Merhaba internette siyah deri kloş etek beğendim fakat benim basenlerim,kalçalarım baya iri kloş etek bende nasıl durur ?
link
link
eteğin modeli muhteşem. bayağı iri derken neye göre kime göre iri? bana göre bayağı iri dersek çok kötü durur ama belki sana göre iri aslında normaldir. çok kötü duracağını düşünmüyorum çünkü eteğin modeli çok güzel. siyah çorapla giy ama mutlaka :)
Cok iyi durmayacaktir ama dedigim gibi siyah corapla gayet dengeli duracaksin.
Rica ederim secimin cok guzel ama cok zevklisin. Umarim istedigin her seyi giyebilcegin gibi olursun en kisa zamanda :)
kloş etek modeli çok hoş ve güzeldir ama kusura bakma fazla kabarık ve havalı durmazmı sende .uzun pileli model seçsen daha güzel olur .yada diz hizasında ya da dizaltında pileli daha şık durur .
Hiç hoş olmaz. Basenlilere genel olarak kalem etekler çok hoş duruyor. Basenlilere bol pileliler tercih edersen daha bi' kilolu durabilirsin. link
biraz daha uzun etekler tercih et
pileli vs. böyle açılan geniş etekler olmasın
itici görünecektir
Cevap
3Cevap
Benimde basenlerim vücuduma göre iri. Bu tarz etekleri çok beğeniyorum ama yakıstıramıyorum malesef kendime.
Aslında vücudunun üst kısmı basenlerinle orantılıysa o kadarda kötü durmayabilir. vücut tipin ney ?
Benim gibisin yani. Bu tip etekler beli ince gösterdiği için vücudun orantısızlığını daha çok belli ediyor malesef :(
kloş etek basenleri gizler aslında ama linkteki kadar yüksek belli ve pileli olursa çok daha iri görünür yakışmaz
ben de çok ince sayılmam fakat bu etekleri giyiyorum ve kötü durmuyor. fakat ben eteği belime kadar çekiyorum çünkü üst karnım dar ama alt karnım biraz çıkık. fakat belime kadar çekince alt tarafım kapanıyor yani benim için bir problem olmuyor :) bence deneyebilirsin
etek hoş ama maalesef basen bölgesi braz genişlerde çok fazla güzel durmuyor.aksine daha bir göze çirkin gelyo:(
Benim de basenlerim var ve gayet hoş duruyor. Kesinlikle al ve giy! Pişman olursan bana satarsın o derece diyorum.
pek ıyı durmaz herhalde
Kesinlikle giymeyin, kloş olduğu için basenlerinizi 2 katı büyük gösterecektir.
basen olmasada o tarz etekler iri gösterir kalem etek daha iyi sanırım.
ben deri kloş etekleri yüksek topuklu ile çok hoş buluyrum
Biraz iri gösterebilir :|
Pek iyi olmaz daha iri gosterir
görmediğim g.te don biçemem
güzelmiş siyah ten çorapla giyebilirsin=)
Olmaz. Kötü durur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar