak hesap kullanır mıydınız?
İnternet & Teknoloji konusunda 355 cevap paylaştı.
birbirine güvenmeyen, ergenden hallice kişilerin yaptığı, ayyy kocam başkasını züktü mü, ay karım sevgilim ona da verdi mi acaba diye içi içini yiyen ezik kezban çomarların tercihi. tabi ki hesap falan vermem, o da vermesin, birbirine güvenmeyen çiftler meryem gibi seks yapmadan hamile kalmaya çalışsınlar, erkekler de duvara sürtsün.
Kullanırım hiç sıkıntı değil doğru insansa karşımda ki önemli olan onun ne istediğidir. Nasılda mantıklı yazdım demi ama aslında hiçte öyle değil😂 müdahale edilmesine güvenilmemesine özgürlüğü mü kıstalama. Çabası içinde olana çok ta tahammül edecek biri değilim
😂😂 hayır tabi ki herkesin arkadaşları var ona göre muhabbetleri var, bizim dedikodularımızı mı okuyacak ya da ben onun mesajlarını ister istemez görücem, çok saçma olur. Güven problemi varsa zaten ayrılmak en doğrusu yoksa hayat bireysel yani herkesin kendine ait özeli ve sınırları var.
ilişkinin sağlığının neden buna bağlı olduğu konusunu çözemedim. gereksiz bence. her insanın özel hayatı olmalı. ben sosyal medeyadan arkadaşlarımla konuşabilirim onların özelini konuşabilirim bunları görmek zorunda değil. ben şifre verilmesini de gereksiz buluyorum
Hayır kullanmazdım. Ortak hesapta kızlar saçma sapan fotoğraf paylaşıyorlar kısır günü gibi kızsal şeyler görüyorum. Sevgilisi olan arkadaşların sevgilisi ile ortak hesaplarını ada abuk sabuk şeyler paylaşılıyor. Ben hesabımda öyle şeyler sevmediğim için ortak hesap kullanmam sevgilimle. Pek sevmiyorum her şeyin ortak yapılmasını yüklenmesini. Böyle bir durum yaşarsam komple facebook, instagramı kapatmayı tercih ederim ortak hesap açmaktansa.
özel hayat nerede kaldı o zaman? doğru bulmuyorum ben. çocukluk gibi sanki oyun oynuyosun nedir yani altı üstü bir hesap. şifreler verilebilir okey, ortak hesap kullanmak, dur midem bulandi.
Gereksiz, aşırı güvensizlikten kaynaklandığını düşündüğüm için saçma buluyorum. Hele birde yeni sevgili oldukları halde kıymetlim, ömrüm, dünyam vs. yazanlar 🤢
Aslı (18) ve Mert (22) 10 günlük sevgililer, ortak hesap açıp, 1 milyoncudan yüzük alıp sözlendikten sonra ayrıldılar, artık o aşka olan inancını kaybetti.
Kullanırım ama evlenince sosyal medyaya ailemle resim atmaya karşıyım özelim sonuçta özelimi kimse bilsin istemem şimdi bakıyom millet s? çmasına kadar herşeyi paylaşıyo
İnternet & Teknoloji konusunda 358 cevap paylaştı.
Çok saçma olur öyle bir şey... güvensizlik göstergesi bence.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır bence çok gereksiz. Ben gizli bir şey yapmam ve o bana güvenmiyorsa yanımda olmamalı. WhatsApp diye bir şey var üzgünüm ama tartışma yapılmadı gereken yer orası bence
Sevgiliyle ortak hesaba girmem , ortak danaya girer gibi o ne ya , özel hayata saygı denen birşey var , sorun daha az oluyormuş 😀 20 sene önce evlenenlerin de sosyal medya hesabı vardı sanki
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Ortak hesap kullanan ilişkilerde sorun daha az oluyor! Siz ilişkinizin sağlığı için ortak hesap kullanır mıydınız?
En İyi Cevaplar